Stil_L Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 Neznam no az chakam da izlezne oficialnata versiq dano na neq naistina da sa opravili botovete che na toq condition zero v X3m 2 ne mi haresa Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 Neznam no az chakam da izlezne oficialnata versiq dano na neq naistina da sa opravili botovete che na toq condition zero v X3m 2 ne mi haresa to ko da ti haresa kato e nekaf smradliv leak deto za ni6to ne staa o6te malko ostana da 4akame Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 da dano kato izlezne dago uploadnat burzo v wareza da vidim dali sa se spravili dobre Turtle Rock (mai taka Bqha) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Айде.. излезе. Качвам я тука: http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/Counter.Str...Zero-VENGEANCE/ CD2 е nuked, но има възможен фикс. Алтернативата е да намеря на NLISO PROPER CD2. Ще видим как ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Ole dano da stane buroz che chakam taq igra ot sumati vreme Dreamer 10x zdravata Rulirash. A dano da fiksnesh op burzo CD2 che da se razmaja da igraq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Качени са cd-тата отдавна . Четете readme-то как да фикснете cd2... ако намеря proper-а ще го измисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Някой досега успя ли да я пробва?Щото съм чел доста противоречиви неща за тва чудо..смяна на разработчици..малоумно AI...ако някой досега я е пробвал дайте съвет струва ли си даунлоадването? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Качени са cd-тата отдавна . Четете readme-то как да фикснете cd2... ако намеря proper-а ще го измисля tova final version li e moje li da se igrae normalno zaslujava li si da q izdyrpa 4ovek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Щом не съм позволил на шибания fake / алфа да се появи на тоя сайт... да, файнал е Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Някой пробва ли го тва чудо вече? Що за бозица е ... след толкоз години разработка интересно дали е станало нещо изобщо аре който има впечатления да казва дали да теглим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 A be neznam sq tva kvo e ama mnogo e stranno.Ma6inkata mi hi4 ne e slaba i tva e edinstvenata igra koqto mi prai problem,problemat e instalvam si q i po4vam da igraq no 6tom na parvata misiq po4va da nasi4a po malko samo kogato strelqme po mnogo hora.I nqkoi znae li kade e problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smurphet Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 dokolkoto vidqh tva e mnoo tupooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Замених CD2 с PROPER release-a на nliso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 noe svali si CD2 otnovo i nema da ima6 problem Release Notes: ~~~~~~~~~~~~~~ It came to our attention that Counter Strike Condition Zero has a bug in the installation routine which made it impossible for many people to install CD2 of the game. Apparently VENGEANCE didn't notice this during their testing. Here is our fixed version which makes everyone able to enjoy this fine game. It's tested on both pcs where the VENGEANCE CD2 worked and didn't work. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 Eeeeee sq svalqm igrata i se molq da e ne6to qko a ne kato predi6nite versii. CS beta 6.1 Rulezzzzz :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 abe to hubavo CS:CZ ama ne videh nito edin nov skin na horata nito edno novo orujie basi osven malko po lusnata grafika i smeneni skinove na nivata ima li ne6to drugo novo :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 botovete po gi biva verno ne sa xopa da podska4at i strelqt kato ludi, no vse pak sa po-dobre ot PODs pyk i vij 4.1 mai e novo, pyk i bots slushat komandite, abe ne sym puskal o6te Deleted Scenes(koito sa 1.7 gb!!!! CZ e 300 mb ), moje tam da sa "iznenadite" Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 na men malko mi ostava da go svalq i shte razbera dali si e struvalo chakaneto samo da popitam znachi trugvam da kachvam igrata ot cd1 zapochva da se instalva i stiga do cscz_inferno.wad i postoqnno sedi na nego i vremeto dolu se uvelichava postoqnno tova normalno li e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 malko offtopic ama molia vi kajete kakvo to4no (ako moje s link) da si svalia za da igraia cs 1 6toto tuka ima 15 varianta i az ne znam kakvo da svalia. 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 Второто CD пак не е наред - един фаил в BIN-а се казва CZERO~11.W02, което едва ли трябва да е така При инсталацията просто стига до CD2, но не го разпознава.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 Znam 4e ste pisali no < Taq pucalka izelze li cqla ve4e (NIKAKVI BETI !!! ) >? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 Znam 4e ste pisali no <Taq pucalka izelze li cqla ve4e (NIKAKVI BETI !!! ) >? kato znaesh che sme pisali shto ne zemesh da chetesh malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 Второто CD пак не е наред - един фаил в BIN-а се казва CZERO~11.W02, което едва ли трябва да е така При инсталацията просто стига до CD2, но не го разпознава.... nliso релиз-а не е нюкед значи вероятно има локален проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 neshto zdravata mi bugva na toq cscz_inferno.wad fail sedi na nego ot sumati vreme i mi pokazva che shte se kachi igrata sled 821min i 30 sec nqkoi znae li kak se opravq tova no postoqnno se uvelichava taq cifra i sq mi pokazva veche 929 min i 10 sec.Da oshte sedi na toq fail a veche e 7:13 chasa i mi pokazva che ostavat veche samo 3275 min i 40 sec kvo da kaja prosto nqkoi ne moje li da mi kaje dali e imal problemi pri instalaciqta che tova e super kofti Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 i vse pak nekoi vide li v igrata nekvi novi modeli ili skinove na horata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.