Jump to content
BulForum.com

Имена

Jane_Doe

Recommended Posts

Е,на Александра обикновенно и казват Саша,Саше,Алекс.Забелязал съм,че Сашка и казват хора,които не ги долюбват особено много

Засега моите фаворити са Лили и Деси:)

В интерес на истината не съм мислил много как бих си кръстил децата. И аз предпочитам най-вече традиционни имена като Мария, Елена, но все пак най-много за момиче ми харесват Мартина и Виктория.

А за момче пък хич не ми се мисли, понеже съм убеден за себе си, че ще имам женско.

А за момче пък хич не ми се мисли, понеже съм убеден за себе си, че ще имам женско.

Такива работи не се казват, че си обеден какъв пол ще е детето ти, защото почти винаги се оказава обратното! :)

Sorry za ofa, ama ne sdarjah. Tova si zvu4i napravo prosta6ki.

Емил и Мария...примерно. Но ако е момиче, по-добре да не излиза изобщо. Ша права до момче!

А какво мислите за това децата да се кръщават на бабите и дядовците, одобрявате ли тази приемственост? На мен не ми харесва особено и не мисля да се съобразявам с тази традиция.

А какво мислите за това децата да се кръщават на бабите и дядовците, одобрявате ли тази приемственост? На мен не ми харесва особено и не мисля да се съобразявам с тази традиция.

Аз не я одобрявам... особено ако бабата е Гинка или Пенка. :)

E.T - Според зависи от имената. :D

С удоволствие бих си кръстила детето, ако е мъжко на баща ми.

Но, ако трябва да го кръщавам на мамчето - ще ме извинява - много често срещано. :P

п.п-Аз съм кръстена на баба ми. :love

/off темата е за имената на децата, не за никовете :D

За момче-Мартин или Андрей,но напоследък Мартин надделява.

мерси,мерси :D

бих искал моето дете да е кръстено на светец,например Васил е хубаво име,както и Дамян.Харесвам също Филип.За момиче-Ева,Александра.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...