virtuozo_ Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Благодаря на slay за отговорите които даде -най сетне някой да каже нещо което мисли. П-П Можеше да пропуснеш последния текст-но ти си знаеш по форуми е лесно да се обижда П-П да продължим диалога -към какво е мобилизирал войниците Гоце в Ирак? Дано се е справил добре защото благодарение на това че воюваме с Ирак България все още съществува-непременно след като се върнат наемниците трябва да им вдигнем и паметник на джендема по висок от альша. edit-по втора точка съм съгласен на 100%-не е като Жельо Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Благодаря на slay за отговорите които даде -най сетне някой да каже нещо което мисли. П-П Можеше да пропуснеш последния текст-но ти си знаеш по форуми е лесно да се обижда П-П да продължим диалога -към какво е мобилизирал войниците Гоце в Ирак? Дано се е справил добре защото благодарение на това че воюваме с Ирак България все още съществува-непременно след като се върнат наемниците трябва да им вдигнем и паметник на джендема по висок от альша. Извинявай, аз те попитах нещо, а гледам че си пропуснал да ми отговориш. Ще се радвам да чуя мнението ти, когато имаш възможност да ми отговориш. Не знам защо, но ми се струва, че ти не просто споделяш мнението си и вижданията си, а направо агитираш. А тези наемници са си най-нормални българи, чиято задача е да стазват заповеди. Освен това в Ирак мисията е мироопазваща, но както и да... Утре Волен като обяви война срещу Турция и Сърбия за западните покрайнини и почнат мобилизации пълнолетните кво ще правим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 1.Отговорих на човека защото виждам че е заел позиция разсъждава и я отстоява. 2.На тебе не отговарям защото си лъжец за да не бъда голословен и да не бъда обвинен в това че слагам етикети на хора които не съм виждал дори ще се аргументирам. a) ти си лъжец защото каза в обществен форум,че Волен е използвал думите "циганите на сапун" б) ти си лъжец защото каза,че в Ирак има хора изпратени там и изпълняващи заповеди-всеки е там по свое желание и няма нито един заставен по служба да се бие насила-бият се за пари. в) ти си лъжец защото наричаш мисията в Ирак мироопазваща-не си само ти който го прави но си един от тях-войната в ирак започна с 2 цели да се свали Саддам и да се онищожат евентуални оръжия за масови поразявания-Саддам бе свален светкавично а оръжия не бяха открити защото няма-какво правят още там наемниците тогаз или има и други цели в Ирак? г) Ти си лъжец защото говориш в общестевен форум,че Волен когато дойде на власт ще обяви война на Турция и Сърбия (това даже и слави сигурно не го е казал-особенно пък второто). д) Ти си лъжец защото каза в обществен форум,че Волен а следователно и още 596 000 души са против ЕС. е) Ти си лъжец защото каза в обществен форум,че волен е бил против Нато в предната си кампания-Волен е против нато и в тази кампания и винаги е бил против нато-защото нато в момента е съюз от бойни сили целящи източването на природен ресурс на от бедни държави. Не ти отговорих и няма да отговарям на човек който лъже 6 пъти с цел обществена заблуда в обществен форум в рамките на 6 изписани реда. По въпроса за будителите държа да се върнете по назад и да видите,че съм казал,че трябва да бъдем новите будители,което не значи,че съм будител и като казвам трябва да бъдем това се отнася и за тебе и за всички българи.Паисий и другите ги намесихте вие а не аз-пък и ако на Паисий му се бе налагало да отваря очите на хора като теб-доста се съмнявам,че би успял. П-П Не съм целял да обидя никого от форума ако някой с нещо е засегнат да прати цитата и ако има основание ще се извиня па ако трябва и поотделно-на тебе не презирам лъжци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 От доста време съм във форума и досега никой не ме беше наричал лъжец. Относно за точките защо съм лъжец - брей аз съм бил по-черен и Първанов Не съм съгласен с доводите ти, да не говорим, че повечето са от изкривяване на думите ми. Не съм съгласен, че съм се опитвал и да манипулирам общественото мнение, че това е смешно Кой съм аз и как мога да манипулирам мнението на обществото с публикуване на отвовор в форума на Евроком Аз изложих честно и откровенно мнението си, при това възпитано бих казал, получих доста странен отговор. Струва ми се, че ти си на принципа който не споделя моете мисли, той не мисли. Освен това съм доста озъдъчен от твойте мнения по принцип. Четох доста от мненията и повечето юзъри казват какво мислят, а ти агитираш. Явно и ти като Сидеров не обичаш дебатите, а повече крилатите фрази. Както и да е, щом вместо да дискутираш с мен предпочиташ да ме обиждаш - твоя воля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 стига сте се плюли.нищо няма да постигнете.истината е,че народа-младите са вече обезверени от всички политици и не смятат,че нещо ще се промени,за това и не гласуват.който можа избяга в чужбина,другите преживяват както могат.в неделя ще отидат да гласуват циганите,турците,пенсионерите и болните типове,които си вярват в някакви идеологии... ако не бях със скъсан ахилес и с патерици сигурно щях да гласувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Не са те наричали лъжец? Е аз ще го направя два пъти да 1 час как ти се харесва Наричам те лъжец за втори път защото каза,че Сидеров не обича дебатите-Това ако не е лъжа незнам-А кой търси Гоце под дърво и камък за предизборен дебат може би ти??? Съдиш ме,че правя агитация??? няма човек в тая страна който да ме съди,че правя агитация 2(два) дена преди изборите-Агитация се прави днес утре е забранено защото е ден за размисъл. Не съм обиждал не съм те обидил пак лъжеш-нарекох те лъжец а ти си такъв. Не съм никакъв оратор елементарно е да обориш някого когато имаш силата да казваш истината. frodo-голяма истина има в твоите думи-ако не беше така нямаше сега положението да е такова. Изброените от теб хора почти всички утре пак ще гласуват-ти ако не гласуваш оставяш те да говорят вместо теб. П-П Не се плюем аз толкова културен форум никъде незнам да има-в спора се ражда истината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Наричам те лъжец за втори път защото каза,че Сидеров не обича дебатите-Това ако не е лъжа незнам-А кой търси Гоце под дърво и камък за предизборен дебат може би ти???Съдиш ме,че правя агитация??? няма човек в тая страна който да ме съди,че правя агитация 2(два) дена преди изборите-Агитация се прави днес утре е забранено защото е ден за размисъл. Не съм обиждал не съм те обидил пак лъжеш-нарекох те лъжец а ти си такъв. Не съм никакъв оратор елементарно е да обориш някого когато имаш силата да казваш истината. А бе аз да не съм съдия, че да те съдя Пък и да правиш агитация не е незаконно. Не разбрах защо като казвам, че Сидеров не обича дебати, това означава, че казвам, че Първанов обича дебати. Също не разбрах, защо съм лъжец като си изкажа мнението. А за горните ти обвинения... ми на който му се занимава нека ми прочете поста и после твойте обвинения, че съм лъжец и сам ще види, че са неоснователни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Ох защо казваш че Волен не обича дебати след като търси Гоце под дърво и камък за предизборен дебат??? Започваш да се оплиташ сам в лъжи. Frodo-не знаех съжалявам желая ти скорошно оздравяване-надявам се след време да имаме възможност да гласуваме и от мрежата,но да е сигурно без съмнения за манипулация-може би тогава процента на негласували нямаше да е 58% Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Ох защо казваш че Волен не обича дебати след като търси Гоце под дърво и камък за предизборен дебат???Започваш да се оплиташ сам в лъжи. А как ще обича дебати като напусна студиото на Канал 1 по време на дебатите с останалите кандидат презинети? За пореден път си позволяваш да ме обидиш и вече взе да ми омръзва. След като разбрахме, какво мислиш за мен, Гоце и Волен, я кажи нещо за себе си. Сега ти гледах темите - "Телевизия СКАТ, и бъдещето на тази независима медия", "Пловдив не е червен!, Никога не е бил и няма да бъде!" затворени от "агентите на Гоце в ЕК Пловдив" ( това е шегичка ) - netrootbg и ov3rm4n. Отворил си ги в разстояние на 3 дни, като иначе във форума се занимаваш основно с Buy/Sell и въобще не си се занимавал с други неща през последните месеци като ти гледам постовете. Любопитно ми е как изведнъж преди 3-4 дни проработи гражданската ни съвест и реши, че трябва да отвориш очите на потребителите баш на тоя форум за кого да гласуват? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 @тъп тинейджър като ти се агитира - агитирай, но недей да обиждаш хората да не взема аз да агитирам да те сложат на модерейт щото с 2-те си заключени теми и мненията ти тук цял ден страдам от разтройство на духа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Човека не обижда, казва истината, такава, каквато е. Друг е въпроса, че тая истина боли и хората се засягат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Ако имате проблеми с нервите не се карайте, ми идете да ви направят по 1 клизма, че след нова година така ще ни го вкарват, поне да сте подготвени. няма да е след нова година...заради аец-а се говори,че ще има режими на тока зимата,когата е най приятно Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Цитат @тъп тинейджър като ти се агитира - агитирай, но недей да обиждаш хората да не взема аз да агитирам да те сложат на модерейт щото с 2-те си заключени теми и мненията ти тук цял ден страдам от разтройство на духа Че колко му е? Телевизия с 1млн.зрители се спират в България та на един virtuozo ли няма да сложите цензура? П-П В тон с думите ти да ме обиждаш Цитат " тъп тинейджър" май не аз съм за модераторите. За разстройството пробвай с отвара от трън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Окей... да допуснем че подкрепям Първанов.. това автоматично ме прави с промит мозък и без самостоятелно мислене? Така ли да разбирам Димек.. сички са тъпи!! Не всички! Само 90% от населението! Но в България по-скоро 95%... А няма ли да е добре президента да е задължително с висше образувание? А как ще се определят "свободни, здрави и работещи хора", а пенсионерите кво да ги требим направо? Те и без тва едвам кретат с 50-60лв. на месец и единственото нещо, в което могат да участват равностойно е в гласуването. Типичен провокативен, безмислен отговор! Аз викам кат си за демокрация - да се разреши всички да гласуват и 2 годишните, да разрешат и педофилията, щото виж - щом могат да гласуват начи са напълно развити за живота! ИЗбирането на датата за самите избори беше много подла постъпка от Страна на Бсп(и коалицията) тъй като вместо да защитава името на България в този важен момент Първанов се разкарва по ралични градове и села и така сктишом си рпави кампанията... Какво очакваш? Те БКП-то 16-та република искаха да ни правят, предадоха Македония. Преди 6 години се дърпаха против НАТО и ЕС, а сега са първи фенове на Буш, че му се и огъват и по-европейци от европейците станаха! Забавихани и развитието, ограбиха ни и страната, ама като държат полиция, армия, медиите и парите, могат да си правят, каквото искат! Я им вижте синчетата, какви зулуми правят и никой не ги закача? Може би и тия тинейджърчета Първанови фенчета са нечии - номенклатурнически внучета има ли чудно? Пък предатели в България е имало винаги и винаги ще има! Те българите са клали българите повече от турците, ама трябва да си прочетете историята по-внимателно, а и сега пак са тръгнали да ни предавата, както винаги! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 май ще трябва да е отвори темата за тв "скат", 'щото по всичко личи, че ще стане актуална Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 @тъп тинейджъркато ти се агитира - агитирай, но недей да обиждаш хората да не взема аз да агитирам да те сложат на модерейт щото с 2-те си заключени теми и мненията ти тук цял ден страдам от разтройство на духа Heller12a, до момента се води, учудващо за българските стандарти, нормален дебат. Хората си казват мнението - кой с доказателства, кой с голословие... НО ти специално, ей така, скачаш и обиждаш потребител на форума... всъщност се сещам, че се знаем що за стоки сме от една он-лайн игра, където сме се засичали... черпя те с един Warn++ от мен - аз съм тъпичък дъртак пък ако ми свалите правата да модерирам - ще си е направо услуга всъщност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 ...черпя те с един Warn++ от мен - аз съм тъпичък дъртак ... ми не точно, по-скоро си тъпо копеле с което не може да се води нормален разговор поради твърде високото самочуствие натрупано от твърде упоритото комуникиране с невръстни индивиди във виртуалнити пространство. иначе като изплюеш бастуна си пич. поне с такова впечатление останах от оная онлайн игра. пък ако ми свалите правата да модерирам - ще си е направо услуга всъщност... па тва ако кажеш закво си го изплюл "евала щи кажа" едит2: вече полвин час пишеш пост. май ще нещо яко което ще остави ек във вечността. дано да е свързано с темата поне отчасти, че да мога и аз да си изразя голословното мислене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 В най-добрия случай ни чака Мексиканско бъдеще и 90 години ще ни управлява една и съща партия Ще има много богати... и безброй мангали, които ще щурмуват Северната граница Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Heller12a, когато обиди няколко поста по-нагоре, ти го направи плюс заплахата, че ще издействаш и санкции - помисли си кой има 'самочувствие' написах това, за което ме питаш, понеже се притесних яко, че ще наложиш/издействаш и срещу мен санкции аз и ти сме елит Членове ++ в този форум аз моите два плюса съм си ги издействал със комуникиране в IRL - обичам да се запознавам с хората на живо и съм се срещал с всеки, с който е можело от този форум - доста хора ме познават IRL с теб за съжаление не съм се срещал твоите два плюса нямам идея от къде са, а и не е моя работа - само бегла идея имам от преди годинки, че май бачкаш в Евроком та така - в този демократичен форум ние с теб не сме най-големите демократи, оти двата плюса (май обясних какво символизират) ни дават едно самочувствие дето ни е трудно да не се възползваме от него - очевидно всеки чишит кой как намери за добре пък казваш, че комуникирам с "невръстни индивиди" мне бе, миличък, аз съм най-невръстния дреме ми, че ме обижда един, дето почти не ме познава, на фона на десетки други, с които лично се познаваме... да върнем духът на темата с нашата най-истинска партия БКП ! : БКП призова да се гласува за Сидеров в декларация, изпратена до медиите. Комунистите на Владимир Спасов приканват да се избере по-малкото зло и да се подкрепи лидерът на “Атака“, защото “ръководителите на антикомунистическата БСП са виновни за разгрома на селското стопанство и икономиката“. Хората на Спасов обвиняват президента, че е вкарал България в ЕС, НАТО и в “терористичната война срещу Ирак и Афганистан“, както и че са унищожени съветските ракети, които са били сигурна защита за страната. Според тях изборите са противоконституционни заради искания депозит и 15 хил. подписа и затова трябва да бъдат анулирани и насрочени нови. Те упрекват Първанов и за автобусите от Турция, дошли да го подкрепят, и за това, че не е изпълнил обещанието си да бъде социален президент. Според тях с отказа на ДСБ, СДС и други десни партии да призоват привържениците си да гласуват те на практика подкрепят Георги Първанов. взето от тук http://dnes.dir.bg/2006/10/26/news848140.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Офффффффффф Тези смешни президентски избори... Аман! Човек направо докторска степен може да защити, ако само говори за тях... Обаче евала на Боленчо! Това е може би най-умелият ход, който някой е правил по време на кампания. Ден преди тИлИФизията да спре, излиза някакъв лешпер и казва някаква глупост за вечната конспирация. Днес всички медии гръмват:"Скат спря! На какво се дължи товаааааааааааааааа???" Извинявам се, но просто не мога да се сдържа от следващия си коментар. Сещате се как на мечките им слагат едни халки на носа, за да могат да ги водят на синджир. Ем, на! Всичко е на лице! Не играе ли гладна мечка хоро? Играееееееее, та чак лапите й пушааааааат... И наистина не мога да си обясня как в 21 век могат да бъдат манипулирани толкова много хора по абсолютно нелеп начин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Много се кефя като гледам дечковци да бистрят истините за живота, не че не е нормално и полезно, само не го взимайте много навътре. И аз бих искал да ви кажа няколко думи: 1) на мен ми стана доста болно че толкова много подкрепа има за Болния. Не че съм против че го има, предполагам че е нормално ама ако здаво-мислещ човек го гледа повече от 2 минути трябва да му прещрака в главата че нещо му има на този екземпляр. 2) Първанов колкото и недостатъци да има в миналото му (според някои) и въпреки някои издънки които не бяха приятни е най успешния президент на тази страна досега. Аз лично съм с доста десни убеждения и много се кефя на дясната политика на този ляв кабинет и президент. Колкото и да се пънат "бетонните сини глави" тази политика е факт. 3) И мен ме дразни Доган но ако мрънкащите ни сънародници се бяха замъкнали до урните той щеше да си вземе 5-6% и толкова.(ТОЧКА) Първанов просто спази закона като му връчи мандат. 4) така наречените десни бяха и са в политиката само и единствено заради далаверата и това е информация идваща директно на маса от Костов и Надежда, когато обикаляха северна България и купуваха гласовете на циганите. Специално пловдивската циганска махала още не си плаща тока заради тези далавери. Врътката с Беронов ДСБ я направиха да предизвикват бат-Пешо да се изтърве и да се кандидатира, което просто щеше да е неговия край. На агитаторите на Волен, които явно прихващат маниера му за приказка ще кажа следното, което важи в пълна сила и за него самия: Ако искате да получите уважение ще трябва да покажете такова. Така че Първанов си е президент с разумно количество недостатъци, по добър не виждам. Вижте за кмет за Пловдив дано е по отговорно този път гласуването. Миналия избор на кмет с тия изцепки в стил Левски-ЦСКА ме беше срам че съм от тук. Относно Волен президент - е сигурен съм че ще се намерят родолюбци с точен мерник да решат проблема. Аз лично не мога да приема че някакво плямпало с мизерно образование ще проваля прехода на една нация, пък бил той и бавен/труден/калпав т.н. Не ми се живее отново в условия на хиперинфлация.(ТОЧКА) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 /офтопик ... пфу не бях писал толкова дълъг пост никога и накрая ша умре форума. явно не е било писано. накратко че след мемоара дет написах одеве не ми се пише нищо. 1. не съм те обиждал - не смятам "тъпо копеле" за обида откакто видях да го използват в дублиран анимационен филм по канал 1 в 17:00-18:00. ако съм те засегнал моля да бъда извинен. 2. гласувайте за който си искате щом смятате че са различни 3. бих пил бира с човек оценил симънс /офтопик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 А ти кво очакваш от канал 1? Новините на турски не ти ли говорят достатъчно? Че и по-лошо ще става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 2) Първанов колкото и недостатъци да има в миналото му (според някои) и въпреки някои издънки които не бяха приятни е най успешния президент на тази страна досега. Аз лично съм с доста десни убеждения и много се кефя на дясната политика на този ляв кабинет и президент. Колкото и да се пънат "бетонните сини глави" тази политика е факт. И в какво по-точно се състои дясната политика на лявото правителство със соц. маниери? Нещо друго освен това дето намалиха корпоративния данък не се сещам... 3) И мен ме дразни Доган но ако мрънкащите ни сънародници се бяха замъкнали до урните той щеше да си вземе 5-6% и толкова.(ТОЧКА) Първанов просто спази закона като му връчи мандат. Ако им беше чиста работата, изобщо нямаше да правят правителство с Доган. Аз лично не мога да приема че някакво плямпало с мизерно образование ще проваля прехода на една нация, пък бил той и бавен/труден/калпав т.н. Не ми се живее отново в условия на хиперинфлация.(ТОЧКА) Ти май си забравил, коя партия управляваше, когато имаше хиперинфлация? Много бързо забравихте май! А пък приказката: "Вълкът кожата си мени, ама нрава - не!" да сте я чували? Да си изясня моето мнение малко: за мен не е проблем Първанов, проблем е цялото положение в държавата. Не искам да съм чужденец и малцинство в собствената си държава, а това ще стане факт до 20 години най-късно! Цигани, турци, негри и араби - мръсотия, очукани кооперацийки, разбити пътища и улици, болна и наркоманизирана, изпростяла, самоубиваща се нация, скапана екология и няколко броя супер богаташи! Е, това ни чака Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 И в какво по-точно се състои дясната политика на лявото правителство със соц. маниери? Нещо друго освен това дето намалиха корпоративния данък не се сещам... еми доста. никакви социални разходи, строга фискална политика ... доста са нещата, ако имаше идея хич нямаше да питаш, просто нямат избор. Ако им беше чиста работата, изобщо нямаше да правят правителство с Доган. аз говорех само по въпроса за връчването на мандат, друго не съм споменавал. Относно това дали им е чиста работата - не мисля но нямам факти... за предните 3 правителства пък имам и знам че не им беше чиста... то трябва да си кьорав та да не видиш. Ти май си забравил, коя партия управляваше, когато имаше хиперинфлация? Много бързо забравихте май! А пък приказката: "Вълкът кожата си мени, ама нрава - не!" да сте я чували? айде пак Левски-ЦСКА абе аз вече споменах за собствените си политически виждания така че е меко казано неуместно да ми се пениш на наши и ваши. Става дума на къде ще ни закара Волната мисъл, нещата са нъвързани: инвестиционен рейтинг на държавата, търговски санкции, разпадане на борда като не могат да се справят с бюджетния дефицит и ето ти на хиперинфлацията пак. Вземи прочети нещо по дебело от вестник, пък тогава ми говори за история. Да си изясня моето мнение малко: за мен не е проблем Първанов, проблем е цялото положение в държавата. Не искам да съм чужденец и малцинство в собствената си държава, а това ще стане факт до 20 години най-късно! е то положението е видно - криво разбрана демокрация. след две поколения ще смекато в Европа, но не съм убеден че ще ни хареса. Цигани, турци, негри и араби - мръсотия, очукани кооперацийки, разбити пътища и улици, болна и наркоманизирана, изпростяла, самоубиваща се нация, скапана екология и няколко броя супер богаташи! Е, това ни чака има една максима: всеки народ си заслужава управниците. кофти е за преглъщене, ама сме жив пример. казвате нямало кой да се избира... а като имаше и ходехте по партийному сини, червени, бембени да гласувате какво очаквате. Винаги съм си правил труда по избори да проуча кой къкъв е, какво говори и какво е говорил преди а като стане дума всеки е гласувал за "нашите" и всъщност избщо не се е поинтересувал има ли алтернативи. Докато се гласува масово лумпенската това е положението. Вече се сменят поколенията и има надежда в тази насока, тийновете изглежда са по здравомислещи от родителите си. Все пак Волен си е опасен и трябва по отговорно да се подхожда към такива уникати. Не ми е понятно някой като гласува за него, ама уж не бил за него, ами протестирал, какво постига. Хайде светнете ме ако има такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.