Jump to content
BulForum.com

Таксита и маршрутки ...

operator

Recommended Posts

Е ти ся топлата вода открива. Всички бакшиши са мизерници и тарикати на дребно. Това си им е от професията. Също като при даскалите. Новите даскали първите години са добре, но после нещо им става и откачат. Боклуци са си бакшишите и това е. Най ме нервят когато вали и звъниш и никой няма коли - или като има кажеш за вътрешен. Но си има финт. Казваш на диспечерката, че плащаш 2лв. за вътрешния без апарат и изведнъж ти казват 2 мин. Като слезеш долу колата те чака и само дето не ти отварят вратата - мизерници. За 5ст. стават смешни :D

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Лусияно,кой ще е тоя лудия да кара в такова време?И да,много ясно,че ще ти дават заето,просто защото няма коли.Вместо диспечерите да ти казват,че няма коли,оставят телефоните в киреча и толкоз.Да,има таксиджии,тарикати,но не бива всички да се слагат под общ знаменател.Всички от корона такси все са някви бараби,брадясали,вмирисани и те возят на тия кошници(сузуки суифт).Бтв короната съм я изпуснал в горния списък с фирмите.Същите тия измамници пуснаха в началото тарифи от рода на 35 стинки на км,за да заребът хора.И понеже повечето хора са рибки и влиза в сила поговорката:"Докато има баламурници,ще има и тарикати".Короната ги помпи и те се радват,че ги возат на "35"стинки/км.

Не мога да разбера,защо обществото отхвърля тези хора,които са като нас.Да не мислите,че е лесно да караш по 12 часа в тая лудница и задръствания,където на пътя има какви ли не малумници зад волана.

Онзи ден също много се ядосах като даваха новините и няква софиянка по повод даскалите,че шофиорите били боклуци като протестирали.

Обаче никой не може без таксита.Има хора дето имат възможност да си купят коли,но си ползват таксита,просто защото не могат да карат,не умеят...Като не искате да се возите на такси,не се качвайте,ползвайте си градския транспорт и толкоз.Никой,никой не кара насила да се качва в такси.Като ходите в други градове,вижте там на какви цени карат,Пловдив е един беден град това е истината.

Лусияно,кой ще е тоя лудия да кара в такова време?И да,много ясно,че ще ти дават заето,просто защото няма коли.Вместо диспечерите да ти казват,че няма коли,оставят телефоните в киреча и толкоз.Да,има таксиджии,тарикати,но не бива всички да се слагат под общ знаменател.Всички от корона такси все са някви бараби,брадясали,вмирисани и те возят на тия кошници(сузуки суифт).Бтв короната съм я изпуснал в горния списък с фирмите.Същите тия измамници пуснаха в началото тарифи от рода на 35 стинки на км,за да заребът хора.И понеже повечето хора са рибки и влиза в сила поговорката:"Докато има баламурници,ще има и тарикати".Короната ги помпи и те се радват,че ги возат на "35"стинки/км.

Не мога да разбера,защо обществото отхвърля тези хора,които са като нас.Да не мислите,че е лесно да караш по 12 часа в тая лудница и задръствания,където на пътя има какви ли не малумници зад волана.

Онзи ден също много се ядосах като даваха новините и няква софиянка по повод даскалите,че шофиорите били боклуци като протестирали.

Обаче никой не може без таксита.Има хора дето имат възможност да си купят коли,но си ползват таксита,просто защото не могат да карат,не умеят...Като не искате да се возите на такси,не се качвайте,ползвайте си градския транспорт и толкоз.Никой,никой не кара насила да се качва в такси.Като ходите в други градове,вижте там на какви цени карат,Пловдив е един беден град това е истината.

Лучано ми е ника, Лучано :D

Не че няма коли и че не карат. Напротив - те си избират заявки и умишлено не се записват защото по улиците има хора, които скубят. А заявките заебават и се правят на велики. Обаче когато дойде лято и народа забегне се изтрепват за заявки - мизерници, ко да ги прайш :laughing:

случка с последните 2 возения-от айсберг в кичука до бингото с 6665-2лв на дневна...

на следващия ден спираме едно Е.Т.-гледам пише 52ст на километър и 70първоначална.директно му викам да пътува.оня ми вика да къде сте.центъра, отговарям.вика 2лв ша ви взема.викам му ок и се качваме.вика ся щи пусна и брояча да видиш колко ша излезе...закова ги на 2лв.

извода всеки да си го направи сам

пс:не, не вярвам да ми е пуснал помпата на обратно, за да ме спечели за клиент :bgrin:

Най ме нервят когато вали и звъниш и никой няма коли - или като има кажеш за вътрешен. Но си има финт. Казваш на диспечерката, че плащаш 2лв. за вътрешния без апарат и изведнъж ти казват 2 мин. Като слезеш долу колата те чака и само дето не ти отварят вратата - мизерници. За 5ст. стават смешни :D

Има и по-добър финт , като съм за вътрешен им казвам , че не съм решил още за къде ще пътувам.

Много странна случка ми се случи днес.

Возя се аз в едно такси 6155(Европа мисля),Вътре имаше някакво портативно Тв и Милен Цветков бръщолевеше няккави глупости...та возя се аз и по едно време шофера ни в клин ни в ръкав изтърсва:"Аби ти ползваш ли някакви средства...нали знаеш..да не се изложиш пред момиче" :blink: При което отговарям:"не се нуждая от медикаменти и не искам да си ебавам здравето"...следва уникалното:"ааа не пич,абсолютно безвредно еи струва стотинки,забавя оакулацията ":lol: Посъветваме да пробвам и така изчерпахме темата...

леле кви бакшиши има :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...