Myth Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 slay, по-заблудена овца от тебе не виждам - дето се кефи на бившите комунисти, че и демократи били станали... хаха - дето все още ги ръководи най-силната ръка на Живков Аз за небивши комунисти не съм чувал. Всичките са БИВШИ комунисти. За останалото може и да си прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Четейки ви...започвам да съжалявам, че не дадох своя глас за ... който там трябва... А " който" всъщност е този, дето уж нищо не направи, а какво трябваше при ограничените му правомощия..., нооооо...ТОЙ като че ли и нищо не МИ взе.... Радвам се поне, че пича е на балотаж... Да аз бих и в себе си гласувам за Първанов... Какво да кажа - " аз съм от село и съм замалко"...LifeFeel ( или само ти така си мислиш) Не дай си боже...да изберат Сидеров ..., защото тогава явно трябва да ходя с камъни в джобовете и дърво в ръка , Blitz... незнам си кво..., понеже съм и помакиня на всичкото отгоре ... Та...на този етап ми е много интересно какво ще се случи . . ., скъпи ми сънародници...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Тъй, тъй сестро! Давай - гласувай, за който трябва! Като 90% от пенсионерите, като 90% от циганите, като 90% от турците! Определено Само за едно ме е яд - за стотците хиляди загинали за тая страна през периода 1876-1945-та - напълно за нищо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Четейки ви...започвам да съжалявам, че не дадох своя глас за ... който там трябва...А " който" всъщност е този, дето уж нищо не направи, а какво трябваше при ограничените му правомощия..., нооооо...ТОЙ като че ли и нищо не МИ взе.... Радвам се поне, че пича е на балотаж... Да аз бих и в себе си гласувам за Първанов... Какво да кажа - " аз съм от село и съм замалко"...LifeFeel ( или само ти така си мислиш) Не дай си боже...да изберат Сидеров ..., защото тогава явно трябва да ходя с камъни в джобовете и дърво в ръка , Blitz... незнам си кво..., понеже съм и помакиня на всичкото отгоре ... Та...на този етап ми е много интересно какво ще се случи . . ., скъпи ми сънародници...!!! AuReOluS, изглежда и ти си от тези, подложени на пропагандата от основните предателски медии. Защо ще ходиш с камъни в джобовете и дърво в ръка? Някой да е казал "смърт на помаците/цигани/турци"? Мен лично тези, които агитират такива неща против Сидеров ме дразнят адски много, нещо подобно както екземпляри, които плюят Windows и отчаяно защитават *NIX OS и всеки който ползва Windows е простак, идиот, предател, и откровен смотаняк. Не мразя Linux, не мразя никого по принцип, но такива изказвания ми насаждат омраза. Не мразя Атака или БСП изначално, но вкарват неща там, където не им е мястото. Сидеров си говори, другите си лаят и така. Той самия каза, че в никакъв случай не е против турци, цигани, помаци и т.н., а ПРОТИВ ДПС във властта в този й вид. Именно ДПС насажда омраза на етническа основа, излезте от черупките си и отидете в районите със смесено население да видите за какво става дума, вместо да лаете и вие. Така че, скъпа AuReOluS, няма за какво да се притесняваш, никой нормален човек не мисли, че помаците примерно са лоши или различни хора от другите, всички са българи и трябва да се третират като такива, именно ДПС насажда обратното, не го ли разбрахте вече, ами сте като коне с капаци (не визирам точно теб AuReOluS). Една година съм бил в Кърджали преди време, хората са си хора. Комунистите сега били по-големи демократи от седесарите -> О, боже! Не мога и да коментирам просто. Повечето коментари по-горе бяха пропити със страх, страх от промяната, "сега не ми е много зле, ядвам се, няма да бутам". Някой каза - ами така е, неактивността е супер изгодна на управляващите и сега и преди, и не само в България. Но ние тука сме малка държава за да си кротуваме така, тук преходните процеси а по-бързи, ограбването се усеща по-бързо, малката маса хора се колонизират по-лесно и всичко ,което следва от това. Замислете се малко тия които защитават тоя национален предател ГЕОРГИ СЕДЕФЧОВ ПЪРВАНОВ! Дори и като визия е пълна *****. Като маниери и изказвания е пълна ***** - 100% изтъркани комунистически клишета без капка живец, и накрая забравяш, че изобщо се е изказвал и се чудиш дали е присъствал на съответното мероприятие (Стоянов може да беше всякакъв, но грам не може Първанов да се сравнява с него в това отношение). С какво запомнихте това, че е президент, освен с надупването срещу ДПС? Стоянов поне имаше с какво да се запомни (какъвто и да е бил) - това в кръга на шегата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 tedy, и илядо реда да изпишеш - нищо няма да промениш! Народ дето иска чалга, вярва на бивши комунисти, че могат да правят демокрация, гледат еврейски телевизии... не можеш да му помогнеш! Те ако имаха грам мозък, щяха да са нясно, какви лъжи приказват, че и 10% от тия обещания, които дава БСП-то са нереалистични и че дори още по-малко имат намерение да ги изпълнят! Щяха да са наясно и че медиите се контролират от същите тия хора и че нещата, които се носят от тях обслужват само техните интереси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 AuReOluS, не се притеснявай - и аз съм от село - селото ми е Долну Райково Роден съм при първия сняг в Родопите през 1975 година и съм християнин не само по кръщелно, а и по вяра (Символ на вярата - да не цитирам тук...) Израстнал съм в Родопите при 50/50 християни / не-християни... защо казвам "не-християни" ами по мое време хората си бяха просто подхвърлени в едно битие на нерелигиозност... е, не че не си празнуваха празници - па хем мюсулмански, па хем християнски... не че не се подхвърляха зад гръб по някое 'помак', 'ахрянин', 'турчин' и т.н. Обаче странно ли е, че тогава това нямаше някакво значение - па изобщо нямаше тежестта, която му придаваме в момента! За мен и за връстниците ми все още не се е променило нищо! сигурен съм! - бяхме 50/50 но бяхме измежду най-умните млади хора в региона... и точно това има значение - интелекта съучениците ми помаци и мюсулмани нямат нищо общо със селата, които оставихме, па било то и да са се върнали там... аз на думата 'село' оставих смисъла на всичкото що сега взе да се турчее из Родопите... дето начална учителка още в средата на 90те ми каза, че в първи клас трябвало да се учим да говорим бългаски най-напред... и та това всичко заради малкото акъл на хората - маса... лесно ръководена - евала на тези, които управляват тези лесно ръководени гласоподавателни маси - знаем си ги - да не ги изброяваме то това си е изкуство и то - който го може и съвеста му е нула - той го може... и така - и мен и теб - НАС ни обединява нещо - че не сме от онази маса големия процент простотия... от години деля хората не на цвят и религия, а на достатъчно и недостатъчно умни По никакъв начин не искам да обиждам българското село - то е нашият дом... но пък така като гледам сме се поотдалечили от дома - пописуваме по разни форуми интернетити и други тити т.н. не е лесно да обясня всичко което мисля - просто е трудничко тук... с писане... па това, която вярвам и чувствам още по трудничко... Но AuReOluS, надявам се да съм се поизяснил поне мъничко... и да се запознаем на някоя от следващите сбирки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 А това е от статия във вестник Монитор: Не мога да зачеркна 15 години от живота си и да призова симпатизантите ни да гласуват за Сидеров, заяви снощи лидерът на СДС Георги Първанов. http://www.monitor.bg/article?sid=&aid...d=1&eid=873 Знаех си аз!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Визирам тези, които съм описал. Браво, че си гласувал, дано и другата неделя да гласуваш, пък ако ще и за Първаноглу, нали ме разбираш. Може би това е началото, защото е нужно събуждане на това общество, ако може да се мобилизира и сплоти поне в тази стъпка, утре може да се сплоти да изрине л..ната от София.Само не разбирам около кого трябваше да се сплотим на тези избори? С останалото съм съгласен с теб. Похвала и за следващия ти пост, обаче истината е, че тези избори бяха предрешени. И най-лошото е, че бяха предрешени не от "феноменалния", "непобедим" агент Гоце, а от Иван Костов, Петър Стоянов, Бойко Борисов и Симеон. Всички те спомогнаха за преизбирането на сегашния президент. Вие си правете изводите дали това е нарочно и дали наистина в България не съществува по-достоен човек за президент. ето това е абсолютно сбърканото мислене на българина. На България не и трябва някой, който не нарушава за нищо на света принципите си, защото политиката е компромиси. Защото миналата година, ако сдс бяха на мястото на бсп, сега румъния щеше да влиза в ЕС, а ние щяхме да чакаме 2008. Защото основната цел на всяка партия трябва да е да прави всичко добро за България без значение принципите си. Снощи не ми се спеше та гледа пресконференцията на беронов и стоянов. Ми никога няма да гласувам за тоя глупак стоянов, който снощи каза, че единствената цел на партията му на следващите избори не е да управлява България добре, а каза, че основната и единствена цел на сдс винаги ще бъде бсп да не е на власт, до кога ще се управлява с омраза, не разбрахте ли, че бсп в момента са по-демократични от сдс, в това просто няма спор. В момента в България всички са демократи освен сидеров не го ли разбрахте. Аман от заблудени овце Още малко ще кажеш, че благодарение на БСП са ни са приели в ЕС???? Май трябва да си спомниш позицията на БСП преди 6-7 години. Тогава още не бяха сложили европейските си дрешки.И не знам защо перифразираш думите на Стоянов?? Май ти се е искало това да чуеш, защото вадиш думите му от контекста. Изобщо не е споменавал нищо за "управление на България". Той сигурно сега си мисли как да хванат 4 процента на другите избори, ти за управление ми говориш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Изводите от тези президенстски избори е че , изобщо не съществуват никакви партии никаква опозиция , от киломатри се вижда че великият ''демократ'' Костов , и великият ''цар'' Симеон подариха победата на Първанов.Дано сините избиратели да разберат това,те бяха предадени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Напълно съм съгласен с изказването на tedy (благодаря, че си го казал толкова добре)... В продължение на моите мисли - защо мразим и трябва да мразим комунистите - защото още с идването си те унищожават и подтискат интелигенцията, а и за капак на подигравката слагат и най-голямия селянин да ни 'ръководи'. Другарят Живков е и най-далновидният политик на нашто време - казал е "Погребете ме по корем, че ще дойде време да ми целувате ......" А и някой да ми обясни след като отдавна има ДПС - защо да няма Атака - според мен появяването на Атака се забави много ... или ще предпочетем пердето от другите партии - да не мислим по въпроса... пък да ми повтарят всички, че Първанов бил личност... omg ... аз на негово място 2001 щях да се откажа от спечеленият пост с циганските гласове... ама то в политиката чест и достойнсво да дири човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 пък да ми повтарят всички, че Първанов бил личност... omg ... аз на негово място 2001 щях да се откажа от спечеленият пост с циганските гласове... ама то в политиката чест и достойнсво да дири човек то на тези избори голяма разлика няма. на обяд слушах по новините, че в кържалийско имало над 90% активност като над 90% са гласували за първанов. даже цитираха някакви села, в които активността е 100%ва и 100% са гласували за първанов / селата са пак в кърджалийско / турците са около 800 хиляди, циганите се водят също толкова, така че сами можем да си направим сметката кой го е избрал тоя президент Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Не знам дори какво се учудвате... Трябва да мине доста време за да се появят в България достатъчно самостоятелномислещи и интелигентни хора за да са по-различни изборните резултати от комунист на първо място и ненормалник на второ... Тук в България всеки смята, че някой друг му е виновен за това, че взима 300 лева заплата, вече 20 години живее в 70кв. апартамент в Тракия и кара Голф 2ка... Обаче не е точно така положението... Търсете вината първо в себе си, а след това в другите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 trqbva nqkoi prezident da se zadarji pone 2 mandata za da moje da svarshi neshto kachestveno za BG. Na toq hal sme zashtoto 90% ot horata: "nqma da glasuvam ne me interesuva" miiiii kato nqma da glasuvash brato.....ne mrunkai posle protiv tozi ili protiv onzi. P.S Ne mi se iska da sum prav no mislq che nikoga nqma da se opravim kato durjava vse shte sme na toq hal.Prosto takiva sme bulgarite Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 аблудата за Волен--Огромна част от хората нямащи достъп до интернет мрежата и кабелната телевизия живеят в огромната заблуда за истинската същност на българина Волен Сидеров.Въпреки недостоверната и подвеждаща информация,трябва да прозрем,че волен не е враг на българите и още по малко на циганите-човека предлага заедно да се хванем за ръце и да изкараме България от корупционния капан който я задушава.Хора трябва да прозрем час по скоро,че родината ни има нужда от незабавни животоспасяващи действия-призовавам всички свободномислещи българи(90% тук сме такива)-в неделя отидете до урните защото рядко нещо зависи от нас,послушайте сърцето си и отбележете единия от двамата кандидати,не оставяйте другите да говорят вместо вас. Никога няма да забравя милионния митинг на сдс през 1991 година-то беше същото като възрожденското "пиянството на един народ" -аз от 2005 година вече не съм седесар(трябваше да се откажа още през 1992 но явно съм бил слепец-та скачах по митинги заедно с мутрата слави --но нямаше и алтернатива тогава-дано ми простите)пак повтарям вече нищо не ме свързва със СДС ама като видях дъното до което стигнаха сега ми се приплака,казвам го най-сериозно-жалко командира,агент виктор,агент николай,агент бончо и другите продажници онищожиха благородната синя идея а сега са напът да погубят и родината съюзявайки се с агент гоце---ГЛАСУВАЙТЕ ИМА ЗНАЧЕНИЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 аблудата за Волен--Огромна част от хората нямащи достъп до интернет мрежата и кабелната телевизия живеят в огромната заблуда за истинската същност на българина Волен Сидеров.Въпреки недостоверната и подвеждаща информация,трябва да прозрем,че волен не е враг на българите и още по малко на циганите-човека предлага заедно да се хванем за ръце и да изкараме България от корупционния капан който я задушава. Май ти живееш в огромна заблуда, имам с достъп д абсолютно всичко и пак знам че волния е лъжец. Вземи му прочети книжлето и тогава говори кой е в заблуда. Факт е, че 92година е работил за в. демокрация и съвсем открито е знащитавал дпс и доган, факт е че е параноик и заради тая си параноя бие невинни старци по магистралите, факт е че излъга писмено следствието, факт е, че е викал и е писал в книгата си смърт за циганите и евреите. Факти мой човек , когато фактите говорят и Боговете мълчат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 slay , позволи ми да ти стисна ръка, именно защото отсяваш истинското... ...не защото ми е удобно... И да вметна пак...за мое огромно съжаление, и на мнозина други...привържениците на Волен са по - опасни дори от неговия ум...Уви! LifeFeel...на някоя от пресечните точки, друже ... дали ще воюваме рамо до рамо...това само...НИЕ си знаем... ПС: Ах, че брутален оффф.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 slay, хахаха, тва си ги чул от някъде или си го прочел лично? Защото ако е второто, ще те помоля да ми сканираш точно този текст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Аз пак казвам. Според ме не трябва да се гласува. 1-во щото изходът е ясен и 2-ро щото Волен е чисто чал с главата. За мен истинският президент беше Георги Марков. Аз винаги съм бил привърженик на СДС. И защото се поразрових и открих че той е един от първите истински седесари. Тези които са ходели и са скачали по площадите и са свалили правителството. А Беронов чак сега разбрахме че изобщо е десен. А за Болен но цомент... днеска по СКАТ гледах някво пропагандно клипче и все пенсионери се събираха да го гледат. По едно време дадоха как ги поздравява, все едно гледам Фюрера през 1938 в Нюрнберг O_o... Пък и в най-лошия случай ще стане като в Унгария . Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 slay, хахаха, тва си ги чул от някъде или си го прочел лично? Защото ако е второто, ще те помоля да ми сканираш точно този текст. Специално тези неща всички ги знаят и са факти, друг е въпроса, че заблудените му симпатизантчета се правят на дръж ми шапката. Иначе може да прочетеш тук и тук и по специално Отричане и промяна на лични показанияНа 7 април 2006 г. Волен Сидеров претърпява инцидент на магистрала "Тракия". В автомобила, който се блъска в този на Сидеров пътуват 22-годишно момче, което шофира, и 84-годишния му дядо. По негово мнение, това е атентат срещу него. Първоначалните му показания са,[източник?] че адвокат Павел Чернев е присътсвал на произшествието и е упражнил физическо насилие срещу шофьора на автомобила, който се блъска в този, на Волен Сидеров. В последствие, Волен Сидеров се отрича от показанията си,[източник?] а адвокат Чернев отрича участие в побоя и инцидента. Павел Чернев, в свое интервю пред в-к "24 часа" обяснява, че е бил помолен от Волен Сидеров да даде показания, че той е упражнил насилие над водача да другия автомобил, тъй като "най-мого прилича" на шофьора Любомир Бакърджиев, който е "условно осъден" и самият Волен Сидеров "вече е казал на министъра, че Чернев е карал колата".[14] Показанията на Волен Сидеров са на разположение в архива на Народното събрание. След падането на режима на Живков Волен Сидеров става член на дружеството за правата на човека, основано от големия български дисидент Илия Минев. По това време организацията вече е превзета от Румен Воденичаров (последният фигурира в "Атака"). През есента на 1990 г. сменя Йордан Василев като главен редактор на в. "Демокрация". Сидеров изиграва решаваща роля вестникът да застане на позициите на 39-имата депутати от СДС, напуснали парламента, а не да бъде контролиран от Георги Спасов, политически наблюдател в партийното издание и човекът на тогавашния президент Желю Желев във вестника. След изненадващото назначение на Енчо Мутафов за главен редактор на "Демокрация" през февруари 1992 г. Сидеров се сбогува завинаги с антикомунизма и СДС. Той минава под крилото на Петьо Блъсков, един от собствениците на "Пресгрупа 168 часа". Точно във в. "168 часа" беше публикувана стенограмата от заседанието на Координационния съвет на СДС, на който се решава кадровата промяна във вестника. Самият Сидеров я обяснява с думите: "Желанието ми да променя вестника е една от основните причини да ми се иска оставката. Според мен сега е времето на обективната информация и анализи, а всеки да си прави изводите сам. Вече не може с пряка пропаганда, менторски и дидактично да се печелят читатели." По ирония обаче на първата пресконференция на "Атака" в изборната нощ Сидеров се държа точно така с журналистите. В средата на 90-те години биографията на лидера на новата парламентарна сила поема в друга посока. Сидеров става пресаташе на Сашо Дончев в "Топенерджи", което се обяснява с "ямболската" връзка между двамата. "Аз поначало не съм ничий човек", казва Сидеров в едно от редките откровения за себе си. След продажбата на пресгрупата на германската ВАЦ Блъсков прави в. "Монитор" Сидеров отново се връща на журналистическото поприще като публицист. В един период той дори е зам.-главен редактор на вестника, а през 2000 г. получи и наградата на Съюза на българските журналисти. Кандидат за царските листи През пролетта на 2001 г., когато на политическата сцена се появи формацията на бившия монарх Симеон Сакскобургготски, името на Волен Сидеров се спрягаше за водач на царската листа в родния му град Ямбол. В последна сметка листата беше оглавена от директора на ИСУЛ д-р Пламен Кенаров. Отново отхвърлен, броени дни преди вота Сидеров "съобщава" за плащането на определени суми за вкарване в листите на НДСВ. В предаване на Г. Коритаров той заявява: "Аз чух за сумата от 25 хил. долара. Предполагам, че е варирала според възможностите на клиента. Симеон Втори по-скоро се надява да има ролята на арбитър, при когото всички отиват със своята си оферта и той да стои над тях и да се прави, че няма нищо общо. Изгодата е само една - финансова." Обръщане към национализма След тогавашния неуспех да стане депутат Сидеров издава няколко книги, с които дава заявка за новото си амплоа - националпатриотизма. Първата е "Бумерангът на злото". В една от рецензиите за нея във в. "Култура" от април 2002 г. се посочва: "Волен, популярен журналист, също озверял като мнозина от нас от демокрацията ни с нечовешко лице, се е подписал под чужди изследвания, които, сборувани така, все пак имат приносно значение. За първи път антисемитизмът се идеологизира през руския народ и православието и стига чак до бастиона на съвременния империализъм и еврейското му сърце. В сборника от преводни документи и цитати от други документи антисемитизмът е издигнат не само в антиамериканско, но и в антикатолическо, антипротестантско, антиюдейско, но иначе много християнско знаме."Шайка евреи от Уолстрийт разкатаха майката на православието и ни доведоха до това дередже", е цитираната програмна мисъл на Сидеров. Продължение на "Бумерангът на злото" е "Властта на Мамона. Кой и как ни ограби". Последната му книга е "Българофобия". Тя е представена по следния начин: "Срещу българите се води истинска война. Ако бомбардировките над Югославия или Ирак убиха няколко хиляди души, тихата битка срещу нацията ни взе десетки хиляди жертви за 13 години преход. 3000 души на година са самоубийците от отчаяние и безнадеждност, 10 000 умират от липса на медицинска помощ, над 1 милион българи избягаха от родината си след 1990 г. в търсене на по-добър живот. Това е геноцид, извършван без оръжие. Национални предатели и външни българомразци експериментират на гърба на останалите в отечеството българи. Българофобията се познава отдалече. Тя има квадратната челюст на Сорос, озъбената усмивка на Петър Стоянов, месестия овал на Андрей Луканов и дрезгавия гласец на Яков Джераси. Преди да я победим, трябва добре да я опознаем." След провала на опита му да влезе в царските листи през 2003 г. на местните избори Волен Сидеров е регистриран за кандидат за кмет на София от земеделската партия на Яне Янев (коалиционен партньор в ОДС в сегашните парламентарни избори). От предизборния плакат гледа сърдит мъж с прошарени коси и стиснати устни. Позата е заплашителна - ръцете му са хванали реверите на тъмно кожено яке, а призивът е "Чистка". Тогава никой не го забелязва. Същият плакат отново се появява по време на тазгодишната парламентарна кампания, в която участва вече като лидер на новоучредената коалиция "Атака". В нея влизат Национално движение за спасение на отечеството (с председател Илия Киров), Българска национално-патриотична партия (с председател Петър Станиславов Манолов), Съюзът на патриотичните сили и воините от запаса "Защита". Основното послание е "Да върнем България на българите". Новата политическа сила се обявява срещу либерализма и в подкрепа на консерватизма на основата на българската традиция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Хм, от всички тия неща, които поснтал, никъде не видях да пише неща от сорта на "съвсем открито е знащитавал дпс и доган" или "че е викал и е писал в книгата си смърт за циганите и евреите". Дори напротив: В своите изказвания В. Сидеров говори за "турцизация" на България, за „турски мекерета, предатели и ибрикчии“. Нарича ДПС „част от една политическа мафия“. За Ахмед Доган казва: „Той се гаври с българския парламентаризъм и този човек се хвали открито, че има обръч от фирми, вероятно мафиотски, с които той всъщност съществува.“ Мерси все пак, че сам се оборваш... Така че мой човек, вземи да се скриеш някъде. Единствено остава като минус инцидента на магистрала Тракия. Но пак всеки говори наизуст. Ти нито си бил там, нито знаеш с подробности, какво е станало. Не го защитавам, но и не го обвиявам. Щом съда не се произнася още, какъв си ти, че ще го обвиняваш?! От останалото което си постнал, можеш да видиш образа на един амбициозен човек, който се бори за промяна към добро и който има шанса да я постигне, ако ги няма такива заблудени човечета като теб. Но пък кво ли се занимавам да споря, слагай тюрбана и отивай да гласуваш за Първанов, твоя си работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 На следващите избори аз ша са кандидатирам за презеидент. Изберете ма щот съм готян Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Хм, от всички тия неща, които поснтал, никъде не видях да пише неща от сорта на "съвсем открито е знащитавал дпс и доган" или "че е викал и е писал в книгата си смърт за циганите и евреите". Дори напротив: Мерси все пак, че сам се оборваш... Така че мой човек, вземи да се скриеш някъде. Единствено остава като минус инцидента на магистрала Тракия. Но пак всеки говори наизуст. Ти нито си бил там, нито знаеш с подробности, какво е станало. Не го защитавам, но и не го обвиявам. Щом съда не се произнася още, какъв си ти, че ще го обвиняваш?! От останалото което си постнал, можеш да видиш образа на един амбициозен човек, който се бори за промяна към добро и който има шанса да я постигне, ако ги няма такива заблудени човечета като теб. Но пък кво ли се занимавам да споря, слагай тюрбана и отивай да гласуваш за Първанов, твоя си работа... Това против дпс го каза преди 1 година, иначе е факт че е обикалял от партия на партия и никъде не с е е правил на националист - сдс, бсп, ндсв. Това че се е изказвал в защита на дпс го казват по теливизия хора професори по политология, които са учили история на политиката десетки години, което значи че наистина е било истина. А съдията не се е произнесъл за лъжата защото скъпия ти воленчо е кихал парички както всички други. Но продължавай, следвай сляпо овчаря си, такива хора като тебе никой не може да ги убеди в нищо друго. Както казват любовта е сляпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted October 26, 2006 Author Share Posted October 26, 2006 Георги Марков е агент на ДС мили мои Именно затова той беше обречен на провал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 За Магистралата и Сидериус кое е вярно?.... и 10% ли няма вярно от това http://www.ataka.bg/index.php?option=com_c...4&Itemid=44 иначе другият кандидат отдавна си заслужи подобни закачки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Именно затова той беше обречен на провал. ми то и седефчо е бил, ама никой не обръща внимание на тоя факт LifeFeel, това последното е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.