velvet_underground Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Е,на Александра обикновенно и казват Саша,Саше,Алекс.Забелязал съм,че Сашка и казват хора,които не ги долюбват особено много Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Засега моите фаворити са Лили и Деси В интерес на истината не съм мислил много как бих си кръстил децата. И аз предпочитам най-вече традиционни имена като Мария, Елена, но все пак най-много за момиче ми харесват Мартина и Виктория. А за момче пък хич не ми се мисли, понеже съм убеден за себе си, че ще имам женско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 А за момче пък хич не ми се мисли, понеже съм убеден за себе си, че ще имам женско. Такива работи не се казват, че си обеден какъв пол ще е детето ти, защото почти винаги се оказава обратното! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Sorry za ofa, ama ne sdarjah. Tova si zvu4i napravo prosta6ki. Емил и Мария...примерно. Но ако е момиче, по-добре да не излиза изобщо. Ша права до момче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 А какво мислите за това децата да се кръщават на бабите и дядовците, одобрявате ли тази приемственост? На мен не ми харесва особено и не мисля да се съобразявам с тази традиция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 А какво мислите за това децата да се кръщават на бабите и дядовците, одобрявате ли тази приемственост? На мен не ми харесва особено и не мисля да се съобразявам с тази традиция. Аз не я одобрявам... особено ако бабата е Гинка или Пенка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 E.T - Според зависи от имената. С удоволствие бих си кръстила детето, ако е мъжко на баща ми. Но, ако трябва да го кръщавам на мамчето - ще ме извинява - много често срещано. п.п-Аз съм кръстена на баба ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 п.п-Аз съм кръстена на баба ми. И баба ти ли е печена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 /off темата е за имената на децата, не за никовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 За момче-Мартин или Андрей,но напоследък Мартин надделява. мерси,мерси бих искал моето дете да е кръстено на светец,например Васил е хубаво име,както и Дамян.Харесвам също Филип.За момиче-Ева,Александра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.