Jump to content
BulForum.com

Counter Strike: Condition Zero

outfaced

Recommended Posts

:( Ei po bugava igra ot taq ne sum vijdal dva puti si q svalih apsolutno nikakva greshka ne mi dava pri rar failovete no kato trugna da e instalvam i vse na nqkoi fail pravi mizerii ili ne go kachva ili mi kazva che go nqma i mi dava da izbiram mejdu abort i retry kvo da kaja prosto super bugnq otchaqh se ot taq igra predi da sum q vidql

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

ta zna4i iskam da popitam ka4ih siq bez problem igrata oba4e

kat resha da cakna na play online using steam ii se startira edno prozor4e da sse update steam-a i stiga do 20 i nqkolko procenta i dava error conecting file not found nesto to toq rod kak da q pusna :sick :confused

кажи на някой френд да ти ги копне на 2 цд-та и тва е :) не виждам причина да прави проблем още на ЦД 1, освен ако не ти е ъпдейтнат демон туулса до последната вер.

Май забравих да спомена, че инсталирах играта при наличие на ЦД 1 на Венджънс и ЦД 2 на НЛисо :) не знам дали заради това е тръгнало или са се омазали и все пак е захапало, но инсталацията минава без проблем, ако не броим чакането ;)

Май забравих да спомена, че инсталирах играта при наличие на ЦД 1 на Венджънс и ЦД 2 на НЛисо :) не знам дали заради това е тръгнало или са се омазали и все пак е захапало, но инсталацията минава без проблем, ако не броим чакането  ;)

i pri men taka trugna

• 3 months later...

Абе свалих си аз CZ инсталирам я без проблеми ,пускам сингъл да играя ,избирам си отбор и като дам да ми пусне първата карта ,след като зареди ме изхвърля в виндоус . Някой има ли идея от кое може да е ?

Greshen serien nomer...pone az reshih da se napavq na gazar i da si naisha moi, koito ne otgovarqshe na dadenite vazmojnosti v nfo-to i rezultata behse to4no tozi. Ako i pri teb e taka pusni edin search v regedit-a i kato ti izkara papkata na igrata tursi kade e klu4a koito sadurja seriiniq nomer delni go i posle pri sledvashtoto puskane shte iska da vavedesh pak klu4, togava vavedi nqkoi ot tezi, koito sa v nfo-to i nqma d aimash problemi.

• 2 weeks later...

Opitah se da igraq CS-CZ v Headoff serverite poneje ne namerih evrokomski surver za Condition Zero za Win. Si4ko si e nared igraq si za okolo minuta no me izhvurlq i kazva 4e mi iska Cheating Death. svalih si poslednata versiq i suma drugini no s nikoq ne stava. (mislq 4e znam kak se raboti s taq programa: prosto se startira predi da startira6 igrata i ne q zatvarq6). kato 4eli igrata ne mi q ot4ita. probvah i s reinstall na igrata, kakto i s drugi serveri (ne na Headoff) no pak ne stava kakvo da napravq??? Molq vi ako imate nqkakva ideq za6to ne stava kajete mi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...