Jump to content
BulForum.com

Англия Премиершип 06/07

Trivium

Recommended Posts

Страхотна статия!!!

Преди Мангалиньо да отиде в Челси,като отбор ми допадаха,т.е. не са ми били като врагове....бяха ми в Ligh листа :),но откакто този арогантен,стaр,нагъл и егоцентричен човек попадна в Англия....просто Челси отидоха в Black листа. Не мога да разбера как ще каже,че Райт-Филипс не играел,като няколко мача вече го спасява със страхотни пробиви и пасове.За Kalou съм съгласен..... но определено футболът на Челси ще се подобри още повече ако този гаден Мангалиньо се махне! Англия ще стане по-хубава!

ABMs!!! (Mourinho) Няма да му говоря глупости и да го псувам тук,щото ще имам warn :}

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply
Въх мари майко ама тез Ърсенал били мноу зле ва. Евала на Шефилд показаха характер момчетата.

Толкова зле , че вчера за 2-ри път биха Ливърпул и то на Анфилд...

А след 3 дена ще ги бием и за трети път :)

Не го искам тоя лайновоз в Милан! :angry:

Споко, Силвио нема да му даде нужните пари, че да дойде ;)

А след 3 дена ще ги бием и за трети път :)

Еми какво да се прави. Това е футбола веднъж побеждаваш, друг път губиш. Полажелавам успех на Арсенал по нататък в турнира :) . И нека всички фенове на Арсенал във форума се чувстват поздравени с това:

championsofeuropeln2.jpg

onlylooksux2ri8.jpg

ето нещичко за любителите на английското първенство

http://img182.imageshack.us/img182/8389/s2kh8.jpg

@Feanar хапе много злобно :pirate Анри к'ъв поглед е ударил на купата :cry

Ама за да завършим с нещо позитивно поне мадамата на снимката с фанелка на Арсенал е най-хубавата от всички (а най-грозната е на Ливърпул :bgrin: )

@Феанар хубаво ги вдигате тия купи ама в преките двубои сте пълна скръб. Точките си ги правите само от Чарлтън,Шефийлд,Уигън и други такива колоси...

@Feanar хапе много злобно :pirate Анри к'ъв поглед е ударил на купата :cry

Ама за да завършим с нещо позитивно поне мадамата на снимката с фанелка на Арсенал е най-хубавата от всички (а най-грозната е на Ливърпул :bgrin: )

Факт. Най-грозната е тази с фанелка на Ливърпул. Хората, който са подбирали тез моми явно са били фенове на МанЮ или пък Арсенал, или пък Челси.

onlylooksux2ri8.jpg

Не му разбирам много, но тази снимка не е ли монтаж? В смисъл, че Анри е пред купата иии... някак си не ми изглежда :bgrin: ;)

Не му разбирам много, но тази снимка не е ли монтаж? В смисъл, че Анри е пред купата иии... някак си не ми изглежда :bgrin: ;)

Не е монтаж май. Явно просто не гледа в Купата :lol:

Купата е зад Анри ;)

То си личи как се отразява номера и името :)

EDIT:

Щях да забравя :D

Фенките на чартлън и Съндърланд(саутхемптън) са най-яки :)

EDIT:

Щях да забравя :D

Фенките на чартлън и Съндърланд(саутхемптън) са най-яки :)

А пък тая на Челси, се едно е паднал камион върху нея :D

Оле мача Ливърпул - Арсенал за КК е просто луд мач 70мин 2-5 просто луд мач от много време не бях гледал такъф и съм адски доволен .

@Феанар хубаво ги вдигате тия купи ама в преките двубои сте пълна скръб. Точките си ги правите само от Чарлтън,Шефийлд,Уигън и други такива колоси...

Еми да но ние тези колоси поне ги побеждаваме,а вие малко се затруднявате ми се струва!Не мислиш ли?!

Не отричам,че в тези последни 2 мача на Анфийлф ни направихте за смях..и не искам да ги коментирам.Надиграхте ни и толкова!

Но цялостния облик на Ливърпул и Арсенал не отговаря на тях и не можеш да ме накарап да се съглася,че вие сте по-класния отбор.

Еми да но ние тези колоси поне ги побеждаваме,а вие малко се затруднявате ми се струва!Не мислиш ли?!

Не отричам,че в тези последни 2 мача на Анфийлф ни направихте за смях..и не искам да ги коментирам.Надиграхте ни и толкова!

Но цялостния облик на Ливърпул и Арсенал не отговаря на тях и не можеш да ме накарап да се съглася,че вие сте по-класния отбор.

Ако щеш :) Този сезон - 3-0 , 3-1 , 6-3 (като последните две победи са като гости и ви бием с половината резервен състав) ... Трябва ли да говоря повече :punk

Ако щеш :) Този сезон - 3-0 , 3-1 , 6-3 (като последните две победи са като гости и ви бием с половината резервен състав) ... Трябва ли да говоря повече :punk

Понеже ние последните мачове играем с всички титуляри :blink: ... И няма да продължавате да ни биете вечно, бъди сигурен ;) . Задоволявайте с победите в дирекните сблъсъци последните години, а ние ще сме доволни и на трофейте, които вдигаме.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...