Jump to content
BulForum.com

Англия Премиершип 06/07

Trivium

Recommended Posts

И това го казваш по повод факта, че онова арогантно, малко лайно Kazim-Richards контузи и Evra? Или просто така от нищото?

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Шампиони.... само през трупа на Манчестър( и през моя :lol:) !!!

Тая вечер като ви победим на Ъптън Парк - ние се спасяваме, а вие губите титлата, ах откога го чаках тоя момент.... макар, че Челси може да налеят пари при нас и да вземете мача, както имаше и разни шитни с Тевез и Масчерано.

Шампиони.... само през трупа на Манчестър( и през моя :lol:) !!!

Тая вечер като ви победим на Ъптън Парк - ние се спасяваме, а вие губите титлата, ах откога го чаках тоя момент.... макар, че Челси може да налеят пари при нас и да вземете мача, както имаше и разни шитни с Тевез и Масчерано.

в този мач съдията ще отбележи ако трябва,но челси ще победи...за съжаление :sick

какво става с анри и защо отсъства от състава на арсенал?

Анри е аут до края на сезона. До колкото аз знам му е дадена почивка, за да се възстанови за другия сезон защото този Арсенал просто вече няма за какво да се бори, пък и той страда от контузии които все не могат да отшумят

Анри е аут до края на сезона. До колкото аз знам му е дадена почивка, за да се възстанови за другия сезон защото този Арсенал просто вече няма за какво да се бори, пък и той страда от контузии които все не могат да отшумят

благодаря за информацията!

Челси са шампиони :)

Челси са единствения английски отбор, който всячески се мъчи да наложи италански футбол в Англия....толкова са скучниииииииии,аз съм за красивия футбол, за многото голове, за обратите...и т.н. ся...дали Юнайтед ще станат шампиони, дали Челси....не се знае, но факта си е факт...МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД ОТНОВО СА НАЙ-ДОБРИТЕ В АНГЛИЯ, а защо не и в европа!!!

в изследване проведено вчера, най-добрия отбор, който може да се сформира от играчите в Премиършип се състои от Дрогба и Бербатов в нападение в центъра Стиви Джерард, а на останалите 8 места, знаете ли кои играчи стоят - ами нека да ви кажа - тези на МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД...

това изследване се прави според оценките на играчите на съответния им пост...т.е. 8 играча от тези на юнайтед са най-добри на поста си от всички други играчи в англия на тези постове......

и така на Фърги му остана само да си купи и Бербатов и ще има 9те най-добри играчи в англия

9 от 11 хич не е зле!!!

Знам, че темата е само за тоя сезон, но сметнах, че ако отворя цяла тема, пак ще има пискащи, които само ще опорочат това, за което става дума. Вчера почина Alan Ball. За тези, които не знаят, Ball е най-младият от световните шампиони Англия от 66та. Той е една от големите звезди на Everton, които са основна сила в началото на 70те в Англия. За кратко играе в Arsenal, а после е основна фигура в отбора на Southampton. Преминаването му от Blackpool в Everton веднага след световното 66та е за рекордната тогава сума от 110 000 паунда. След приключването на кариерата си като футболист, Ball беше треньор на Pompey, Man City и светците от Southampton. Той беше активна фигура във футболния живот на Англия, като често гостуваше в предаванията на Sky Sports и ITV и беше всеобщ любимец на публиката заради хумора и компетентното си мнение. Това поне според мен е голяма загуба за английския футбол. Нека отдадем почит на този голям английски футболист и мениджър. Мир на праха му...

Amazing ManU! От 2:0 - 2:4! Шампионско представяне, какво повече да кажа. Яд ме е, че не гледах мача. Сега и да паднат от Челси, което ми се струва малко вероятно, пак ще са с 1 точка напред.

Amazing ManU! От 2:0 - 2:4! Шампионско представяне, какво повече да кажа. Яд ме е, че не гледах мача. Сега и да паднат от Челси, което ми се струва малко вероятно, пак ще са с 1 точка напред.

Разликата в момента е 5 точки,дори при загуба от Челси става 2 точки ;)

манчестър май-май станаха шампиони и заслужено според мен.показват по добра игра от челси тоя сезон

манчестър май-май станаха шампиони и заслужено според мен.показват по добра игра от челси тоя сезон

Страхотен Манчестер. Невероятен дух за победа до последния съдийски сигнал.

Искам да питам дали някой не знае от къде могат да се свалят предаванията на BBC - MOTD. Преди някой ги качваше в замунда, ама от как разкаляха терена там вече я няма тая екстра. Ако някой знае чуждо тракерче където ги има нека пусне едно ЛС.

Чеки да мине и този мач с ФК Абрамович и тогава :}

Но там и Х-чето ни урежда и взимаме титлата ;]

За Манчестър говоря.... би трябвало да разбереш ако знаеш, че следващия мач на Челси е с Ман, а не с УХ.

Но иначе съм за УХ и Ман - да ;)

Следващият мач на Юнайтед е с Ман Сити на Сити оф Манчестър...мача с Челси е на 9 май,а с Уест Хям на 13 май...Челси сега на 6 гостува на Арсенал ....пфф :) хем си и за Юнайтед и Уест Хям пък не знаеш кой с кого играе ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...