Jump to content
BulForum.com

Counter Strike: Condition Zero

outfaced

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply
:) Neznam no az chakam da izlezne oficialnata versiq dano na neq naistina da sa opravili botovete che na toq condition zero v X3m 2 ne mi haresa

to ko da ti haresa kato e nekaf smradliv leak deto za ni6to ne staa ;) o6te malko ostana da 4akame :)

Някой досега успя ли да я пробва?Щото съм чел доста противоречиви неща за тва чудо..смяна на разработчици..малоумно AI...ако някой досега я е пробвал дайте съвет струва ли си даунлоадването?

Качени са cd-тата отдавна :P. Четете readme-то как да фикснете cd2... ако намеря proper-а ще го измисля :)

tova final version li e moje li da se igrae normalno zaslujava li si da q izdyrpa 4ovek?

Някой пробва ли го тва чудо вече? Що за бозица е ... след толкоз години разработка интересно дали е станало нещо изобщо :) аре който има впечатления да казва дали да теглим...

A be neznam sq tva kvo e ama mnogo e stranno.Ma6inkata mi hi4 ne e slaba i tva e edinstvenata igra koqto mi prai problem,problemat e instalvam si q i po4vam da igraq no 6tom na parvata misiq po4va da nasi4a po malko samo kogato strelqme po mnogo hora.I nqkoi znae li kade e problema?

noe svali si CD2 otnovo i nema da ima6 problem :)

Release Notes:

~~~~~~~~~~~~~~

It came to our attention that Counter Strike Condition Zero has a bug

in the installation routine which made it impossible for many people to

install CD2 of the game. Apparently VENGEANCE didn't notice this during

their testing. Here is our fixed version which makes everyone able to

enjoy this fine game. It's tested on both pcs where the VENGEANCE CD2

worked and didn't work.

:)

botovete po gi biva :) verno ne sa xopa da podska4at i strelqt kato ludi, no vse pak sa po-dobre ot PODs pyk i vij 4.1 :) mai e novo, pyk i bots slushat komandite, abe ne sym puskal o6te Deleted Scenes(koito sa 1.7 gb!!!! CZ e 300 mb :D), moje tam da sa "iznenadite"

na men malko mi ostava da go svalq i shte razbera dali si e struvalo chakaneto :)

samo da popitam znachi trugvam da kachvam igrata ot cd1 zapochva da se instalva i stiga do cscz_inferno.wad i postoqnno sedi na nego i vremeto dolu se uvelichava postoqnno tova normalno li e

malko offtopic ama molia vi kajete kakvo to4no (ako moje s link) da si svalia za da igraia cs 1 6toto tuka ima 15 varianta i az ne znam kakvo da svalia.

10x

Второто CD пак не е наред - един фаил в BIN-а се казва CZERO~11.W02, което едва ли трябва да е така :angry1 При инсталацията просто стига до CD2, но не го разпознава....

Второто CD пак не е наред - един фаил в BIN-а се казва CZERO~11.W02, което едва ли трябва да е така :angry1 При инсталацията просто стига до CD2, но не го разпознава....

nliso релиз-а не е нюкед значи вероятно има локален проблем.

:( neshto zdravata mi bugva na toq cscz_inferno.wad fail sedi na nego ot sumati vreme i mi pokazva che shte se kachi igrata sled 821min i 30 sec nqkoi znae li kak se opravq tova no postoqnno se uvelichava taq cifra i sq mi pokazva veche 929 min i 10 sec.Da oshte sedi na toq fail a veche e 7:13 chasa i mi pokazva che ostavat veche samo 3275 min i 40 sec kvo da kaja prosto nqkoi ne moje li da mi kaje dali e imal problemi pri instalaciqta che tova e super kofti :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...