Jump to content
BulForum.com

Президентски избори 2006

nakatak_zick

Recommended Posts

Точно тези дето не са гласували имат право да мрънкат, щотот тези дето са гласували са отговорни за келеша дето ще изберат.

А не мислиш ли , че тези които негласуват показват с мълчанието си ,че им е все тая кой ще ги управлява ?

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply
А не мислиш ли , че тези които негласуват показват с мълчанието си ,че им е все тая кой ще ги управлява ?

Не. Аз примерно не мога да гласувам и да искам. Изтекла ми е личната карта. По-скоро като не гласуваме показваме, че ни е писнало от шибани мафиоти да управляват животите ни и да ни залъгват с кебабчета, а после да си правят каквото искат. След като не гласувам аз нямам ни най-малка отговорност за това онзи, който е избран какви ги върши. И съм си в правото да критикувам всеки, който е гласувал за такъв малоумник.

И ако тук ми кажете "ами да беше гласувал за друг" ще станете просто смешни, защото много добре знаете, че и другите са същите като този, на който вие гласувате доверие. Аз на тези доверие няма да гласувам и е добре колкото може повече хора да покажат това като не гласуват.

А и щом най-добрия кандидат в момента е човек, който на миналите избори заяви, че ще направи пенсиите 1000лв... не вървят на добре нещата.

Първанов - 64%

Сидеров - 20%

Беронов - 10%

Е тва е.Живеем в страна осеяна с глупаци ! И не,оправдания от сорта,че хората са отчаяни вече,че се чудят как да си оправят положението,не вървят в моменти като тоя,в който за Сидеров гласуват толкова хора ! НЕ може на прага на ЕС нашите мили съграждани да изпращат националист и социалист на балотаж. Че Първанов ще спечели,е сигурно,но не в това е въпросът,на всеки средно интелинтен човек това му е ясно.

Така че нека всеки,който днес е сметнал за прекалено недостойно за извисената си натура да гласува за толкова дребно нещо,като представител на собствената си държава,дето се чака тя да го оправи,да се замисли след една седмица дали ще пече чушки на балкона и ще е представян от ненормалници или ще покаже,че и той може да решава !!!

"Онзи,който се смята за прекалено умен,за да се занимава с политика,е управляван от глупаци." Платон

Баси, как може толкова малко хора да гласуват за Сидеров бе?! Явно повечето гласували са цигани и турци...жалко...

Явно повечето гласували са цигани и турци...жалко...

Дам! :angry: Живеем в циганско-турска държава!Айде честито ся като стане Първанов президент парите от ЕС да ходят при турците! :sick

Апф, абе вие не сте наред всеки има право да гласува за това, което смята за най-правилно и това не го прави по-малко Българин.

По НТВ даваха как в Турция гласува някаква бабка, която не знаеше български. Такива хора ли искате да избират НАШИЯ президент - Продължавайте да не гласувате!!!

при положение че право на глас имаха 6 500 000 човека, се разбра най накрая, че около 1 500 000 българи са пълни глупаци и наивници и е ясно защо не са постигнали нищо в живота, защото всички, гласували за волния психопат, гласуват наказателно против сегашната власт, обвинявайки ги за своята некадърност и глупост да постигнат нещо в живота си, много е лесно друг да е виновен за собствената ти некадърност и за съжаление изглежда, че ск8ер е един от тях

Дам! :angry: Живеем в циганско-турска държава!Айде честито ся като стане Първанов президент парите от ЕС да ходят при турците! :sick

Високопарни думи, "Господин '92" - поне имате оправдание за тях,за разлика от много други ...

при положение че право на глас имаха 6 500 000 човека, се разбра най накрая, че около 1 500 000 българи са пълни глупаци и наивници и е ясно защо не са постигнали нищо в живота, защото всички, гласували за волния психопат, гласуват наказателно против сегашната власт, обвинявайки ги за своята некадърност и глупост да постигнат нещо в живота си, много е лесно друг да е виновен за собствената ти некадърност и за съжаление изглежда, че ск8ер е един от тях

Не са 1500000, а 450-500 000. Въпреки това си прав, че дори и това число е огромно за волния псевдо-политик анти-циганист на думи.

Баси, как може толкова малко хора да гласуват за Сидеров бе?! Явно повечето гласували са цигани и турци...жалко...
По НТВ даваха как в Турция гласува някаква бабка, която не знаеше български. Такива хора ли искате да избират НАШИЯ президент - Продължавайте да не гласувате!!!

В тази ситуация бих казал ДА. И БРАВО на тях. Тои път ми свършиха мръсната работа да отида и да гласувам, както и следващия път. Такива и ги очаквах резултатите, така че нищо необикновенно не съм очаквал.

Волен Сидеров сбърка, че още от началото се обяви против циганите, турците, евреите ( :confused - още не мога да си обясня защо пък и тях; може би за да прилича на някой повече) и другите малцинства. А точно те са една доста голяма избирателна сила. Сега се опитва да замаже положението и се опитва да докаже, че не е против тях, като си спестява тези приказки, ама вече е късно и ще си остане завинаги така, в кюшето, докато някой ден стане под 4% и съвсем не изчезне. Ако не се вживяваше чак толкова като Хитлерист, може би сега щеше да има по-голям процент.

В тази ситуация бих казал ДА. И БРАВО на тях. Тои път ми свършиха мръсната работа да отида и да гласувам, както и следващия път. Такива и ги очаквах резултатите, така че нищо необикновенно не съм очаквал.

Волен Сидеров сбърка, че още от началото се обяви против циганите, турците, евреите ( :confused - още не мога да си обясня защо пък и тях; може би за да прилича на някой повече) и другите малцинства. А точно те са една доста голяма избирателна сила. Сега се опитва да замаже положението и се опитва да докаже, че не е против тях, като си спестява тези приказки, ама вече е късно и ще си остане завинаги така, в кюшето, докато някой ден стане под 4% и съвсем не изчезне. Ако не се вживяваше чак толкова като Хитлерист, може би сега щеше да има по-голям процент.

То тва не ги спира цингалите да гласуват за него.

Пример:

Статия във вестник Труд преди няма и месец:

Интервю с РОМКА-ФЕНКА на Волен Сидеров.

А сега кажи ми колко трябва да си прост и ненормален, но явно е лесно. Представям си бай Мангасарян, живущ на ул.Ландос в кв.Столипиново и петнадесетината му деца от кв.'Аджи'Сан маала да са членове на клуба на АТАКА. Звучи смешно и направо фантастика, но ето че въпросната ****** не спира да ни изненадва.

А твоето оправдание, какво е? Че имаш снимка на идиотчетата от семейство Симсън в профила ли?

Оправдание за какво? Че имам малко мозък в главата си ли? Или може би трябва да гласувам за човек,който дори и да иска НИКОГА няма да може да изпълни това,за което някои хора милеят да дойде на власт - да "избие" циганите и турците,както и ред други лишени от твърда логика неща. Или може би и аз трябва да мразя изконно циганите,които чрез своите невероятни връзки в най-долните нива на чистаческия бизнес са виновни за "всичките ни неволи",които нямат ни най-малка връзка с това,което ние правим ?!? Или може би не би трябвало да ми пука за утрешните статии в най-големите европейски вестници: "Фашист,подкрепян от 20% от българите" или "България се колебае между крайния национализъм и социализма" ? На мен обаче ми пука,драги мой съфоромнико,понеже на хората им трябва една малка колонка на 35-та страница от сутрешния вестник,за да решат дали някоя си там държава е "хубава" или "лоша". Като жокер ще спомена,че това до голяма степен ще реши бъдещето на гореспоменатите хора,чакащи "отгоре" да ги оправят,понеже тея "отгоре" ни гледат в момента. И тея отгоре може и те да гледат отвреме,навреме "идиотчетата от семейство СимПсън" и току виж им харесала некоя картинка и решили да си я сложат в некой форум.Пък току виж и се намерил някой,който да смята,че с тази картинка тези ми ти хора се самоопределят и тя е от съществено значение за тях.

Толкоз по въпроса - нямам намерението да споря,казвам собственото си мнение,който иска да го харесва,който не иска - здраве да е. Пък и не смятам за голямо постижение опита да надговоря някъв прякор написан на монитора.

Аз съм доволен че гласувах и съм един от тия които са в графа"всеки четвърти човек" с Номер 6 на балотажа трява да съборим тая марионетка Първанов

"всеки четвърти човек" с Номер 6 на балотажа трява да съборим тая марионетка Първанов

не човек, а заблуден, гласувай си като ти е толкова акъла за човек хванат в лъжа черно на бяло

Аз бях председател на секционна комисия в циганската махала:-))) От 250 гласували 209 бяха за Първанов:-))) Гласувайте колкото искате за Сидеров, на балотажа Първанов ще го бие пак с огромна преднина... Сидеров плаши всички с арогантно-агитароския си хитлериски стил. Това е смешник, който използва слабостите на българите, както едно време Хитлер е използвал слабостите на изтерзания от Първата световна война ннемски народ... За жалост една от слабостите на българите е слабоумие (точка по въпроса за интелигентна нация).

Политологът Огнян Минчев обобщи най-добре тази изборна вечер:

- за първи път от 17 години един политик събра 60%;

- за първи път от 17 години 600'000 души гласуваха против политическата система;

- за първи път от 17 години демократичната алтернатива претърпя такъв провал;

- за първи път от 17 години презибираме президент;

Няма какво да каже в повече.

Ч.А.

Бе стига сте го мислели толкова. Всеки с мнението си. Резултата е ясен.

Гледайте Биг Брадър и се забавлявайте - грехота е да не гледаш. ;)

Политологът Огнян Минчев обобщи най-добре тази изборна вечер:

- за първи път от 17 години един политик събра 60%;

- за първи път от 17 години 600'000 души гласуваха против политическата система;

- за първи път от 17 години демократичната алтернатива претърпя такъв провал;

- за първи път от 17 години презибираме президент;

Няма какво да каже в повече.

Ч.А.

А за това, че са гласували по-малко от 50% от БЪЛГАРИТЕ, не те ли притеснява?

Крайно време е да се направи един Poll. Някой модер да се нагърби най-накрая.

Не мога да сложа полл в първия пост... :(

1.разочарован съм от българите

2.Тези избори показаха колко обречена е десницата

3.ясен е новият президент

Поне волен като е втори да беше събрал повече гласове,но и това не се получи.

Отново ще имаме президент подкрепящ отсякъде манг....ромите :angry:

А за това, че са гласували по-малко от 50% от БЪЛГАРИТЕ, не те ли притеснява?

Този въпрос го зададоха и на Първанов по време на пресконференцията. "Като тенденция е притеснително", каза той. Какво друго може да се каже. Нищо не може да се направи. В България вота не е задължителен. Явно това е процента на хората които се чувстват ангажирани. Далеч сме още от гражданското общество. Има и всеобщ спад в интереса към политическия живот, това също обяснява процента. Мен не ме притеснява защото така е и в другите страни, които често цитираме за образец. Така че приемете резултатите с този процент защото няма друг.

Ч.А.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...