Jump to content
BulForum.com

Таксита и маршрутки ...

operator

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

ами.. то общо взето само таксита има тогава... които с радост разнасят из града разни пияни индивиди :D

Маршрутките са до 01:00ч. само в петък. ;)

тъй като несъм от Пловдив..да попитам има ли таксита през вечерта..става дума след 00:00 часа

Ако не успееш да си намериш такси след 12 часа ще е голям успех :). Някъде бях чел статистика че Пловдив е в едно от челните места по брой на таксита на глава от населението.

Ееей...тва за маршрутките не го знаех...мислех си, че са до по-рано...значи в петък са до 1... а през другото време? :bgrin:

Таксита бол :) догаш рака спираш 10 ...

Рейсовете са до 10ч. , последната 4-ка тръгва от тракия в 10 .. такаче някаде 10:40 или по- късно може и да хванеш ;)

Всеки автобус си има разписание не всички са до десет ... но до колкото знам държавните са до по късно , частните рано си лягат

Da ima taksita,samo che moq suvet kum teb e da podpirash shofiorite.

Oniq den kachvam si se az na edno taksi(6665)i vutre nqkuv dartak i pochna da mi obqsnqva za korona taksi,pochna da psuva :blink: beshe mi prosto...vika te smalili cenite zaradi tqh ama to samo edin go napravil ama nqma koi da go na**e... :wacko:

Аз по принцип си имам нещо против 6665... все не случвам на шофьори, с моя късмет...

Вчера звънях на някакво друго към 12 и операторката ми каза :"Съжалявам, нямам". :blink:

Следващото в списъка беше Корона, като видях шофьора просто ми се прииска да избягам някъде, ама не беше чак толкова страшен в крайна сметка. Беше си надул чалгата и почти не ми обръщаше внимание. Добре, че аз поне си бях взела плейъра... :love

Аз по принцип си имам нещо против 6665... все не случвам на шофьори, с моя късмет...

Вчера звънях на някакво друго към 12 и операторката ми каза :"Съжалявам, нямам". :blink:

Следващото в списъка беше Корона, като видях шофьора просто ми се прииска да избягам някъде, ама не беше чак толкова страшен в крайна сметка. Беше си надул чалгата и почти не ми обръщаше внимание. Добре, че аз поне си бях взела плейъра... :love

Относно проблема с чалгата.... метъл таксито ще ти реши проблема :)

Заповядай и номера- 0899076260 :happy:

(всъщност още не съм се возила, ама скоро не ми се е и налагало, а ми го казаха едва преди...1-2 седмици, препоръча ми го приятел, на когото мога да разчитам ;) )

За мен 6124 е истината - без брояч,от точка до точка-фиксирана цена.Малко са им чупени колите,но това не е болка за умиране :)

А каква е "фиксираната цена" ? :)

Da ima taksita,samo che moq suvet kum teb e da podpirash shofiorite.

Oniq den kachvam si se az na edno taksi(6665)i vutre nqkuv dartak i pochna da mi obqsnqva za korona taksi,pochna da psuva :blink: beshe mi prosto...vika te smalili cenite zaradi tqh ama to samo edin go napravil ama nqma koi da go na**e... :wacko:

че кво ти пука уе...то пък с такива шофриори е най-шоу.ДА си рпавиш лаф с тях по занйни и незанйни теми :D

Ееей...тва за маршрутките не го знаех...мислех си, че са до по-рано...значи в петък са до 1... а през другото време? :bgrin:

За другото време незнам- май до 12.

Автобусите хал-хабер съм с тях, защото по такива мероприятия да се кача два пъти в годината.

Последния път брах много срам относно цената на билетчето, ама тва е друга тема. :D

п.п-Тия 6665 така да ги мразяаа.

И всеки път нарочно тях си викам, защото густо ми прави как шофьорите се дразнят.

а тия вип такси, европа такси ужким са звънни ще те наберем.

Имам чувството,че след един скандал с двете фирми тия са си запаметили моя номер и никога не ме набират. :woot

И аз като тръгна да ги набирам /след като се изнерва,че те не го прават/

ми затварят. :woot :woot

Може ли някой от модераторския екип да смени заглавието на темата, защото четейки първоначално "един доста тъп въпрос", аз доста дълго не влизах в темата, защото не обичам тъпите въпроси. Но като видях, че всъщност въпроса може и да не е толкова тъп влезнах и разбрах, че се дискутира тема, която всъщност може да е доста полезна.

Та нека, понеже вече става дума за тарифите на такситата, някой да препоръча и даде мнение отностно някоя от фирмите. Аз по принцип не обичам да ползвам тази услуга, но напоследък нещо си пийвам и няма как, бакшо трябва да се хваща.

Лично аз ползвам 6142 поради ред причини. Винаги обслужването е било прилично. Никакви забележки като цяло.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...