no7 Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Ще ме накараш да съжалявам,че пуснах 1-ца Но надали Фулъм ще допуснат загуба на Крейвън Котидж А и сега отборът им ще трябва да се сработи (на Сток),така че се надявам на логичното тук Няма какво да съжаляваш.На полувреме Фулъм води 2:0,вярно,че има още цяло едно полувреме,но не вярвам Стоук да обърнат мача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Да,бях сигурен Но незнайно защо гордостаа ми Уест Хям ме предават :( Не знам какво става,мачовете ли продават?!?! Не може да е от това,че нямали отбор,не е така,даже имат перфектен отбор...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Да,бях сигурен Но незнайно защо гордостаа ми Уест Хям ме предават :( Не знам какво става,мачовете ли продават?!?! Не може да е от това,че нямали отбор,не е така,даже имат перфектен отбор...... провери с какъв състав са играли уест хям.имам съмнения,че не са излезли с всички титуляри за да хвърлят повече сили в борбата за оцеляване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Да ти кажа - играли са с доста опитни играчи :\... Просто не знам....няма начин да изгубят така......Много съм бесен и ми е тежко бахти,.,.садйклдсаклйdskljsdahklsdajk Roy Carroll Lucas Neill Jonathan Spector Christian Dailly George McCartney Shaun Newton Nigel Reo-Coker © Nigel Quashie Luis Boa Morte Bobby Zamora Carlton Cole ------------------- John Pantsil Hayden Mullins Robert Green Matthew Etherington Teddy Sheringham Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 И за мен тази загуба е изненада,но мисля,че приоритет за Уест Хям си беше и си остава оцеляването във Висшата лига.Успех,дано останат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Ето ги мачовете от поредния кръг във Висшата лига: Sheff Utd-Fulham West Ham-Liverpool Portsmouth-Middlesbrough Reading-Wigan Chelsea-Blackburn Manchester United-Watford Bolton-Charlton Newcastle-Aston Villa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 викам Фулъм да бият като гости Винченцо монтела ще се развихри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Макар,че не е темата за еврофутбол ето моите прогнози : Sheff Utd-Fulham 2 West Ham-Liverpool 1X Portsmouth-Middlesbrough 1 Reading-Wigan 12 Chelsea-Blackburn 1 Manchester United-Watford 1 Bolton-Charlton 1 Newcastle-Aston Villa X : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_LIVERPOOL Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Ако искаме да сме пред Арсенал задължително победа на Ъптън Парк тая вечер COME ON LIVERPOOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 не виждам ливърпул ква шампионска лига могат да искат ако не могат да бият тия туристи уест хям.те са точно като реал-супер футболисти и нищо не могат да направат.как става тоя номер сигурно ша са спасят от изпадане в последните кръгове,но се съмнявам да бият ливърпул.мачът за мене е Х. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Да,но "туристите" Уест Хям биха като домакини и Ман Ю и Арсенал,така че на Ливърпул въобще няма да им е лесен този мач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Ще видим колко са туристи. След провала с Уотфорд ще сме надъхани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 не се засягайте бе.нямам нищо против уест хям,дори са ми симпатични.а ливърпул са отбор,който бие секи и пада от секи.за тва най логичния изход ми се струва Х айде като почне влизайте тука http://www.myp2p.eu/Matches/Match1.htm аз ша го пробвам с ppstream Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 не се засягайте бе.нямам нищо против уест хям,дори са ми симпатични.а ливърпул са отбор,който бие секи и пада от секи.за тва най логичния изход ми се струва Хайде като почне влизайте тука http://www.myp2p.eu/Matches/Match1.htm аз ша го пробвам с ppstream samo da te pitam kva e razlikata mejdu tozi koito si dal i tozi http://www.football-live.hit.bg/2.htm sry za offtopica Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 samo da te pitam kva e razlikata mejdu tozi koito si dal i tozi http://www.football-live.hit.bg/2.htm sry za offtopica ами никва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Айде,36 мин е !!! 0-0 за ся West Ham - Liverpool | 0-0 | HT Айде малко фифа ся и след това 2-ро полувреме ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Малко да разведрим обстановката http://www.vbox7.com/play:d25a5ba3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Хмм...Кепа...Звучи като голове на испански. Добре се борихме. Кепа направи добър мач. Хеърууд и Коул също, незнам защо ги смениха. Боа-Морте си доказа, че може. Малко не ни достигна. Защитата ни куца здраво. Успех срещу Вила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Малко да разведрим обстановката http://www.vbox7.com/play:d25a5ba3 I posle Gerrard mu kaza s kolko gola shte nashlqpat taq ve4er 4elsi... 2 plesnici po buzata. A dano drugiq ma4 i po dr buza... xaxxaxaxa. Taq ve4er interesen ma4... ama se ojivi 4ak sled gola na WestHam, koito puk si beshe ot zasada. Dano Kurbi da spasi otbora... simpati4en e, a i igrae otkrit i interesen futbol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Абе за засадата не ми се ще да споря. За мен не беше засада, но както и да е. Видяхте ли как падна Рафа ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 E ne beshe golqma, no mi se vidq 4e e s polovin kra4ka napred. Prav si de... vseki si ima mnenie po vaprosa A za rafa... tova koga? Na kraq na ma4a li? 4e az sled kraq izgasih i se zagledah v ma4a mi v hattrick Edit: Ei izturval sum go... ami to si e bilo za smqh. KVo li si e rekal... taka i taka vsi4ki se smeqt, shto da ne i az...xaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Още в началото на 1-вото полувреме Рафа се подхлъзна, като подаваше една топка от тъча на Стиви(не съм сигурен дали беше той). След това се пукна да се хили Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_LIVERPOOL Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Важни 3 точки,следва дербито с Карамелите и се надявам да ги отнесем като куцо пиле домат и да си върнем за онова 3:0,вторто полувреме започна вихрено и Ливърпул се възползва максимално от тва за да поведе с 0:2 и да се успокои Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 ..вторто полувреме започна вихрено и Ливърпул се възползва максимално от тва за да поведе с 0:2 и да се успокои това няма как да им го отрека на Ливърпул Играха си наистина добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Нямаше изненади в мачовете от сряда.Всички мачове завършиха по очаквания начин,Челси и Ман Юнайтед победиха очаквано и продължават да се борят за титлата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.