Trivium Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 Оставете го човека. Явно много го е яд за вчерашната загуба и си търси всякакви оправдания и се чуди кво да измисли за Юнайтед. Както и да е.. късмета наистина беше с нас - И какво от това ? Дали някога отбор е печелил титла или купа без късмет.. Не ме е яд въобще. Премиершип съм го отписал отдавана. Този сезон МЮ къде с късмет, къде със съдии, къде с други работи най-вероятно ще станат шампиони. С оглед на показаното през сезона МЮ са отбора, който най-много заслужава това. Но да се радва точно след мач като вчерашния е меко казано смешно. И да отричате очевидни неща като поткрепата на съдийте е още по-смешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Къде видя подкрепа във вчерашния мач ? Може би в тва че нарисуваната дузпа на Саха не се свири?!? Или в тва че Скоулс беше изгонен за нищо ? А дано и вас така ви подкрепят съдиите.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Не ме е яд въобще. Премиершип съм го отписал отдавана. Този сезон МЮ къде с късмет, къде със съдии, къде с други работи най-вероятно ще станат шампиони. С оглед на показаното през сезона МЮ са отбора, който най-много заслужава това. Но да се радва точно след мач като вчерашния е меко казано смешно. И да отричате очевидни неща като поткрепата на съдийте е още по-смешно. Да,но от коментарите ти личи,че мнооого те е яд.Знам,кофти е,когато от 17 години не си ставал шампион и скоро няма изгледи това да стане,но такъв е живота.Нормално е да се радваш след победа в супердербито на първенството,между отбори,които са кръвни врагове цял живот.А непрекъснато да говориш за подкрепата на съдиите е много,много,много смешно.Айде със здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 Защо ли имам чувството, че всички фенове на МЮ са бавно развиващи . Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Защо ли имам чувството, че всички фенове на МЮ са бавно развиващи . Пич,като нямаш какво да кажеш,поне не обиждай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 ко викаш ,Trivium ??Единия е пенсионер, а другия е роден за Холивуд ... и двамата са изключително добри бих добавил аз ..ама и май малко та е яд ,а ? п.с .. фен съм си на man.utd откакт се помня !!! хахахаха личи си Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 К`во спорите като и двата отбора са трагични Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Защо ли имам чувството, че всички фенове на МЮ са бавно развиващи . ТОЯ ПИЧ ВЕРНО МНОГО ГО Е ЯД! И нормално да паднеш в 91' мин. то си е за яд и то от 10 човека да ти набутат голчето така......Ливърпуул се почувстваха малко като Байерн Мюнхен 99 година (финала на шампионската лига на Ноу Камп) Типично за децата....като няма кво да кажат и са ядосани и започват да обиждат! Пич вземи порасни Ливърпуул играха вчера пораздадоха се ама.....ей на паднаха кво да напрайм ся-(радваме си се ние феновете на Юнайтед)! Нито съдията ви е виновен, че не си вкарахте положенията, нито....... нито Гигс, нито Роналдо-тяхна работа е да ви направят да паднете и те се справиха де ! Ся ако ще се оправдаеш че сте паднали щото са ви отменили гол от засада.....то тогава е бахти нещастния отбор подкрепяш, щом смяташ че в 1 единствено положение (отменения гол от засада) се състои играта му!ТИ НАПРАВО ОБИДИ ЦЕЛИЯ ОБОР НА ЛИВЪРПУЛ ТАКА БЕ ПИЧ, къв фен си ти?!!?!?!?!? В интерес на истината аз харесвам ливърпуул също, в смисъл симпатични са ми! Но ся....няма да крия че вчера полудях от кеф как ви бихме сериозно!!! К`во спорите като и двата отбора са трагични Ти пък се изказа и ти !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 Пич,като нямаш какво да кажеш,поне не обиждай. ТОЯ ПИЧ ВЕРНО МНОГО ГО Е ЯД! И нормално да паднеш в 91' мин. то си е за яд и то от 10 човека да ти набутат голчето така......Ливърпуул се почувстваха малко като Байерн Мюнхен 99 година (финала на шампионската лига на Ноу Камп)Типично за децата....като няма кво да кажат и са ядосани и започват да обиждат! Пич вземи порасни Ливърпуул играха вчера пораздадоха се ама.....ей на паднаха кво да напрайм ся-(радваме си се ние феновете на Юнайтед)! Нито съдията ви е виновен, че не си вкарахте положенията, нито....... нито Гигс, нито Роналдо-тяхна работа е да ви направят да паднете и те се справиха де ! Ся ако ще се оправдаеш че сте паднали щото са ви отменили гол от засада.....то тогава е бахти нещастния отбор подкрепяш, щом смяташ че в 1 единствено положение (отменения гол от засада) се състои играта му!ТИ НАПРАВО ОБИДИ ЦЕЛИЯ ОБОР НА ЛИВЪРПУЛ ТАКА БЕ ПИЧ, къв фен си ти?!!?!?!?!? В интерес на истината аз харесвам ливърпуул също, в смисъл симпатични са ми! Но ся....няма да крия че вчера полудях от кеф как ви бихме сериозно!!! Всъщост имам какво да кажа и го казах. Това, че вие неможе да го възприемете си е ваш проблем. adibas По-глупав пост от твоя рядко се вижда. Няма смисъл да ти отговарям. Най-вероятно пак няма да ме разбереш и пак ще се излагаш, като пишеш постове като горния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Всъщост имам какво да кажа и го казах. Това, че вие неможе да го възприемете си е ваш проблем.adibas По-глупав пост от твоя рядко се вижда. Няма смисъл да ти отговарям. Най-вероятно пак няма да ме разбереш и пак ще се излагаш, като пишеш постове като горния. И кво каза?Разни обиди,глупави коментари и банални изказвания?Няма смисъл да спорим.Подкрепяй си ВЕЛИКИЯ ЛИВЪРПУЛ,мисли си,че съдиите ни подпират и съжалявай,че в близките 10 години няма да станете шампиони.Лек ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 И кво каза?Разни обиди,глупави коментари и банални изказвания?Няма смисъл да спорим.Подкрепяй си ВЕЛИКИЯ ЛИВЪРПУЛ,мисли си,че съдиите ни подпират и съжалявай,че в близките 10 години няма да станете шампиони.Лек ден мъка, мъка ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 мъка, мъка ....... Ми от постовете ти личи,че на теб ти е мъка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Факт е че Ман Ю. са калитари Ливърпул имаха повече положения особено второто полувреме. Дано Ман се издънат в първенството , а същото ще ме зарадва и в Лигата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 мъка, мъка ....... не виждам каква мъка може да имат феновете на отбор, който е спечелил най-много титли в Премиършип и е на път да го стори отново. По-логично ми се струва мъка да имат феновете на отбор, който не е печелил НИКОГА Премиършип Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Всъщост имам какво да кажа и го казах. Това, че вие неможе да го възприемете си е ваш проблем.adibas По-глупав пост от твоя рядко се вижда. Няма смисъл да ти отговарям. Най-вероятно пак няма да ме разбереш и пак ще се излагаш, като пишеш постове като горния. Брато ти няма смисъл да ми отговаряш наистина, ама не щото поста ми е глупав, ами просто защото няма какво да ми отговориш, май се оказа, че нещата нещо не ги разбираш и всички в топика ти го разбраха....ама хайде....не ми се спори сега...."поста ми бил глупав, кристияно роналдо бил цигане, гигс бил фалче" и т.н. аз каквото и да напиша, ти ще напишеш някоя такава тъпотийка - тип 9ти клас 2рия срок!Анализирай малко и играта на своя отбор! Все пак и те играха в тоя мач! Остани със здраве, подкрепяй Ливърпуул, ей на сега може да отстраните Барса от Шампионската лига.....нещо ей такова трябваше да ми изкараш като довод, а не да ми говориш за нашите играчи.....опа извинявай поста май пак ми стана много тъп! ами да,....кво да се прай тва щото съм фен на МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД Факт е че Ман Ю. са калитари Ливърпул имаха повече положения особено второто полувреме. Дано Ман се издънат в първенството , а същото ще ме зарадва и в Лигата Ей виж го тоя пич кво е написал Trivium, мрази Юнайтед и тва е, ама поне не ми говори глупости, че играчите им били тъпи, че феновете им били малоумни и някви ей такива простотийки! Мрази си отбора, дано се издънят в първенството, а същото щяло да го зарадва и в Лигата, еми Trivium тоя пич с 2 реда е казал много повече от теб с твойте петшеснайсет поста дето ми написа тука! Евала Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Всеки си поддържа отбора. Ако нямаше различни отбори , първенства ect. нямаше да има и фенове , които да спорят. Но не може да се каже че еди си кой си бил малоумен и т.н. Първо вие едва ли се познавеате и едва ли може да си направите извод от това че някой бил за Манчестър или Ливърпул. Конкретно за мача , спорд мен Ливърпул играха по - добре. Но не знам как Манчестър ще изпуснат купата Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Всеки си поддържа отбора.Ако нямаше различни отбори , първенства ect. нямаше да има и фенове , които да спорят. Но не може да се каже че еди си кой си бил малоумен и т.н. Първо вие едва ли се познавеате и едва ли може да си направите извод от това че някой бил за Манчестър или Ливърпул. Конкретно за мача , спорд мен Ливърпул играха по - добре. Но не знам как Манчестър ще изпуснат купата Ливърпуул играха наистина добре....просто не успяха да вкарат! Но бяха ли вкарали нищо не се знаеше, предполагам щеше да е по-интересен мача!Както и да е де....така станаха нещата...сега ще видим следващия кръг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 Брато ти няма смисъл да ми отговаряш наистина, ама не щото поста ми е глупав, ами просто защото няма какво да ми отговориш, май се оказа, че нещата нещо не ги разбираш и всички в топика ти го разбраха....ама хайде....не ми се спори сега...."поста ми бил глупав, кристияно роналдо бил цигане, гигс бил фалче" и т.н. аз каквото и да напиша, ти ще напишеш някоя такава тъпотийка - тип 9ти клас 2рия срок!Анализирай малко и играта на своя отбор! Все пак и те играха в тоя мач! Остани със здраве, подкрепяй Ливърпуул, ей на сега може да отстраните Барса от Шампионската лига.....нещо ей такова трябваше да ми изкараш като довод, а не да ми говориш за нашите играчи.....опа извинявай поста май пак ми стана много тъп! ами да,....кво да се прай тва щото съм фен на МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД Ей виж го тоя пич кво е написал Trivium, мрази Юнайтед и тва е, ама поне не ми говори глупости, че играчите им били тъпи, че феновете им били малоумни и някви ей такива простотийки! Мрази си отбора, дано се издънят в първенството, а същото щяло да го зарадва и в Лигата, еми Trivium тоя пич с 2 реда е казал много повече от теб с твойте петшеснайсет поста дето ми написа тука! Евала Ама така си е. Само глупости пиша - т'ва някой съдия да свири за МЮ, т'ва португалското цигане да симулира, т'ва Гигс да вкарва някви измислени фалове .... Т'ва са пълни глупости. За съжаление и 1000 поста да напиша изглежда е безмислено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Манчестър много ме дразнят, като вкарат гол или в последната минута или някакъв измислен като на Гигс срещу Лил. Ако спечелят Премиършип, това ще е заради скапаният им късмет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Гигс вкарал един спорен гол и сега ще се повтаря цял живот.Ми могъл,вкарал го,всички вече забравили за тоя гол,само разни "разбирачи" го повтарят до втръсване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Гигс вкарал един спорен гол и сега ще се повтаря цял живот.Ми могъл,вкарал го,всички вече забравили за тоя гол,само разни "разбирачи" го повтарят до втръсване. Личи си, че си за Манчестър просто по начина, по който си го написал.... А иначе, този гол може да елиминира Лил, как да не се повтаря... в мача Челси - Ливърпул, преди година мисля, влезна един полугол и го повтаряха 100 години... така, че не говори кой е разбирач и кой не. ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Личи си, че си за Манчестър просто по начина, по който си го написал....А иначе, този гол може да елиминира Лил, как да не се повтаря... в мача Челси - Ливърпул, преди година мисля, влезна един полугол и го повтаряха 100 години... така, че не говори кой е разбирач и кой не. ;] Ми личи си,че съм от Юнайтед,защото имам такъв подпис и аватар.Така че,ако обичаш,не ми обяснявай за голове.Гледай си там Чел$и или от което и такова отборче да си. Лека вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Ми личи си,че съм от Юнайтед,защото имам такъв подпис и аватар.Така че,ако обичаш,не ми обяснявай за голове.Гледай си там Чел$и или от което и такова отборче да си. Лека вечер Пфф Челси миришат толкова, колкото и Манчестър! А иначе с този малък подпис предсатям си къф си фен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 абе по-голям симулант от прасчо рууни нема и ван нистелрой слагам в тая група Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 То от Рууни дървото какво искаш?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.