sasho_1989 Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Друг е въпроса какъв контингент от шофьорите могат да ти сметнат 20 %, а и колко искат де... Ми нали си има апарат,който ти смята Иначе ти като клиент си винаги в правото да изискваш най-доброто обслужване Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 6103 са доста на далавера:от 1.50-2лв-плащаш 1.50 от 2-3лв-2лв и над 3лв са -20% половината таксита в града са на тая далавера май Мен пък Елма-та ме кефят....в смисъл...ако си ги викам от вкъщи винаги си викам тях-много смешни случаи съм имала (в смисъ линтересни)... един през тва лято(момче на около 25 години може би ) мааше няква меденка и се оплакваше как се била размекнала и целия бил станал в шоколад и нещо почна да ми разправя как Глобул били шмекерии ...или как му били изпратили някакви пари в картата ама нвм... едит (заради velvet ) колите им са нови, определено! (Въх, колко много смайлита!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 9121 са яки.Имат безплатен телефон за м-тел и за... нз точно кой - 080011121.Ама някой път са случва да нямат коли.20% отстъпка над 1.50 Иначе неска не си викнах от тях .. и 3 таксита 3 ОТВРАТИТЕЛНИ бакшиша .. мн кофти хора.Радвам са,че съм си в нас жив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 А може ли да споменавате,наред с номера на фирмите,дали колите са нови?/това изключва всякакви брички от рода на Дачия и сие/.Иначе аз ползвам 6665,9199 и 6103.Общо взето съм доволен и от трите фирми,но понякога правят по някоя далавера с леко припомпване и удрят 30-40 стотинки отгоре,което не е много,но е дразнещо,като се има предвид,че обикновено ползвам такси по абсолютно еднакви маршрути и знам колко излиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 По принцип пътувам с 6142 или 6662. И двете фирми са с нови коли - Рено Клио. Харесва ми френската возия, а и цените им са прилични @Jozo - Ти с коя фирма пътуваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 По принцип пътувам с 6142 или 6662. И двете фирми са с нови коли - Рено Клио. Харесва ми френската возия, а и цените им са прилични @Jozo - Ти с коя фирма пътуваш? Главно ползвам 6662 не само заради колите ами и заради доброто утношенние към клиента пък и според мен возят на доста сносна цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 напоследък само с 6155 пътувам кефи ме че т еми звънят и до .180 е 2лв. а над тва -20% и винаги ьяси ги смятата 20те %та Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Някой знае ли в момента кои таксита карат от точка до точка фиксирани цени ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 032/6160 - виолет или нещо подобно снощи се прибирах с такова звъниш и затваряш до 2,30-1,50 до 3 - 2лв над 3 лв - 20% Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 Аз пък на коронките се возя от край време. До сега с тях проблеми не съм имал. Нямат отстъпки, но пък си возят на 35/40 стотинки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Аз се возя на 6116. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Наистина защо не мога да намеря никъде маршрутите на маршрутките в Пловдив? Иначе за автобусите намерих това: автобуси п.с. Аааа ето и за маршрутките: маршрутки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Само където няколко от линиите не работят от година, да не кажа години А и тая схема като лабиринт, трябва точно с едно моливче да следиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Чавдара ,червения горе в дясно на картата на градски транспорт направо вдъхва увереност и лукс в превоза по ръбатите ни улици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Може ли някой да изреди всички номера за таксита /+името на компанията/ ? мерси много ако по-горните изброени номера са всичките, то тогава няма смисъл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Аз се возя на каквото падне като си викам такси от къщи се обаждам на короната а като се прибирам вечер хващам каквото има на булеварда. Никога не съм попадал на някакви отстъпки, всички таксита карат на 42ст дневна/49 нощна. Е, има и изключения като един комшия например който не е към радио такси и кара на 92ст/км за да си изплати новата тойота или мангалите на централна гара дето се надяват на балъци от селата, веднъж много бързах и нямах избор - качих се при един такъв, от гарата до Св. Петка ми искаше 3 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 аз вече патувам само със "скай такси" , нови и удобни коли , нормални цени , а и цяло лято има бачкат климатиците друго си е да се кача в пежо 607 , а не в някой убит матиз на елмата Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 и аз така, че даже сам на себе си доказах , че не стига че колата и лукса са по добри , ами и цената е по-ниска, колкото по хубава кола същата цена даже и по ниско в повечето пъти така че съм съгласен с zlobil , даже видях че и мерцедес Е класа са пуснали на Скай Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 даже се возих в него а и е серията авангард... бакшиша и той е пекан прави моабет Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Е кажете кой е номера на скай де да знам, аз в момента цъкам на 6155 не ги знам коя фирма са, ама поне не се набутвам с гсм, щото те ми звънят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 skay taxi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 9199 - millenium taxi. Nikoga dosega ne sa mi kazvali che nqmat kola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Е кажете кой е номера на скай де да знам, аз в момента цъкам на 6155 не ги знам коя фирма са... Ако не се лъжа това е Европа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 6116-Първо частно радио такси.(имам симпатии към таз фирма) 6665-Елма 6160-Вайлет такси 6155-Европа 1 6133-Европа 2 9199-Радио интер такси 9111-Егед транс(скай такси) 6143-Лидер 6142-Радио 1 такси 6103-Вип такси 6106-Мустанг Това са общо взето фирмите,разбира се сериозен процент от такситата в града си остават гараджиите и апелирам всеки да не ги използва.Всички от тези изброени фирми возят на 42 ст.,49 ст съответно дневна и нощна,с 15 ст престой и 60 първоначална.Казвайте го на близки и познати идващи от други градове,слизащи по гари и автогари да не се качват при такива с без известен произход с нереални цени за този стандарт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Аз ползвам предимно 6665 и 6103, последните пъти се качвах и на 6155, от които съм най-доволен за момента. Ноо с ръка на сърцето заявявам,че огромна част от шофьорите на такси са абсолютни боклуци и не заслужават и една стотинка. Почти винаги позлвам такси по един и същ маршрут, пълна липса на трафик и неработещи светофари/целият път е с предимство/, а все накрая плащам различно. Как де*ба става това? Най-мразя да ме лъжат за дребни неща. Ми да си вдигнат тарифите и по честен начин да си изкарат тея 30-40-50 стотинки. Пълни мизерници. Вече си мисля да взема 2-3 кинта на жълти стотинки и да ги изсипя на главата на следващия тарикат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.