PSYCHOSIS Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Поне се очертава срещу Тотнъм не само да доминират, но и да мачкат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 и кво е доказал. една случайна победа не е доказване Не знам какво си гледал, но определено не е Арсенал. От началото отбора смачква съперниците си, буквално, но просто има проблем с отбелязването. Всички изпускат невероятни положения, докато в защита някой от тинейджърите като се изака на метеното и вкарват. Този сезон може Арсенал да не стане шампион, но с тези таланти ще имат най-добрия отбор на острова в следващите 5-6 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 ти сам го каза. Мачкат, но няма кой да вкара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted September 19, 2006 Author Share Posted September 19, 2006 Така си е, щом доминирате отборите, които ви бият с 3:0, то не знам тия дето вие ги побеждавате кво ги правите Факт е, че 3 гола не са случайност - щом сте ги допуснали от 5 удара значи защитата ви е ужасна и/или вратаря. Също така, щом не сте вкарали нито 1 гол от 20+ удара, то значи или тия опасности не са били кой знае колко сериозни (слаба и некреативна халфова линия), или нападението ви е пълна дупка. Е, когато половината или 2/3 от отбора играе слабо, сериозно ли казваш, че сте играли добре И приемам, че срещу Челси доминирахте донякъде (въпреки, че 40 минути играхте след заслужен червен картон, но си е по-лесно срещу 10 човека), но срещу Евъртън... Гледах и двата мача и срещу Евъртън бяхте в най-добрия случай равностойни. Не съм казал, че Евъртън ни победиха случайно. Тяхната победа беше закономерна - ние изпуснахме сумати положения, а те се възползваха от няколкото грешки в нашата защита и отбелязаха три гола. Но ние доминирахме почти през целия мач и това беще очевидно. Ливърпул няма да изпуска положение след положение вечно, а и защитата започва да "влиза в час". Просто е въпрос на време е отбора да заиграе така както се иска от него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 ти сам го каза. Мачкат, но няма кой да вкара Е кво смешно има в тва не мога да разбера? Май откакто Ботев бие не мое човек да ви свали от облаците Майтап, продължавайте така. Пловдив юбер алес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Е кво смешно има в тва не мога да разбера? Май откакто Ботев бие не мое човек да ви свали от облаците Майтап, продължавайте така. Пловдив юбер алес смешното е, че няма кой да вкара (Анри). Тоест се чувства липсата му Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 смешното е, че няма кой да вкара (Анри). Тоест се чувства липсата му И как успя да я почувстваш тази липса, при положение че в единствения мач, в който отсъстваше, Арсенал биха Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-9 Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Niakoi moje li da mi kaje vsi4ki balgari koito igraiat v Premier League. I saotvetno v koi otbori. 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Niakoi moje li da mi kaje vsi4ki balgari koito igraiat v Premier League.I saotvetno v koi otbori. 10x Радостин Кишишев - Чарлтън Димитър Бербатов - Тотнъм Светослав Тодоров - Портсмут (под наем в Уигън) Стилиан Петров - Астън Вила Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-9 Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Радостин Кишишев - Чарлтън Димитър Бербатов - Тотнъм Светослав Тодоров - Портсмут (под наем в Уигън) Стилиан Петров - Астън Вила Kishishev mi se gubishe, mnogo ti blagodaria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Чуковете започват да ми стават смешни. Толкова много шум се вдига около Тевез и Масчерано, че едва ли не ги направиха претенденти за титлата. Идва ми наум, че от Челси нарочно са оставили Тевез да иде там, за да може след скапан сезон да му падне цената и да го вземат за 3-4 милиона паунда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted September 23, 2006 Author Share Posted September 23, 2006 Чуковете започват да ми стават смешни. Толкова много шум се вдига около Тевез и Масчерано, че едва ли не ги направиха претенденти за титлата. Идва ми наум, че от Челси нарочно са оставили Тевез да иде там, за да може след скапан сезон да му падне цената и да го вземат за 3-4 милиона паунда Все пак Ман Сити не са случаен отбор, така че донякъде очаквана победа. Относно Уест Хям и на мен ми стават смешни, не само с това което показват на терена, а и с изказвания от типа на "Бекъм е последната част, която ни трябва за да се превърнем в световна сила". Иначе важното е, че Ливърпул и Арсенал всеха втори поредни победи и това ще направи борбата за титлата поне малко по интересна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Иначе важното е, че Ливърпул и Арсенал всеха втори поредни победи и това ще направи борбата за титлата поне малко по интересна. Както и Блякбърн Да не се заблуждаваме, Арсенал и Ливърпул вече отпаднаха от битката за титлата. Особено Арсенал, а Ливърпул с тая игра (не включвам днешния мач, не съм го гледал) са срам за Премиършип и ще е пародия ако станат шампиони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted September 23, 2006 Author Share Posted September 23, 2006 Както и Блякбърн Да не се заблуждаваме, Арсенал и Ливърпул вече отпаднаха от битката за титлата. Особено Арсенал, а Ливърпул с тая игра (не включвам днешния мач, не съм го гледал) са срам за Премиършип и ще е пародия ако станат шампиони. Явно много мачове не си гледал. Всъщост съдейки по поста ти май никога не си гледал мач от Висшата лига. Само така мога да си обясня факта, че си нямаш и грам понятие от английски футбол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Арсенал имат някакви шансове, но Ливърпул са юбер зле. Гледах им първия мач срещу шефилд, да може да правят положения, но не могат да ги вкарат, добре, че тогава им дадоха измислена дузпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted September 23, 2006 Author Share Posted September 23, 2006 Арсенал имат някакви шансове, но Ливърпул са юбер зле. Гледах им първия мач срещу шефилд, да може да правят положения, но не могат да ги вкарат, добре, че тогава им дадоха измислена дузпа Така е, прав си. От един мач (първия мач за сезона) може да се каже дали отбора може да реализира голове или не. Освен това, ако не биеш първия мач няма начин да станеш шампион. А за дузпата дали е имало, дали е нямало едва ли има значение вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 За Ливърпул не сте прави. Според мен де. Отборът започва да играе все по-добре и не виждам причина да има сериозни издънки занапред. Колкото до Арсенал, надявам се да важи същото. Победата днес срещу ШЮ дойде в много важен момент, а и след прилична игра (пак според мен). Ако успеят да вземат гостуването срещу Чарлтън другата седмица, самочувствието им ще се възвърне. Което особено за Анри е важно - когато е на кеф, никой не може да го спре. Ама аз нали съм си черноглед, не ми се вярва да направят нещо повече от равен в този следващ мач. Ама ще видим де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 За Ливърпул не сте прави. Според мен де. Отборът започва да играе все по-добре и не виждам причина да има сериозни издънки занапред. Аз пък виждам, това, че биха тотнъм и нюкасъл не означава нищо, тях който ги фане той ги бие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Някой да знае дали ще дават мача на Арсенал, по коя програма и дали ще е PPV? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Някой да знае дали ще дават мача на Арсенал, по коя програма и дали ще е PPV? ще го дават http://www.asiaplate.com/live.today.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 ще го даватhttp://www.asiaplate.com/live.today.htm И по никоя истинска телевизия ли го няма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 И по никоя истинска телевизия ли го няма? това фалшива телевизия ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 това фалшива телевизия ли е Добре де, моя грешка Ефирна телевизия, предавана от кабелен оператор Евроком Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 Добре де, моя грешка Ефирна телевизия, предавана от кабелен оператор Евроком Ми като гледам програмата няма да го дават никъде . Иначе тея от Диемата незнам какво им става обаче ще дават нашия мач с Болтън, после Чел$и - Вила и след това Шефилд - Боро ВСИЧКИ по Диема+ . Утре пък Ман Ю - Нюкясъл по Диема+ и Тотнъм - Портсмут по Диема 2 . Мнооооого са се отпуснали тея . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Болтън водят 1-0 на полувремето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.