samkijot Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Пич, к'ва е тая статистика е :blink: :blink: Откъде я измисли :blink: ... от "футболните буквари", чадо! добре е да ги попрелистиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 ... от "футболните буквари", чадо!добре е да ги попрелистиш Не знаеш ли, че статистика се вади само от www.lpfc.net? Само там е "вярна" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Статистиката е част от математиката, а тя от своя страна е точна наука! Не маже така да им изнася. През 99-та година бяхме в Б група, к'ви са тия мачове дето сме ги играли Всичко трябва да се върне назад с една година от въпросната 99-та. Иначе няма лошо, че господин ботевистът е "спестил" една наша година изгнание във втора девизия Vsashtnost godinite sa POCHTI 9. Poslednata pobeda predi tazi beshe prez sezon 97/98 s 1:0 kato macha beshe esennia polusezon. Za tova v statistikata pishe 98, zashtoto sezona e 97/98. Sega pochvame da broim ot 3 godini nagore bez vasha pobeda sreshtu nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Първо честито на всички Ботевисти. Изпуснах голяма част от второто полувреме, но от впечатленията, които добих съм склонен да приема, че си заслужихте победата. Да се маха тоя турчин Садъков....да си върнат арменеца Някой ще ме светне ли треньора на Ботев Гърков ли е, или Гръков? Мисля, че е първото, ама Анал 1 направо ме закопаха с тяхната версия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_botev Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Гърков Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 dobur ma4 vidq se poslednite seconi 4e bez parite na oneq im e trudno no zaradi tupata i slaba igra na na6iq otbor ne gi bihme posledno vreme e sq gi bihme boli ma patrona kolko godini sme nqmali pobedi za kvo da govorim za istoriq i statistika kato lokoto v tva otno6enie e s mnogo klasi i uspehi zad botev, PS te lokoto na 1 to4ka ot izpada6tite, dano mari4kata pone vlezne da ima derbi i dr. godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Някой не намери ли запис от мача? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 PS te lokoto na 1 to4ka ot izpada6tite, dano mari4kata pone vlezne da ima derbi i dr. godina Пич, бихте ни случайно веднъж за десет години и много се превъзбудихте нещо Точките се броят накрая на сезона когато вярвай ми няма да ти се иска да гледаш класирането Както впрочем се случва всяка година последно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 еееееееех колко злоба само.на тоя етап просто ботев е по добър,а локото ако играе така на края на сезона ша е преди ботев ама ми се клати ръкава Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 еееееееех колко злоба само.на тоя етап просто ботев е по добър,а локото ако играе така на края на сезона ша е преди ботев ама ми се клати ръкава не им обръщайте внимание. те на това се "радват". пълно игнориране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 еееееееех колко злоба само.на тоя етап просто ботев е по добър,а локото ако играе така на края на сезона ша е преди ботев ама ми се клати ръкава К'ва злоба Ако точно тая наша формация не бяхте били(макар и с голяма доза късмет) не знам наистина кога щеше да се случи Напълно естесвено си дойде вашата победа след толкова време - нищо не е вечно, зак'во да злобеем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 боли ме сърцето от загубата,признавам го,но все пак честито на всички от ботев,предполагам,че е много вълнуващо да вземеш победа след 9 години чакане,сигурно повечето от вас даже не са виждали любимия си отбор да побеждава Локомотив,така че е разбираемо,че сте толкова превъбудени.лошото при вас е,че имам усещането,че не толкова победата на вашия отбор ви радва,колкото загубата на нашия,което е жалко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 К'ва злоба To според теб сигурно и в най-долното изречение в подписа ти няма злоба? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 http://torrents.linkos.bg/details.php?id=54486 айде народе Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 боли ме сърцето от загубата,признавам го,но все пак честито на всички от ботев,предполагам,че е много вълнуващо да вземеш победа след 9 години чакане,сигурно повечето от вас даже не са виждали любимия си отбор да побеждава Локомотив,така че е разбираемо,че сте толкова превъбудени.лошото при вас е,че имам усещането,че не толкова победата на вашия отбор ви радва,колкото загубата на нашия,което е жалко. за мен лично това е една победа. разбира се, радва ме, но тя нищо не променя що се отнася до положението в клуба. просто съм наясно какво ще последва btw поне за малко ще спрат приказките. п.п. всеки да си гледа в собствения двор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_botev Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Понякога сте ми толкова забавни, мен ме радвало, че вие сте паднали, а не че ние сме били Само да ви напомня как вие се радвахте, че Локо загуби преди 7 години от Шумен само и само и ние да изпаднем и агитката беше в екстаз Боли бе фара за вас, ние сме зле и продължаваме да сме зле още повече след като Домакинов е извън състава, а в края на сезона съм почти сигурен, че ще сме пред вас, това обаче ще стане известно след 9 месеца Но победата си е победа, за пръв път в равностойни състави и се видя за какво става въпрос на терена и по трибуните, въпреки, че преди и със "зевездите" пак трудно ни биехте, даже твърде рядко за отбор струващ в пъти повече от нашия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 To според теб сигурно и в най-долното изречение в подписа ти няма злоба? "Високомерие" е по-точната дума Не че е и т'ва е хубаво де LPFC, ти пък явно не познаваше загубата заради тия 9 години(не знам от кога ходиш на мачове) и зат'ва те боли сърцето Нормално е. Аз съм преживял загуба от 5:0 и зат'ва след втория ден ми е вече през оная работа за завчерешната загубата. Споко, всичко ше си дойде на мястото. Аз съм го писал и друг път: да звемем стадиона пък ако ще и на 10-то място да свършим тая година. Мисля, че т'ва е нашата цел тоя сезон, а не някакъв си мач с отбор от ранга на Ботев Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Споко, всичко ше си дойде на мястото. Аз съм го писал и друг път: да звемем стадиона пък ако ще и на 10-то място да свършим тая година. Много вероятно и Ботев, и Локо да са извън 10ката този сезон. Както е тръгнало Локото догодина ще се бори да не изпадне, а Ботев ще пробва да натрупа точки есента, че да е лека пролетта Вижте кво става в Локото - сравнете състава с този от миналата година. Някой свястен играч да е престигнал от както се появи Тасев Само бразилци на килограм и разни застарели Локо-юноши и играчи провалили се в няколко отбора (Йошев ) Остана ли са още 3-4 играча за продажба и Стоян Колев, които няма кво толкова да се жалва от защитата щото е в много слаба форма. Само за статистиката. Ето кои са напуснали, за да сме сигурни, че няма да има още "заблудени", които да се вързват, че всичко в Локо е ОК: Тунчев, Котев, В. Джордани, Фугата, Роберт Попов, Иво Михайлов, Георги Илиев, Кризманич, Янчевски, Стойнев и разбира се Камбуров. А преди това и Джайеоба напусна. От от основните играчи в шампионския ви състав са само Краси Димитров и вратаря Камбуров останаха. На тоя фон положението в Ботев изглежда оптимистично Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 "Високомерие" е по-точната дума Не че е и т'ва е хубаво де LPFC, ти пък явно не познаваше загубата заради тия 9 години(не знам от кога ходиш на мачове) и зат'ва те боли сърцето Нормално е. Аз съм преживял загуба от 5:0 и зат'ва след втория ден ми е вече през оная работа за завчерешната загубата. Споко, всичко ше си дойде на мястото. Аз съм го писал и друг път: да звемем стадиона пък ако ще и на 10-то място да свършим тая година. Мисля, че т'ва е нашата цел тоя сезон, а не някакъв си мач с отбор от ранга на Ботев хахаха тва сериозно ли го мислиш?за пръв път локомотивец да не го е еня за загуба от ботев,а за стадион.ми хубо ша го земете,ама ша го напълните ли поне на един мач? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Някой свястен играч да е престигнал от както се появи Тасев Само бразилци на килограм и разни застарели Локо-юноши и играчи провалили се в няколко отбора (Йошев ) Единия от "бразилците на килограм" по трима-четерима ваши не можеха да го спрат - справка и двата гола. Второто полувреме му свърши въздуха и затова си има обективни причини Ангел Йошев не се е провалял в "няколко отбора" по простата причина, че е играл само за два от такива: ЦСКА и Конелиано. Има и мачове за младежкия национал. Да, в ЦСКА е бил резерва, ама в Конелиано им беше най-добрия играч, макар отбора от Герман да не е критерий. Като каза кои играчи са дошли при Тасев, нека видим кои дойдоха при Георги Илиев: Тунчев, Котев, В. Джордани, Роберт Петров, Иво Михайлов, Георги Илиев, Кризманич, Янчевски и разбира се Камбуров. Ти лично беше ли чувал за тях преди това Айде Марто е ваш юноша и със сигурност си го знаел. Ама пък ако ми кажеш, че Тунчев, Котев, Жорко Илиев, Роберт, Бобан, Кризмата, Иво Михайлов( ) са били звезди от световна величина - шапка ти свалям Да, станаха известни ама като дойдоха в Локото. Преди т'ва кой беше чувал за тях ??? Що да не стане същото и със сегашните ни играчи. Предпоставките са налице: почти всички са или младежки(Златински, Анев, Йошев, Зоран Златковски, Самокишев), или юношески(Митко Илиев), или играчи с мачове дори в А отбора на страната си(Ст. Колев, Дидо Бачков, Златинов, Халими). Бъдещето е пред нас и първото полувреме го доказахме. Ако не бяха детинските грешки на едно 18-годишно и едно 16-годишно момче нямаше и до точката да се докопате. Та вие имахте само един удар в нашата врата до дузпата и той стана много красив гол Аз тогава не виждах как ше ни вкарате гол изобщо докато Самокишев не направи тая глупост Да не говорим к'во щеше да стане, ако го нямаше Видолов А той е вече на 35, колко смятате да изкара още EDIT: хахаха тва сериозно ли го мислиш?за пръв път локомотивец да не го е еня за загуба от ботев,а за стадион.ми хубо ша го земете,ама ша го напълните ли поне на един мач? Претръпнал съм бре. Ако направиш и ти толкова стаж в А, Б група, че дори и в Европа(бях и в Брюж, и в Белград) и на теб ше ти е през к**а за тая загуба Да, за стадион ми пука щото ми е писнало да ходя до Бургас и София за мачове извън нашето първенство. А дали ше го напълним - не е невъзможно. Ние тоя в Бургас напълнихме, та в Пловдив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Малка забележка е колко от тези наистина обещаващи играчи изобщо ще останат при вас Справка - Златинов (=ЦСКА?). Приемете го, в момента сте на същото ниво като нас и надписът, който няма да споменавам май ще се окаже доста правилен. Жалко, че предпочитам това дерби да се води за титлата, а не за спасение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 sodnata mnogo ako-ta ima6e v posledniq post i ne sravnqvai statusa v ob6testvoto i parite na joro iliev/leka mu prust/ i tasev ili nqkoi si drug prosto nqma mqsto za sravnenie. a za tupite komentari ot sorta na ai be6e mu vremeto da ni biete ai tva ai onova ai 1 put na 10 godini : 1vo kazvate go taka 4e e bilo neizbejno 2ro bili gre6ki na samoki6ev na edi si koi emi te sa 4ast ot otbora taka4e e gre6ka na otbora 3to stiga s teq 10 godini i minaloto kvo da govorim za minalo ne razbira kato sme vi pli6tqli s kolkoto sme si iskali a vie imate edno 7:3, stiga tupa statistika 7/8/9/10 godini kvo zna4enie ima nali e minalo! fenovete na lokoto priemeto zagubata 1 zaguba e 6e mine sled nqkoi drug den stiga s glupavi izkazvaniq osven sondatata ne vijdam nqkoi koito da e kazal ne6to smisleno makar4e i toi gleda prez nekva 4ernobqla prizma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Колко щях да съм изненадан, ако никой не беше казал "Айде пак след 10 години." Ми..те Ботев нямаме победа и над Спортинг Царацово никога Просто щото са в Б регионална. А от колко време примерно не сме били Марица? Просто тия тъпаци от телевизията търсят гръмки думи и всички взеха т'ва да повтарят. Някой може ли да даде линк не към торент, че нямам регистрация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Ако някой ми даде акаунт в play.evrocom, след 20 мин. ще го има там Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Като каза кои играчи са дошли при Тасев, нека видим кои дойдоха при Георги Илиев:Ти лично беше ли чувал за тях преди това Айде Марто е ваш юноша и със сигурност си го знаел. Ама пък ако ми кажеш, че Тунчев, Котев, Жорко Илиев, Роберт, Бобан, Кризмата, Иво Михайлов( ) са били звезди от световна величина - шапка ти свалям Да, станаха известни ама като дойдоха в Локото. Преди т'ва кой беше чувал за тях ??? Що да не стане същото и със сегашните ни играчи. Предпоставките са налице: почти всички са или младежки(Златински, Анев, Йошев, Зоран Златковски, Самокишев), или юношески(Митко Илиев), или играчи с мачове дори в А отбора на страната си(Ст. Колев, Дидо Бачков, Златинов, Халими). Пръво сори за грешката без да искам съм написал Попов (а той е в Литекс). Не отричам, че дадените футболисти израстнаха футболно в Локомотив. Петров е супер играч, Янчевски също е добър за нашите стандарти, но и двамата не ги знаех преди, защото за макета. Янчевски си беше на 28-29, когато пристигна в Локо. Георги Илиев е от Варна и играеше доста прилично още в Черно море (ако не се лъжа). Котев е роден в Пловдив, но виж какво казва wikipedia-та за него и сам направи сметка колко е юноша на Локото. Юноша на Вихър (Горубляне). Играе за Феърплей (Варна), Видима-Раковски (Севлиево) и Вихър (Горубляне), където през 2000 г. е забелязан и привлечен от ЦСКА. В софийския гранд обаче той не изиграва нито един мач и скоро е трансфериран във Велбъжд (Кюстендил), който по това време е в А група. При Георги Илиев и Херо купувахте на кило. Ераносян, който аз много уважавам, направи отбор от тях. Той беше в основата на успехите ви. Че бяхте голям отбор и играхте красиво спор няма, но нека да си припомним кой от къде дойде при вас. Тунчев от Пазарджик пред Беласица(Петрич) в Локо. А Кризманич май от Спартак Варна се появи. Самокишев, Златинов и Златински ги взехте от Пирин. Браво - те са добри футболисти трябва им малко опит, но най-вероятно скоро ще си тръгнат от Пловдив. Казваш Видолов е дърт, ми така е, но пак си е класа. А и вие не сте толкова млади Колев, Камбуров, Бачков, Халими, Христев и Димитров са над или около 30-те. Орловски и Анев вече 3-4 години ги обигравате. Реално погледнато сте с повече играчи над 30-те отколкото Ботев (Арсов, А.Петров и Коцето). А това за обиграването - Аз от 10 години слушам как ще обиграваме състав и отново ще сме в тройката Дано при вас да има по-голям успех, но дълбоко се съмнявам. Без пари нищо не става, а Тасев за сега май само говори. EDIT: Прескочих бразилчетата - Алекс и Даксон от магазин "Дос Сантос". Всички бразилци са технични, а нашата защита не може да е критерии за това кой колко е техничен Твърде млади са и не е ясно как ще се развият и адаптират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.