Jump to content
BulForum.com

Англия Премиершип 06/07

Trivium

Recommended Posts

Май наистина нещо съм се объркал.... Гледах football.dir-a.... както и да не, да не правим офф ;P

Но последния мач на УХ е с Ман :}

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Нещо ме навежда на мисълта, че Манчестър ще се издънат срещу Челси и ще изпуснат титлата :)

мен не.. ман4естър тая година макс 2 титли да извадат.. премиършип и фа къп.. ш.л. bye bye милан ис хиър ;)

За Манчестър говоря.... би трябвало да разбереш ако знаеш, че следващия мач на Челси е с Ман, а не с УХ.

Но иначе съм за УХ и Ман - да ;)

Има голяма вероятност да се развият нещата в последния кръг от първенството в Англия, че Вест Хям да се бият за оцеляване в мача с Манчестър, а те - за шампиони.

Тогава: ако Вест Хям бие се спасяват, ако е равен или паднат - Манчестър стават шампиони. От кой си?

West Ham

Edit : Надявам се Ман Ю да са станали преди това шампиони и да пуснат 3-те точки ;P

Надявам се Ман-а да се отърсят от адската вечер на Сан Сиро и да продължат с вдигнати глави! Да си вземат титлата защото я заслужават, показаха игра момчетата и заслужават титлата в Англия, който не е на моето мнение просто си криви душата!!!

Диема премахва PPV мачовете

Освен това от "Диема Вижън" зарадваха феновете на най-великата игра и с друга новина - най-интересните мачове докрая на сезона ще бъдат предавани пряко по безплатния канал "Диема +". Първият такъв е днешното дерби на Манчестър, което започва в 14:45 часа българско време.

http://www.sport1.bg/sport1/node/51466

Дали Евроком ще намажем да ни върнат диемите :lol:

Да бе вярваш ли си ?

Ест.... други глупчовци като тези няма да го направят....

Айде да се занимаваме с по-футболни неща, а именно, че United са много близо до титлата. Оттук нататък Chelsea трябва да си вземат и трите мача, Man Utd да загубят двата оставащи. Дори и един мизерен хикс накрая на Old Trafford срещу West Ham ще означава титла за United, независимо от всички други резултати, а това ми се вижда повече от постижимо. Да не говорим, че Chelsea отиват утре на Emirates, където топчиите имат една загуба през сезона само, а после има и директен двубой и честно казано не виждам защо той винаги се брои като сигурен за Chelsea. Така или иначе...да ни е честито, ама след като си свършим всичката работа. Иначе днешния мач пак беше ташак откъм съдийство и още повече откъм Michael Ball. Трябваше копелето да си замине още във втората минута, за дето стъпка Ronaldo. После същият балък пък направи и двете дузпи, като тази за City беше напълно измислена, но добре че Vassel нещо се притесни и просто я нацепи в краката на van der Sar. Разбира се, съм доволен от победата в дербито, ама леко фалшиво се получи - 1:0 с дузпа, изпуснати положения, греди и накрая да треперим, та и дузпа да трябва да се спасява. Но нека...щом това е пътят към титлата...

Дали Евроком ще намажем да ни върнат диемите :lol:

Чул те господ :woot !!!!

Малее откога не съм гледал мачове (освен шампионска) А сам голям привърженик на Уест Хям и се надявам да не изпаднат. :rolleyes:

П.С. ха бием Болтън !!!!!!!!!!

хаха и аз го про4етох.. ето 4е и английското първенство не е без корупция .. кво си мислите само 4е при италия ли е..хахахах

Айде пак се изказахте неподготвени. Клаузата за това даден играч, който играе под наем, да не играе срещу собствения си клуб е стандартна при договорите за наем. Това предполагам ви е ясно. Дотук добре...въпросът е, че Howard е продаден на Everton. Само дето е продаден през февруари, а както надявам се ви е известно през февруари трансфери не се правят. Трансферният прозорец затваря на 31ви януари в 24ч по Гринуич. Договори могат да се подписват извън трансферните прозорци, но влизат в сила при отварянето на нов такъв. Това ще стане на 1ви юли. Дотогава Howard играе под наем в Everton и клаузата да не играе срещу клуба, чиято собственост е, а именно United, е в сила. Мафия, а?

И сега по темата...United отново са шампиони! Титлата се връща в театъра на мечтите след три години...много ми липсваше. Радвам се също, че Chelsea не можаха да направят три поредни, защото само United са го правили в ерата на Premier League. Освен това първенството стана малко по-интересно, когато има повече конкуренция на други отбори, а и най-накрая Chelsea имаха някоя и друга контузия. През миналите две бяха съвсем сухи през цялото време. Кризи имаше във всички отбори по едно или друго време (особено с контузии), но се радвам, че сме победители накрая. Честито на всички фенове! Сега остава да запазим сили за F.A. Cup, че тоя млад отбор заслужава нещо голямо.

4естито ви ман4естър ;)

сега остава милан да вземат ш.л. вие фа къп и си4ки са доволни ;)

Айде пак се изказахте неподготвени. Клаузата за това даден играч, който играе под наем, да не играе срещу собствения си клуб е стандартна при договорите за наем. Това предполагам ви е ясно. Дотук добре...въпросът е, че Howard е продаден на Everton. Само дето е продаден през февруари, а както надявам се ви е известно през февруари трансфери не се правят. Трансферният прозорец затваря на 31ви януари в 24ч по Гринуич. Договори могат да се подписват извън трансферните прозорци, но влизат в сила при отварянето на нов такъв. Това ще стане на 1ви юли. Дотогава Howard играе под наем в Everton и клаузата да не играе срещу клуба, чиято собственост е, а именно United, е в сила. Мафия, а?

Всъщност не е съвсем вярно това. Евертън са могли да използват Хауърд в мача на Гудисън. Не съществува клауза в контракта му, която да не позволява да излезе срещу Юнайтед и именно затова от Английската футболна федерация са одобрили постоянния му трансфер през февруари. Тоест, ако е имало такава клауза в договора, нямаше да може да се сключи такъв за постоянно през февруари.

Но така или иначе, няма нарушения от страна на двата клуба, което е по-важното.

Успех на Юнайтед за купата.

Аз се надявам днес да отрежат главата на Рьодер :excl:

Честито на всички фенове на МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД!Показахме на всички,че сме най-добрите тази година.НАЗДРАВЕ! :beerchug

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...