LifeFeel Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Мнозина смятат, че Първанов ще спечели, това означава ли автоматично техния глас за него? е, поне този път няма ДПС толкова 'директно' да спечелят както преди иии... тяхния човек след време ще им връчи направо първия мандат за съставяне на правителство другите ще гледаме ето така и ще лаем като "дръгливите кучета големия керван" - всъщност maddrum, голяма приказка каза... аз лично големите кервани много не ги харесвам, иначе е хубаво да си от печелившия отбор afx, чуди се, чуди се, какво да ми отговориш, приятелю, иии - нищо не каза ZGAN dude, нещата вървят към добре, щото имаме президен и щото той е Първанов сега специално към LifeFeel искам да се обърна да се спре малко! - защото само мели и църка против, а не може да каже нищо ЗА и за никого - за съжаление е така ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel_driver Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Дано доживеете 75, дано доживеете и 100 всички. За да слушате някакви глупендери как ви говорят, че миришете на пръст и прочие свинщини. Имайте малко уважение. Просто нямам думи, но е факт колко елементарни хора има. Да, наистина е страшно грубо, но това е истината. Президентът трябва да е енергична, дейна личност, трябва да представлява страната. Беронов е интелигентен и достолепен човек, но не е за президент. Най-малкото, че като говори смелва думите, понеже внимава да не му падне ченето. Аз го уважавам, бе Иване, но това че казвам каквото мисля (а то е, че по ред причини Беронов не е най-подходящият в случая) прави ли ме елементарна!? Справка: виж темата за мъжете и жените и дали трябва да казваме каквото мислим. Угода няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Да, наистина е страшно грубо, но това е истината. Президентът трябва да е енергична, дейна личност, трябва да представлява страната. Беронов е интелигентен и достолепен човек, но не е за президент. Най-малкото, че като говори смелва думите, понеже внимава да не му падне ченето. Аз го уважавам, бе Иване, но това че казвам каквото мисля (а то е, че по ред причини Беронов не е най-подходящият в случая) прави ли ме елементарна!? Справка: виж темата за мъжете и жените и дали трябва да казваме каквото мислим. Угода няма Кандидатурата на Беронов е неизбираема това е целта на Костов ,тои открито помага на Първанов да спечели,а според мен Първанов е едни безморален човек ,но какво да очакваме от един бивш агент от ДС.Никакъв социален президент нее,никога няма да гласувам за него.хаха бях чул че сдужението на гейовете го подкрепя,а то е ясно че турците и циганите ще го подкрепят,но според едно проучване и доста турци ще гласуват и за Волен Сидеров,това е позакно за партията ДПС.Така че на балотаж отиват Сидеров и Първанов ,а кои ще победи зависи от недоволството на хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 ...дано не ви е много обидно, но както и да звучи - Първанов е циганско-турски президент - елементарен факт как спечели изборите без значение кой го е избрал ... Президенсткият пост като цяло е с представителни функции ... Ние сме парламентарна република и президента е лицето на страната ни пред света. първанов е първия който имаме с предстваителен вид. или ще ми опонирате с Желю Желев или Петър Лапнал-Бастуна Стоянов президента трябва да изглежда добре, да е комуникативен и да не страда от трайностно раздвоение на личноста ...П.С. VooDooMaN - дано като и ако доживея до 75 години, Господ не ми вземе ума, както го е взел на някои и не позволи на разни политически инвалиди да ме превърнат в посмешище и карикатура на стари години... На Беронов никой не му е крив, че позволява да го използват. Ще си тегли последствията. че дедо ти си вече на 100 Кандидатурата на Беронов е неизбираема това е целта на Костов ,тои открито помага на Първанов да спечели,а според мен Първанов е едни безморален човек ,но какво да очакваме от един бивш агент от ДС.Никакъв социален президент нее,никога няма да гласувам за него.хаха бях чул че сдужението на гейовете го подкрепя,а то е ясно че турците и циганите ще го подкрепят,но според едно проучване и доста турци ще гласуват и за Волен Сидеров,това е позакно за партията ДПС.Така че на балотаж отиват Сидеров и Първанов ,а кои ще победи зависи от недоволството на хората фани си гадже и може и да излезеш от 4-тото измерение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Защо някой модератор не направи една тема с Poll? Примерно с 2 анкети. Първата да е с всички кандидат президенти, а втората само със смятаните, че ще отидат на балотаж Първанов и Сидеров. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 И да са заключени темите! къв е смисъла - няма да има де да спамат хората тогава па то така или иначе в тая тема нещо по-различно от празни приказки и персонални заяждания не може се получи все пак всеки е с убежденията си Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Някой може ли да даде временни резултати на % гласували и прогнозите ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Някой може ли да даде временни резултати на % гласували и прогнозите ? ЕТО Агенция “Фокус” предлага класация на най-продаваните книги на площад "Славейков" към 13 часа 22 октомври 2006 | 13:52 | Фокус София. В съответствие с културните и интелектуалните предпочитания на българските ценители на хубавите книги, Агенция “Фокус” предлага на своите читатели класация на най-рейтинговите заглавия на книжния пазар “Славейков” към 13 часа. Според предварителните информации най-интересните заглавия, които обещават добре да се продават, са: Бестселърът “Името на розата” на Умберто Еко - 66 % от читателите; “Моята борба” на Адолф Хитлер - 18 % от читателите; “Старецът и морето” на Ърнест Хемингуей - 11 % от читателите; “Унгарски магнат” на Мор Йокай – 2,5 %; Засега няма регистрирани продажби на: Възрожденската книга “Рибен буквар” на Петър Берон; “Няма кой да пише на полковника” на Габриел Гарсия Маркес и на учебника по медицина за ІV курс – “Клинична патология”. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 И на мен най-много ми харесва "името на розата", но дано "старесът и морето" изпреварят "моята борба" Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Това темата за президентските избори ли е или за класация на най-продаваните книги ?! EDIT: Сега гледах новините по БТВ казаха 19% избирателна активност . Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 И аз в началото като го прочетох си мислех, че съм попаднал на статия за книгите, ама се усетих, че и на миналите избори имаше нещо подобно. “Моята борба” ми изглежда доста прозрачна и с ясен край, тъй че не ми е интересна. То и такива истории за рози не ми допадат особено, ама като че ли е по-добре от "Старецът и морето". А някой може ли да обясни този учебник по “Клинична патология” за какво се разправя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Дам, циганите и пенсионерите ще изберат президента, аре правете си изводите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 По-скоро само заблудените пенсионери могат да изберат Волен. Ако си гледал скоро митинг на Атака, там са вече само старци по над 65 години (които едно време ходиха по митингите на БСП) и тук таме се мярка някой 40 годишен. И една новина за най-гледаните филми со 14 часа според fokus-news. По повод 20-годишнина на “Киномания”, Агенция “Фокус” представя най-предпочитаните филми в столичните кинотеатри към 14 ч. 22 октомври 2006 | 14:59 | Фокус София. По повод 20-годишнината на “Киномания”, Агенция “Фокус” представя най-предпочитаните филми в столичните кинотеатри към 14 ч. “На всеки километър” - Български филм произведен през 1969 г. Режисьор Любомир Шарланджиев. В ролите Стефан Данаилов, Григор Вачков, Георги Георгиев – Гец, Георги Черкелов, Любомир Кабакчиев, Петър Слабаков. Събира 67 % от зрителите. “На бой отиват само старците” /“В бой идут одни старики”/ Филм – СССР – Русия. Продукция - 1973 г. Режисьор Леонид Биков. В ролите: Сергей Иванов, Евгения Симонова, Алексей Смирнов, Рустам Сагдуллаев и др. Събира 13 % от зрителите. “Великият диктатор” - “The Great Dictator” – 1940 г. САЩ. Режисьор Чарлс Чаплин. В ролите: Чарлс Чаплин, Полет Годар, Джак Оуки, Реджиналд Гардинър, Били Гилбърт, Хенри Дейниъл и др. Отбелязва лек спад в търсенето на билетите. Събира 17,5 % от зрителите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Скоро не е имало толкова предрешени и предсказуеми избори. Именно затова те ще бъдат и първите, които ще пропусна, макар и с леко неудоволствие. Омръзна ми да гласувам за "по-малкото зло" вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Това темата за президентските избори ли е или за класация на най-продаваните книги ?!EDIT: Сега гледах новините по БТВ казаха 19% избирателна активност . Това е начин да се съобщават резултатите, тъй като е забранено да се влияе по какъвто и да е начин на избирателите, май пипето не чатка достатъчно бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 При избирателна активност под определен процент следваше задължителен балотаж или бъркам? И колко е този процент? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 50 процента Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 балатаж ще има.това е ясно на 100%.на него ще спечели първанов.и това е ясно на 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 балатаж ще има.това е ясно на 100%.на него ще спечели първанов.и това е ясно на 100%. И след като тея 2те неща са 100%, аз закво да ходя да гласувам? И до колко часа работят секциите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 до 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 И след като тея 2те неща са 100%, аз закво да ходя да гласувам? И до колко часа работят секциите? по тази причина аз не отидох...е и по сериозната,че съм с патерици Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Koito ne e glasuval nqma pravo da mrunka posle Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Точно тези дето не са гласували имат право да мрънкат, щотот тези дето са гласували са отговорни за келеша дето ще изберат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.