frodo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 тва го очаквах.болтън срещу добрите играят силно...достраша ма обаче да го пусна в еврото Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 2-0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Айде, Ливърпул издоминираха още един отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Айде, Ливърпул издоминираха още един отбор аххахахахаахах след като позлорадствах ще споделя и няколко мисли за любимия арсенал. след най-слабия старт на отбора нещата започнаха лека полека да си идват на мястото. имаме 5 поредни победи включително 2те от ШЛ. надявам се мъките последните сезони в премиершип да са приключили и да сме конкурентни на манчестър и челси тази година, въпреки че още играем много трудно като гости. отбрът, който гради венгер е много добър макар и от доста млади играчи, които понякога ме вбесяват адски, но мисля, че момчетата ще се справят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted October 1, 2006 Author Share Posted October 1, 2006 Айде, Ливърпул издоминираха още един отбор аххахахахаахах след като позлорадствах ще споделя и няколко мисли за любимия арсенал. след най-слабия старт на отбора нещата започнаха лека полека да си идват на мястото. имаме 5 поредни победи включително 2те от ШЛ. надявам се мъките последните сезони в премиершип да са приключили и да сме конкурентни на манчестър и челси тази година, въпреки че още играем много трудно като гости. отбрът, който гради венгер е много добър макар и от доста млади играчи, които понякога ме вбесяват адски, но мисля, че момчетата ще се справят Мда злорадствайте на воля докато все още можете . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 Мда злорадствайте на воля докато все още можете . забрави да кажеш как сте ги смачкали през целия мач и пак сте паднали нещастно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted October 1, 2006 Author Share Posted October 1, 2006 забрави да кажеш как сте ги смачкали през целия мач и пак сте паднали нещастно Безмислено е да казвам какво и да било. Всеки, който е гледал мача, може да си направи изводите сам за себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 Безмислено е да казвам какво и да било. Всеки, който е гледал мача, може да си направи изводите сам за себе си. За мен Ливърпул първото полувреме надиграха Болтън, но не си вкараха положенията. Болтън вкараха първото си положение, но Рейна направи аматьорска грешка, така че трябва да се сърди на себе си и не на страничния съдия. Отсъждането беше коректно. Имаше игра с топката извън наказателното поле. Болтън са един от най-измекярските и хитри отборчета в Премиършип. Отлично знаят как се пази резултат пред собствена публика. А при 2:0 всичко ми се изясни, честно казано. Чудо трябваше да стане, за да обърнат Пуул мача. Определено изненадата беше на Стамфорд Бридж. Надявам се днес да има още една в Манчестър, но съм песимист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 А бе тая тема що е так азападнала Днес Уест Хем направи изненадата - 90мин и Арсенал пак е в нокаут Чуковете тоя сезон си имат супер играчи, но досега играеха слабо, явно вече навризат във форма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted November 5, 2006 Author Share Posted November 5, 2006 А бе тая тема що е так азападнала Днес Уест Хем направи изненадата - 90мин и Арсенал пак е в нокаут Чуковете тоя сезон си имат супер играчи, но досега играеха слабо, явно вече навризат във форма. Като е тръгнало на интересни резултати Тотнъм 2 Чел$и 1 . И шпорите навЛизат във форма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Кво ще стане на 26ти??? Как мислите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 край на спекулациите и несигурността - уест хям вече имат нов собственик. дано сега да тръгне отбора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 YES YES YES YES!!!!!! Браво на нас....нов собственик-нов късмет Жалко,че не е някой млад милионер,ама пак е по-добре от собственика,който проваля другия ми любим отбор - Глейзър.... Важното е чуковете да мачкат от тук нататък и т'ва е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Кво ще стане на 26ти??? Как мислите? На 26-ти всички вече официално трябва да обявят Юнайтед за фаворит за титлата, след като поведат с 6 точки пред Челси.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 уест хям уволниха алан пардю - ВВС. айде дано СЕГА отбора да тръгне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Сега да видим ако Кърбишли поеме отбора, дали ще успее да го закопае напълно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 По-вероятно според мен е Ериксон да го земе.Все пак новия собственик е швед.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 всъщност новият собсвеник е исландец... според мен кърбишли е по-вероятният наследник на пардю и пак според мен няма накъде повече 'да закопае отбора'. промяна очевидно беше нужна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Бахти,супер симпатичен ми беше Алън :( :( http://www.whufc.com/articles/article.php?page_id=8586 Тук е официалната новина ;\ Засега Кевин Кийн (до Нова Година) ще води отбора :| П.С. : Не виждам как ще играем срещу Ман и Помпитата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Жалко наистина за Хем. Страшно са ми симпатични, може би в Англия са втори за мен след Арсенал. Кърбишли наистина е добър треньор, но за средняшки отбори, не знам дали ще се справи с огромните очаквания (спрямо очакванията нормални за малък клуб) и с буйните характери на известните аржентинци. Ериксон няма да е, нали отивал в ЦСКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Тоя Лампард не е човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 вчера арсенал-издънка,днеска шелси се мъчат с евертън...ако после манчу бият уест хям съм почти сигурен че ша са шампиони жалко Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 И Дрогба не е е човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 :) :) Умрях от кеф с тея не хора А дано сега Ман да го лапнат целия ............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 :) :)Умрях от кеф с тея не хора А дано сега Ман да го лапнат целия ............ ква е тея злоба не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.