Jump to content
BulForum.com

Таксита и маршрутки ...

operator

Recommended Posts

Друг е въпроса какъв контингент от шофьорите могат да ти сметнат 20 %, а и колко искат де...

Ми нали си има апарат,който ти смята :) Иначе ти като клиент си винаги в правото да изискваш най-доброто обслужване ;)

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply
6103 са доста на далавера:от 1.50-2лв-плащаш 1.50 от 2-3лв-2лв и над 3лв са -20%

половината таксита в града са на тая далавера май :huh:

Мен пък Елма-та ме кефят....в смисъл...ако си ги викам от вкъщи винаги си викам тях-много смешни случаи съм имала:) (в смисъ линтересни)... един през тва лято(момче на около 25 години може би ) мааше няква меденка и се оплакваше как се била размекнала и целия бил станал в шоколад :lol: и нещо почна да ми разправя как Глобул били шмекерии :blink: ...или как му били изпратили някакви пари в картата :blink: ама нвм...

едит (заради velvet :) ) колите им са нови, определено!

(Въх, колко много смайлита!)

9121 са яки.Имат безплатен телефон за м-тел и за... нз точно кой - 080011121.Ама някой път са случва да нямат коли.20% отстъпка над 1.50 :)

Иначе неска не си викнах от тях .. и 3 таксита 3 ОТВРАТИТЕЛНИ бакшиша .. мн кофти хора.Радвам са,че съм си в нас жив.

А може ли да споменавате,наред с номера на фирмите,дали колите са нови?/това изключва всякакви брички от рода на Дачия и сие/.Иначе аз ползвам 6665,9199 и 6103.Общо взето съм доволен и от трите фирми,но понякога правят по някоя далавера с леко припомпване и удрят 30-40 стотинки отгоре,което не е много,но е дразнещо,като се има предвид,че обикновено ползвам такси по абсолютно еднакви маршрути и знам колко излиза

По принцип пътувам с 6142 или 6662. И двете фирми са с нови коли - Рено Клио. Харесва ми френската возия, а и цените им са прилични :)

@Jozo - Ти с коя фирма пътуваш? :D

По принцип пътувам с 6142 или 6662. И двете фирми са с нови коли - Рено Клио. Харесва ми френската возия, а и цените им са прилични :)

@Jozo - Ти с коя фирма пътуваш? :D

Главно ползвам 6662 не само заради колите ами и заради доброто утношенние към клиента пък и според мен возят на доста сносна цена :)

напоследък само с 6155 пътувам

кефи ме че т еми звънят и до .180 е 2лв. а над тва -20%

и винаги ьяси ги смятата 20те %та

• 1 month later...

Аз пък на коронките се возя от край време. До сега с тях проблеми не съм имал. Нямат отстъпки, но пък си возят на 35/40 стотинки...

• 10 months later...

Само където няколко от линиите не работят от година, да не кажа години :D А и тая схема като лабиринт, трябва точно с едно моливче да следиш :)

Чавдара ,червения горе в дясно на картата на градски транспорт направо вдъхва увереност и лукс в превоза по ръбатите ни улици :pirate :lol:

Може ли някой да изреди всички номера за таксита /+името на компанията/ ?

мерси много :)

ако по-горните изброени номера са всичките, то тогава няма смисъл...

Аз се возя на каквото падне :) като си викам такси от къщи се обаждам на короната а като се прибирам вечер хващам каквото има на булеварда. Никога не съм попадал на някакви отстъпки, всички таксита карат на 42ст дневна/49 нощна. Е, има и изключения като един комшия например който не е към радио такси и кара на 92ст/км за да си изплати новата тойота :D или мангалите на централна гара дето се надяват на балъци от селата, веднъж много бързах и нямах избор - качих се при един такъв, от гарата до Св. Петка ми искаше 3 лева :blink:

аз вече патувам само със "скай такси" , нови и удобни коли , нормални цени , а и цяло лято има бачкат климатиците друго си е да се кача в пежо 607 , а не в някой убит матиз на елмата

и аз така, че даже сам на себе си доказах , че не стига че колата и лукса са по добри , ами и цената е по-ниска, колкото по хубава кола същата цена даже и по ниско в повечето пъти :)

така че съм съгласен с zlobil , даже видях че и мерцедес Е класа са пуснали на Скай :woot

Е кажете кой е номера на скай де да знам, аз в момента цъкам на 6155 не ги знам коя фирма са, ама поне не се набутвам с гсм, щото те ми звънят

Е кажете кой е номера на скай де да знам, аз в момента цъкам на 6155 не ги знам коя фирма са...

Ако не се лъжа това е Европа.

6116-Първо частно радио такси.(имам симпатии към таз фирма)

6665-Елма

6160-Вайлет такси

6155-Европа 1

6133-Европа 2

9199-Радио интер такси

9111-Егед транс(скай такси)

6143-Лидер

6142-Радио 1 такси

6103-Вип такси

6106-Мустанг

Това са общо взето фирмите,разбира се сериозен процент от такситата в града си остават гараджиите и апелирам всеки да не ги използва.Всички от тези изброени фирми возят на 42 ст.,49 ст съответно дневна и нощна,с 15 ст престой и 60 първоначална.Казвайте го на близки и познати идващи от други градове,слизащи по гари и автогари да не се качват при такива с без известен произход с нереални цени за този стандарт.

Аз ползвам предимно 6665 и 6103, последните пъти се качвах и на 6155, от които съм най-доволен за момента. Ноо с ръка на сърцето заявявам,че огромна част от шофьорите на такси са абсолютни боклуци и не заслужават и една стотинка. Почти винаги позлвам такси по един и същ маршрут, пълна липса на трафик и неработещи светофари/целият път е с предимство/, а все накрая плащам различно. Как де*ба става това? Най-мразя да ме лъжат за дребни неща. Ми да си вдигнат тарифите и по честен начин да си изкарат тея 30-40-50 стотинки. Пълни мизерници. Вече си мисля да взема 2-3 кинта на жълти стотинки и да ги изсипя на главата на следващия тарикат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...