Jump to content
BulForum.com

Англия Премиершип 06/07

Trivium

Recommended Posts

Оставете го човека. Явно много го е яд за вчерашната загуба и си търси всякакви оправдания и се чуди кво да измисли за Юнайтед. Както и да е.. късмета наистина беше с нас - И какво от това ? Дали някога отбор е печелил титла или купа без късмет..

Не ме е яд въобще. Премиершип съм го отписал отдавана. Този сезон МЮ къде с късмет, къде със съдии, къде с други работи най-вероятно ще станат шампиони. С оглед на показаното през сезона МЮ са отбора, който най-много заслужава това. Но да се радва точно след мач като вчерашния е меко казано смешно. И да отричате очевидни неща като поткрепата на съдийте е още по-смешно.

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Къде видя подкрепа във вчерашния мач ? Може би в тва че нарисуваната дузпа на Саха не се свири?!? Или в тва че Скоулс беше изгонен за нищо ? А дано и вас така ви подкрепят съдиите..

Не ме е яд въобще. Премиершип съм го отписал отдавана. Този сезон МЮ къде с късмет, къде със съдии, къде с други работи най-вероятно ще станат шампиони. С оглед на показаното през сезона МЮ са отбора, който най-много заслужава това. Но да се радва точно след мач като вчерашния е меко казано смешно. И да отричате очевидни неща като поткрепата на съдийте е още по-смешно.

Да,но от коментарите ти личи,че мнооого те е яд.Знам,кофти е,когато от 17 години не си ставал шампион и скоро няма изгледи това да стане,но такъв е живота.Нормално е да се радваш след победа в супердербито на първенството,между отбори,които са кръвни врагове цял живот.А непрекъснато да говориш за подкрепата на съдиите е много,много,много смешно.Айде със здраве. ;)

Защо ли имам чувството, че всички фенове на МЮ са бавно развиващи :blink: .

Пич,като нямаш какво да кажеш,поне не обиждай. ;)

ко викаш ,Trivium ??Единия е пенсионер, а другия е роден за Холивуд ... и двамата са изключително добри бих добавил аз ..ама и май малко та е яд ,а ?

п.с .. фен съм си на man.utd откакт се помня !!!

хахахаха личи си :)

Защо ли имам чувството, че всички фенове на МЮ са бавно развиващи :blink: .

ТОЯ ПИЧ ВЕРНО МНОГО ГО Е ЯД! И нормално да паднеш в 91' мин. то си е за яд и то от 10 човека да ти набутат голчето така......Ливърпуул се почувстваха малко като Байерн Мюнхен 99 година (финала на шампионската лига на Ноу Камп)

Типично за децата....като няма кво да кажат и са ядосани и започват да обиждат! Пич вземи порасни Ливърпуул играха вчера пораздадоха се ама.....ей на паднаха кво да напрайм ся-(радваме си се ние феновете на Юнайтед)! Нито съдията ви е виновен, че не си вкарахте положенията, нито....... нито Гигс, нито Роналдо-тяхна работа е да ви направят да паднете и те се справиха де :)! Ся ако ще се оправдаеш че сте паднали щото са ви отменили гол от засада.....то тогава е бахти нещастния отбор подкрепяш, щом смяташ че в 1 единствено положение (отменения гол от засада) се състои играта му!ТИ НАПРАВО ОБИДИ ЦЕЛИЯ ОБОР НА ЛИВЪРПУЛ ТАКА БЕ ПИЧ, къв фен си ти?!!?!?!?!? :D

В интерес на истината аз харесвам ливърпуул също, в смисъл симпатични са ми! Но ся....няма да крия че вчера полудях от кеф как ви бихме сериозно!!! :laughing: :laughing:

К`во спорите като и двата отбора са трагични :P :D

Ти пък се изказа и ти !!!!

Пич,като нямаш какво да кажеш,поне не обиждай. ;)

ТОЯ ПИЧ ВЕРНО МНОГО ГО Е ЯД! И нормално да паднеш в 91' мин. то си е за яд и то от 10 човека да ти набутат голчето така......Ливърпуул се почувстваха малко като Байерн Мюнхен 99 година (финала на шампионската лига на Ноу Камп)

Типично за децата....като няма кво да кажат и са ядосани и започват да обиждат! Пич вземи порасни Ливърпуул играха вчера пораздадоха се ама.....ей на паднаха кво да напрайм ся-(радваме си се ние феновете на Юнайтед)! Нито съдията ви е виновен, че не си вкарахте положенията, нито....... нито Гигс, нито Роналдо-тяхна работа е да ви направят да паднете и те се справиха де :) ! Ся ако ще се оправдаеш че сте паднали щото са ви отменили гол от засада.....то тогава е бахти нещастния отбор подкрепяш, щом смяташ че в 1 единствено положение (отменения гол от засада) се състои играта му!ТИ НАПРАВО ОБИДИ ЦЕЛИЯ ОБОР НА ЛИВЪРПУЛ ТАКА БЕ ПИЧ, къв фен си ти?!!?!?!?!? :D

В интерес на истината аз харесвам ливърпуул също, в смисъл симпатични са ми! Но ся....няма да крия че вчера полудях от кеф как ви бихме сериозно!!! :laughing: :laughing:

Всъщост имам какво да кажа и го казах. Това, че вие неможе да го възприемете си е ваш проблем.

adibas По-глупав пост от твоя рядко се вижда. Няма смисъл да ти отговарям. Най-вероятно пак няма да ме разбереш и пак ще се излагаш, като пишеш постове като горния.

Всъщост имам какво да кажа и го казах. Това, че вие неможе да го възприемете си е ваш проблем.

adibas По-глупав пост от твоя рядко се вижда. Няма смисъл да ти отговарям. Най-вероятно пак няма да ме разбереш и пак ще се излагаш, като пишеш постове като горния.

И кво каза?Разни обиди,глупави коментари и банални изказвания?Няма смисъл да спорим.Подкрепяй си ВЕЛИКИЯ ЛИВЪРПУЛ,мисли си,че съдиите ни подпират и съжалявай,че в близките 10 години няма да станете шампиони.Лек ден ;)

И кво каза?Разни обиди,глупави коментари и банални изказвания?Няма смисъл да спорим.Подкрепяй си ВЕЛИКИЯ ЛИВЪРПУЛ,мисли си,че съдиите ни подпират и съжалявай,че в близките 10 години няма да станете шампиони.Лек ден ;)

мъка, мъка .......

Факт е че Ман Ю. са калитари ;)

Ливърпул имаха повече положения особено второто полувреме.

Дано Ман се издънат в първенството , а същото ще ме зарадва и в Лигата :)

мъка, мъка .......

не виждам каква мъка може да имат феновете на отбор, който е спечелил най-много титли в Премиършип и е на път да го стори отново. По-логично ми се струва мъка да имат феновете на отбор, който не е печелил НИКОГА Премиършип

Брато ти няма смисъл да ми отговаряш наистина, ама не щото поста ми е глупав, ами просто защото няма какво да ми отговориш, май се оказа, че нещата нещо не ги разбираш и всички в топика ти го разбраха....ама хайде....не ми се спори сега...."поста ми бил глупав, кристияно роналдо бил цигане, гигс бил фалче" и т.н. аз каквото и да напиша, ти ще напишеш някоя такава тъпотийка - тип 9ти клас 2рия срок!Анализирай малко и играта на своя отбор! Все пак и те играха в тоя мач! Остани със здраве, подкрепяй Ливърпуул, ей на сега може да отстраните Барса от Шампионската лига.....нещо ей такова трябваше да ми изкараш като довод, а не да ми говориш за нашите играчи.....опа извинявай поста май пак ми стана много тъп! ами да,....кво да се прай тва щото съм фен на МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД :bgrin: :D :P

Факт е че Ман Ю. са калитари ;)

Ливърпул имаха повече положения особено второто полувреме.

Дано Ман се издънат в първенството , а същото ще ме зарадва и в Лигата :)

Ей виж го тоя пич кво е написал Trivium, мрази Юнайтед и тва е, ама поне не ми говори глупости, че играчите им били тъпи, че феновете им били малоумни и някви ей такива простотийки! Мрази си отбора, дано се издънят в първенството, а същото щяло да го зарадва и в Лигата, еми Trivium тоя пич с 2 реда е казал много повече от теб с твойте петшеснайсет поста дето ми написа тука! Евала ;)

Всеки си поддържа отбора.

Ако нямаше различни отбори , първенства ect. нямаше да има и фенове , които да спорят.

Но не може да се каже че еди си кой си бил малоумен и т.н.

Първо вие едва ли се познавеате и едва ли може да си направите извод от това че някой бил за Манчестър или Ливърпул.

Конкретно за мача , спорд мен Ливърпул играха по - добре.

Но не знам как Манчестър ще изпуснат купата ;)

Всеки си поддържа отбора.

Ако нямаше различни отбори , първенства ect. нямаше да има и фенове , които да спорят.

Но не може да се каже че еди си кой си бил малоумен и т.н.

Първо вие едва ли се познавеате и едва ли може да си направите извод от това че някой бил за Манчестър или Ливърпул.

Конкретно за мача , спорд мен Ливърпул играха по - добре.

Но не знам как Манчестър ще изпуснат купата ;)

Ливърпуул играха наистина добре....просто не успяха да вкарат! Но бяха ли вкарали нищо не се знаеше, предполагам щеше да е по-интересен мача!Както и да е де....така станаха нещата...сега ще видим следващия кръг

Брато ти няма смисъл да ми отговаряш наистина, ама не щото поста ми е глупав, ами просто защото няма какво да ми отговориш, май се оказа, че нещата нещо не ги разбираш и всички в топика ти го разбраха....ама хайде....не ми се спори сега...."поста ми бил глупав, кристияно роналдо бил цигане, гигс бил фалче" и т.н. аз каквото и да напиша, ти ще напишеш някоя такава тъпотийка - тип 9ти клас 2рия срок!Анализирай малко и играта на своя отбор! Все пак и те играха в тоя мач! Остани със здраве, подкрепяй Ливърпуул, ей на сега може да отстраните Барса от Шампионската лига.....нещо ей такова трябваше да ми изкараш като довод, а не да ми говориш за нашите играчи.....опа извинявай поста май пак ми стана много тъп! ами да,....кво да се прай тва щото съм фен на МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД :bgrin: :D :P

Ей виж го тоя пич кво е написал Trivium, мрази Юнайтед и тва е, ама поне не ми говори глупости, че играчите им били тъпи, че феновете им били малоумни и някви ей такива простотийки! Мрази си отбора, дано се издънят в първенството, а същото щяло да го зарадва и в Лигата, еми Trivium тоя пич с 2 реда е казал много повече от теб с твойте петшеснайсет поста дето ми написа тука! Евала ;)

Ама така си е. Само глупости пиша - т'ва някой съдия да свири за МЮ, т'ва португалското цигане да симулира, т'ва Гигс да вкарва някви измислени фалове .... Т'ва са пълни глупости. За съжаление и 1000 поста да напиша изглежда е безмислено.

Манчестър много ме дразнят, като вкарат гол или в последната минута или някакъв измислен като на Гигс срещу Лил. Ако спечелят Премиършип, това ще е заради скапаният им късмет...

Гигс вкарал един спорен гол и сега ще се повтаря цял живот.Ми могъл,вкарал го,всички вече забравили за тоя гол,само разни "разбирачи" го повтарят до втръсване. ;)

Гигс вкарал един спорен гол и сега ще се повтаря цял живот.Ми могъл,вкарал го,всички вече забравили за тоя гол,само разни "разбирачи" го повтарят до втръсване. ;)

Личи си, че си за Манчестър просто по начина, по който си го написал....

А иначе, този гол може да елиминира Лил, как да не се повтаря... в мача Челси - Ливърпул, преди година мисля, влезна един полугол и го повтаряха 100 години... така, че не говори кой е разбирач и кой не. ;]

Личи си, че си за Манчестър просто по начина, по който си го написал....

А иначе, този гол може да елиминира Лил, как да не се повтаря... в мача Челси - Ливърпул, преди година мисля, влезна един полугол и го повтаряха 100 години... така, че не говори кой е разбирач и кой не. ;]

Ми личи си,че съм от Юнайтед,защото имам такъв подпис и аватар.Така че,ако обичаш,не ми обяснявай за голове.Гледай си там Чел$и или от което и такова отборче да си. ;)

Лека вечер

Ми личи си,че съм от Юнайтед,защото имам такъв подпис и аватар.Така че,ако обичаш,не ми обяснявай за голове.Гледай си там Чел$и или от което и такова отборче да си. ;)

Лека вечер

Пфф Челси миришат толкова, колкото и Манчестър! ;) А иначе с този малък подпис предсатям си къф си фен! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...