Jump to content
BulForum.com

Англия Премиершип 06/07

Trivium

Recommended Posts

Ще ме накараш да съжалявам,че пуснах 1-ца :bgrin: :tongue :blink:

Но надали Фулъм ще допуснат загуба на Крейвън Котидж :wacko:

А и сега отборът им ще трябва да се сработи (на Сток),така че се надявам на логичното тук :)

Няма какво да съжаляваш.На полувреме Фулъм води 2:0,вярно,че има още цяло едно полувреме,но не вярвам Стоук да обърнат мача.

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Да,бях сигурен :)

Но незнайно защо гордостаа ми Уест Хям ме предават :( :( Не знам какво става,мачовете ли продават?!?! Не може да е от това,че нямали отбор,не е така,даже имат перфектен отбор......

Да,бях сигурен :)

Но незнайно защо гордостаа ми Уест Хям ме предават :( :( Не знам какво става,мачовете ли продават?!?! Не може да е от това,че нямали отбор,не е така,даже имат перфектен отбор......

провери с какъв състав са играли уест хям.имам съмнения,че не са излезли с всички титуляри за да хвърлят повече сили в борбата за оцеляване

Да ти кажа - играли са с доста опитни играчи :\... Просто не знам....няма начин да изгубят така......Много съм бесен и ми е тежко бахти,.,.садйклдсаклйdskljsdahklsdajk

Roy Carroll

Lucas Neill

Jonathan Spector

Christian Dailly

George McCartney

Shaun Newton

Nigel Reo-Coker ©

Nigel Quashie

Luis Boa Morte

Bobby Zamora

Carlton Cole

-------------------

John Pantsil

Hayden Mullins

Robert Green

Matthew Etherington

Teddy Sheringham

И за мен тази загуба е изненада,но мисля,че приоритет за Уест Хям си беше и си остава оцеляването във Висшата лига.Успех,дано останат!

Ето ги мачовете от поредния кръг във Висшата лига:

Sheff Utd-Fulham

West Ham-Liverpool

Portsmouth-Middlesbrough

Reading-Wigan

Chelsea-Blackburn

Manchester United-Watford

Bolton-Charlton

Newcastle-Aston Villa

Макар,че не е темата за еврофутбол ето моите прогнози :

Sheff Utd-Fulham 2

West Ham-Liverpool 1X

Portsmouth-Middlesbrough 1

Reading-Wigan 12

Chelsea-Blackburn 1

Manchester United-Watford 1

Bolton-Charlton 1

Newcastle-Aston Villa X :

:)

не виждам ливърпул ква шампионска лига могат да искат ако не могат да бият тия туристи уест хям.те са точно като реал-супер футболисти и нищо не могат да направат.как става тоя номер :wacko: сигурно ша са спасят от изпадане в последните кръгове,но се съмнявам да бият ливърпул.мачът за мене е Х.

Да,но "туристите" Уест Хям биха като домакини и Ман Ю и Арсенал,така че на Ливърпул въобще няма да им е лесен този мач.

не се засягайте бе.нямам нищо против уест хям,дори са ми симпатични.а ливърпул са отбор,който бие секи и пада от секи.за тва най логичния изход ми се струва Х

айде като почне влизайте тука

http://www.myp2p.eu/Matches/Match1.htm

аз ша го пробвам с ppstream

не се засягайте бе.нямам нищо против уест хям,дори са ми симпатични.а ливърпул са отбор,който бие секи и пада от секи.за тва най логичния изход ми се струва Х

айде като почне влизайте тука

http://www.myp2p.eu/Matches/Match1.htm

аз ша го пробвам с ppstream

samo da te pitam kva e razlikata mejdu tozi koito si dal i tozi http://www.football-live.hit.bg/2.htm

sry za offtopica

Хмм...Кепа...Звучи като голове на испански.

Добре се борихме. Кепа направи добър мач. Хеърууд и Коул също, незнам защо ги смениха. Боа-Морте си доказа, че може. Малко не ни достигна. Защитата ни куца здраво. Успех срещу Вила.

Малко да разведрим обстановката :D

http://www.vbox7.com/play:d25a5ba3 :lol:

I posle Gerrard mu kaza s kolko gola shte nashlqpat taq ve4er 4elsi... 2 plesnici po buzata. A dano drugiq ma4 i po dr buza... xaxxaxaxa.

Taq ve4er interesen ma4... ama se ojivi 4ak sled gola na WestHam, koito puk si beshe ot zasada. Dano Kurbi da spasi otbora... simpati4en e, a i igrae otkrit i interesen futbol.

E ne beshe golqma, no mi se vidq 4e e s polovin kra4ka napred. Prav si de... vseki si ima mnenie po vaprosa :) A za rafa... tova koga? Na kraq na ma4a li? 4e az sled kraq izgasih i se zagledah v ma4a mi v hattrick :)

Edit:

Ei izturval sum go... ami to si e bilo za smqh. KVo li si e rekal... taka i taka vsi4ki se smeqt, shto da ne i az...xaxaxa

Още в началото на 1-вото полувреме Рафа се подхлъзна, като подаваше една топка от тъча на Стиви(не съм сигурен дали беше той). След това се пукна да се хили :)

Важни 3 точки,следва дербито с Карамелите и се надявам да ги отнесем като куцо пиле домат и да си върнем за онова 3:0,вторто полувреме започна вихрено и Ливърпул се възползва максимално от тва за да поведе с 0:2 и да се успокои

..вторто полувреме започна вихрено и Ливърпул се възползва максимално от тва за да поведе с 0:2 и да се успокои

това няма как да им го отрека на Ливърпул ;) Играха си наистина добре.

Нямаше изненади в мачовете от сряда.Всички мачове завършиха по очаквания начин,Челси и Ман Юнайтед победиха очаквано и продължават да се борят за титлата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...