Jump to content
BulForum.com

Англия Премиершип 06/07

Trivium

Recommended Posts

Нямаше изненади в мачовете от сряда.Всички мачове завършиха по очаквания начин,Челси и Ман Юнайтед победиха очаквано и продължават да се борят за титлата.

ти що не станеш коментатор по телевизията :D

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply
ти що не станеш коментатор по телевизията :D

Оооо,ми навит съм.По-добре аз,отколкото разни измислени паляци като Сокачев,Ибришимов и други такива недоразумения. :D

Оооо,ми навит съм.По-добре аз,отколкото разни измислени паляци като Сокачев,Ибришимов и други такива недоразумения. :D

Сокачев е златен бре ;) Що не го харесваш,с него става фън :)

смукачев го нанмразих заради гадните му пристрастия към левски. просто като даваха мач на левски и тоя ми идваше да го убия, а и си е рядко тъп, което е нормално за коментатор :D

Много фън става,направо нямам думи.По-глупав коментатор от тоя няма.А аз го намразих още преди няколко години:бях на мач на Ботев срещу Славия в София,биха ни 5:0,а тоя боклук след мача в продължение на около 10 минути показваше една цяла ръка и викаше:"Айде,отивайте си,нещастници". Такива работи. :D

смукачев го нанмразих заради гадните му пристрастия към левски. просто като даваха мач на левски и тоя ми идваше да го убия, а и си е рядко тъп, което е нормално за коментатор :D

Да бе, как може да вика за българския отбор в международен мач :) В случай че падате от Марс - винаги се вика за българския отбор в международни мачове ;)

Да бе, как може да вика за българския отбор в международен мач :) В случай че падате от Марс - винаги се вика за българския отбор в международни мачове ;)

е тоя направо се посираше левски само като минат центъра. бях за левски докато не се появи смукачев и оттогава левски ми са много противен отбор

е тоя направо се посираше левски само като минат центъра. бях за левски докато не се появи смукачев и оттогава левски ми са много противен отбор

Хитро :ghost :allien :lol:

Сигурно защото си гледал мача срещу БарЦилоната :D

Хитро :ghost :allien :lol:

Сигурно защото си гледал мача срещу БарЦилоната :D

за мое огромно съжаление бях принуден да им гледам всички селски изпълнения.

Юнайтед май са минали транзитно през Уайт Харт Лейн :lol:

Мдаа.Тотнъм не очаквах да са толкова зле,доста добър отбор са.

Юнайтед май са минали транзитно през Уайт Харт Лейн :lol:

Мача се игра на една врата. Единствено Бербатов имаше няколко добри положения. Юнаците просто не ги усетиха.

Аз гледах целия мач и бих казал че Тотнъм изкараха доста добър мач, но Манчестър им позволиха да играят само толкова а Бербо беше най-добрия на терена, лично по мое мнение. Просто беше единствения който искаше победата направи си горе долу самичък 4 удара във вратата и само малшанса беше виновен за да не вкара!

• 3 weeks later...
FOR THE WIN WEST HAM!!!! GLORY GLORY HAMMERS :)

Моите уважения, но май стана Glory, glory, Championship :ph34r: Трагични сте цял сезон.

Дам,виждам ;( ;( ;(

Като видях просто как ни вкараха 3-тият гол и направо ми идеше да хвърля компа от прозореца.....

Малеее...гледате ли Челси - Арсенал...

На Джон Тери му отнесаха главата...тея ще играят целия отбор с каски другия мач сигурно...баси.

Мислите ли, че имаше фал или сам си е виновен?

барбатката пак ги изкърти...стахотен мач направи.изтърва няколко чисти,но тва за него си е редовен номер...много яко се лъжеше с юси яскелайнен :lol:

Малеее...гледате ли Челси - Арсенал...

На Джон Тери му отнесаха главата...тея ще играят целия отбор с каски другия мач сигурно...баси.

Мислите ли, че имаше фал или сам си е виновен?

Нз ама след тази случка винаги ще има едно наум като се хвърля за някоя по-спорна топка. Иначе си заформиха страхотно меле на края на мача. Адебайор полудя. И все пак много достойно поведение на "бебетата на Венгер". Бяха абсолютно равностойни на Чел$и , а даже първото полувреме ги надиграха. Страхотен гол на Уолкът.

4ista duzpa si beshe... kak moje kato ritnat nqkoi v kraka sled kato e igral s topkata i da ima fal, a kato go ritnat v glavata da nqma?!? Neshto pove4e, za podobno neshto az bih se zamislil seriozno dali dori da ne izgonq igra4a. Tova mu povedenie opredeleno e opasno za igra4ite na terena. Za udar s lakut v glavata pri borba za visoka topka davat 4erveno, no za ritnik nishto. Ne simpatiziram na 4elsi, daje obratnoto, no tova si beshe brutalnost, koqto spored men trqbvashe da bude nakazana kakto podabava - v 4erveno i duzpa. Neshto pove4e 3 ma4a ban sa si napulno zaslujeni za 4ovek, koito ne pazi protivnika, neshto, koeto e zalegnalo v pravilata na tazi igra.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...