OutSider Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 Ei po bugava igra ot taq ne sum vijdal dva puti si q svalih apsolutno nikakva greshka ne mi dava pri rar failovete no kato trugna da e instalvam i vse na nqkoi fail pravi mizerii ili ne go kachva ili mi kazva che go nqma i mi dava da izbiram mejdu abort i retry kvo da kaja prosto super bugnq otchaqh se ot taq igra predi da sum q vidql Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 прегледай нагоре постс, ако случайно си с НЕ-фикснато 2ро цд поправи грешката Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 23, 2004 Share Posted March 23, 2004 tova e problema che pri instalaciqta ne stiga do CD2 pravi mi problema s CD1 svalih go dva puti no ne stava i ne stava purvo edin fail e precakan posle drug Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 ta zna4i iskam da popitam ka4ih siq bez problem igrata oba4e kat resha da cakna na play online using steam ii se startira edno prozor4e da sse update steam-a i stiga do 20 i nqkolko procenta i dava error conecting file not found nesto to toq rod kak da q pusna Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 кажи на някой френд да ти ги копне на 2 цд-та и тва е не виждам причина да прави проблем още на ЦД 1, освен ако не ти е ъпдейтнат демон туулса до последната вер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Slojih nai noviqt Daemon i pak ne stava havata Probvah q na nqkolko PC-ta i pak ne 6te i ne 6te Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 svali ot ta data.bg purvia CD i probvai pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Mi az ot tam pochnah da go svalqm shte stane bavno no kvo da se pravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Май забравих да спомена, че инсталирах играта при наличие на ЦД 1 на Венджънс и ЦД 2 на НЛисо не знам дали заради това е тръгнало или са се омазали и все пак е захапало, но инсталацията минава без проблем, ако не броим чакането Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Az otidoh do edin pich i si vzeh CD1 i sq bachka am puk CD2 pravi problem i sq nego svalqm nanovo ako pak ne stane shte otida da go vzema pak ot nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Май забравих да спомена, че инсталирах играта при наличие на ЦД 1 на Венджънс и ЦД 2 на НЛисо не знам дали заради това е тръгнало или са се омазали и все пак е захапало, но инсталацията минава без проблем, ако не броим чакането i pri men taka trugna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Spored men problema e vav CD2 6toto pak go drapnah i ni6to ne stava sega darpam CD2 ot Data.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 nai dobre igrata da se podmeni sas tazi na nliso makar 4e az e izteglih ot wareza i ne mi pravi problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 nai dobre igrata da se podmeni sas tazi na nliso makar 4e az e izteglih ot wareza i ne mi pravi problemi Da ama nqkoi trqbva da ka4i i CD1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Абе свалих си аз CZ инсталирам я без проблеми ,пускам сингъл да играя ,избирам си отбор и като дам да ми пусне първата карта ,след като зареди ме изхвърля в виндоус . Някой има ли идея от кое може да е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Greshen serien nomer...pone az reshih da se napavq na gazar i da si naisha moi, koito ne otgovarqshe na dadenite vazmojnosti v nfo-to i rezultata behse to4no tozi. Ako i pri teb e taka pusni edin search v regedit-a i kato ti izkara papkata na igrata tursi kade e klu4a koito sadurja seriiniq nomer delni go i posle pri sledvashtoto puskane shte iska da vavedesh pak klu4, togava vavedi nqkoi ot tezi, koito sa v nfo-to i nqma d aimash problemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Opitah se da igraq CS-CZ v Headoff serverite poneje ne namerih evrokomski surver za Condition Zero za Win. Si4ko si e nared igraq si za okolo minuta no me izhvurlq i kazva 4e mi iska Cheating Death. svalih si poslednata versiq i suma drugini no s nikoq ne stava. (mislq 4e znam kak se raboti s taq programa: prosto se startira predi da startira6 igrata i ne q zatvarq6). kato 4eli igrata ne mi q ot4ita. probvah i s reinstall na igrata, kakto i s drugi serveri (ne na Headoff) no pak ne stava kakvo da napravq??? Molq vi ako imate nqkakva ideq za6to ne stava kajete mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 LeStath, pogledni tazi tema vuv foruma na play.evrocom.net i mislq 4e 6te nameri6 nujniq otgovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 10x pomogna mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Radvam se 4e ppmognah s ne6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 pres Steam li go igraite CS:CZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Не.Почти всички БГ сървъри са no steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Не.Почти всички БГ сървъри са no steam. <{POST_SNAPBACK}> ami as kat si instalna CS:CZ ne samo pres steam mi dafa da go igraq nekfa ideq kak da go opraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Пробвай да инсталнеш тази версия.Подчертавам че тя е no steam и няма да можеш да играеш в съвъри със steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted August 1, 2004 Share Posted August 1, 2004 Nqkoi ako iska da vidi filmche-ta na Counter Strike Source Eto tuk dvete sa po 8min a 3-toto e 15 igrata izglejda mnogo qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.