TED Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Момчета, докато вие нищите теорията на модинга тази неделя аз взех бормашината и пилата и направих това. Кутията ми е "slide door" и си няма отпред USB конектор, някой ще каже че е по-добре да я сменя ама аз си я харесвам. Сменил съм захранването с MaxPower350 и спокойно съм сложил вътре Celeron Northwood 2.0@2.9GHz (Vcore=1.6000V). Вентилатора на кутията е пуснат на 7V, а този на процесора (боксов Intel) се захранва през резистор 33ома/2W. Най-шумното нещо е харддиска Seagate Baracuda 7200.7 120GB, а който има такъв знае че хич не е шумен. Замислил съм и други модове, ама няма време за всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 TED супер е станало много ми хареса Даже така като гледам разположението кабела може да мине направо зад дъното и да не ти се мота из кутията Мене лично най-много ме дразнят кабеляците и все мисля как да ги закрепя така че да не ми се мотат из ръцете когато правя нещо из кутията. Освен това е добре да не пречат на въздушния поток особено ако е сложен вентилатор отпред на кутията Та мода е супер. Практичен удобен и сполучлив. Поздравления Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 brao na TED, koito pyrvi post-na ne6to "napravi si sam" Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Kato ste podhvanali temata , imam pitane , 4e sum dosta zle s novite tehnologii ot P500 nasam . Taka imam edno durto duno na sega6noto mi pc ZX 86 , samo4e nqmam USB port , a e vuzmojno v bude6te da mi pritrqbva . Ima li nqkakuv na4in da si "Instalna " edin , po nqkakuv metod ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 da be zemi si PCI karta s USB-ta ... okolo 10-tina USD vyrvqt a mai ve4e sa i s USB2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted November 24, 2003 Author Share Posted November 24, 2003 @The^Undertaker Виж си описанието на дъното, по-старите дъна (от времето на Pentium I насам) имат USB, ама понеже са АТ формат и нямат изведен отзад конектор. За да си изведеш USB-то на кутията ти трябва планка с два конектора (такава се продава в комплект с новите дъна за 3-ти и 4-ти USB). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 TED a na biv6oto ti duno ima li za USB ??? 6oto ne go vidqh (qvno trqa se zagledam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Повечето стари дъна от P2 насам имат USB1.1, a по-новите и USB2. Просто трябва да се види добре описанието, щото конекторите на дъното не винаги са добре означени, особено ако мястото е кът и понякога лейбълите са забити някъде в другия край на дъното на океана! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted November 25, 2003 Author Share Posted November 25, 2003 Със сигурност има, ако искаш да ги изведеш отзад ти трябва планка с два USB конектора. Почти съм сигурен, че в RESET продават такива. Е дръпни си все пак и описание на дъното и провери планката правилно ли е опроводена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 @The^UndertakerВиж си описанието на дъното, по-старите дъна (от времето на Pentium I насам) имат USB, ама понеже са АТ формат и нямат изведен отзад конектор. За да си изведеш USB-то на кутията ти трябва планка с два конектора (такава се продава в комплект с новите дъна за 3-ти и 4-ти USB). Mi to tva duno e na neznam si kolko godini knijki i tnt nqmam 6te hvurlq edno oko na web-a tam trqbva da mu ima harakteristikite! Blagodarq vse pak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.