UzITo Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Кога ще се проумее , че с гласуване няма да се оправим тъй или иначе гласовете се разпределеят или поне аз така съм разбрал ако говора глупости сега е момента ме спрете . Явно и аз май съм за преглед . Като дойде време за избори тогава ще се мисли . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 аз отивам и пускам празна бюлетина на тези изобори, защото не виждам реално за кой. а ще го направя, за да покажа, че не ме мързи да гласувам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 аз отивам и пускам празна бюлетина на тези изобори, защото не виждам реално за кой. а ще го направя, за да покажа, че не ме мързи да гласувам! Може би ти ще постъпиш най-правилно Като неискаш да гласуваш отиваш и пускаш празен плик или невалидна бюлетина или ако ще е пак с отметки разни ще отметне сумати народ.Така поне може да знаеш че не си гласувал за никой а като не отидеш се едно гласуваш за всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Определено ще гласувам за Първанката..както се спомена нагоре за някой друг той също е доста начетен човек(историк) и мисля че за изтичащия мандат направи доста повече от бат Пешуу майната. Тва си е мое мнение Agree! Бих гласувал за Първанов. Според мен се справи добре като президент. А ако Сидеров се кандидатира, обезателно бих гласувал за Първанов. Само това не трябва - президент фашист... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Agree! Бих гласувал за Първанов. Според мен се справи добре като президент. А ако Сидеров се кандидатира, обезателно бих гласувал за Първанов. Само това не трябва - президент фашист... мда и аз бих си нарушил всички принципи и ще гласувам за първанов, ако сидеров иде на балотаж, което най-вероятно ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 И аз като набора veseo нямам все още право на глас,но все пак следя обстановката.Не занм сащо толкова си мислите,че Волен ще е на балотаж,че дори може и да спечели Мисля,че той достатъчно се компрометира,особено покрай скандала на автомагистрала Тракия.Не вярвам народът да е толкова прост и сляп Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 ще гласувам ама нз за кой още 1000 % не за първанов / сидеров - и двамата са еднакви боклуци оная пенсия конституционния съдя и той не ми заслужава гласа ако не си харесам нищо пускам няква изрисувана бюлетина и сичко е 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 1000 % не за първанов / сидеров - и двамата са еднакви боклуци Все едно сравняваш говежди тор и шоколадов сладолед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 По-скоро все едно се сравнява говежди и свински тор, различни видове торове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 По-скоро все едно се сравнява говежди и свински тор, различни видове торове... Абсолютно си прав според мен Аз съм твърдо решил да гласувам на първия тур. Все още не съм решил за кого. Но ако до балотаж достигнат Първанов и Сидеров, няма да гласувам категорично. Би било в разрез с принципите и убежденията ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 afx, скъпо мое червено патенце, през '95 '96 '97 година ти беше на колко? цели 12 години толкова за 'компетентните' ти коментари на положението тогава съвсем нормално и разбираемо е, че политическите ти убеждения са семейните такива... пък и казваш семейството ти е било най-добре тогава ... не не! стига по тази тема! сега ми се иска да се върна към победата на Първанов... (дано коментиращите са имали поне 16г тогава)... аз съм скаран с политиката общо взето, но някои исторически факти няма как да се забравят... помня, защото ми беше много болно тогава... наречете го ако искате безсилна ярост... дано не ви е много обидно, но както и да звучи - Първанов е циганско-турски президент - елементарен факт как спечели изборите Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 бате бойко едва ли ще се включи...първанов 99% пак ще спечели... аз няма да гласувам... Ami da ti kaja takiva koito nqma da glasuvat(kato teb) ste izberat Purvanov. Inache e vqrno che kandidata na desnicata za momenta ne e osobeno silen i dostatachno izvesten za da se prebori s "paravanov" Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel_driver Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Какво толкова има за мислене и чудене. Беронов, колкото и грубо да звучи не се знае дали ще доживее до края на мандата (ако въобще имаше възможност да го вземе); Волен няма нужда от коментар...понеже ние сме културни хора и не псуваме , Бойко не се кандидатира...и остава кой? - Първанов...който освен, че пусна ДПС във властта, други кой знае какви провинения няма. Въобще няма какво да се говори - всичко е ясно и като няма по-хубаво, поне да гласуваме за най-приемливото от наличните...щото да не стане така, че само феновете на Атака да идат на изборите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Дано доживеете 75, дано доживеете и 100 всички. За да слушате някакви глупендери как ви говорят, че миришете на пръст и прочие свинщини. Имайте малко уважение. Просто нямам думи, но е факт колко елементарни хора има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2001 Брой на избирателите по избирателни списъци 6 889 638 Брой на гласувалите 3 784 036 Процент на гласувалите 54.92 Брой на недействителните гласове 8917 Брой на действителните гласове 3 775 119 Втори тур Кандидати за президент и вицепрезидент Петър Стефанов Стоянов / Нели Петрова Куцкова Инициативен комитет 1731676 45.87% Георги Седефчов Първанов / Ангел Иванов Марин Коалиция ”Коалиция за България” 2043443 54.13% Скъпи ми LifeFeel ти твърдиш, че 2 043 443 българи са всъщтност турци и цигани? Айде скрийте се някъде тия дето за вас политиката е мъгла и не ми пласирайте наизустени лозунги от зората на СДС като фундаментални истини за живота, вселената и всичко останало... Президенстките избори през 2001 бяха силни избори - на втори тур са гласували 54,92 процента от имащите право на глас. Това е страхотен процент от където и да го погледнеш - такива проценти на гласували и по света няма. И от тях 54% са избрали Първанов. Колкото и да ги е яд феновете на Стоянов, колкото и да им се иска да не е така - това е факта - българите си избраха Първанов и отхвърлиха Стоянов! Слезте на земята и вижте истината в очите. И на тези избори ще стане същото - никой не е виновен на десните, че не могат да извадят конкурентен кандидат - с тоя Беронов летят с бясна скорост към загуба. И сигурно пак ще са им виновни извънземните... След първите изгубени от СДС избори се наслушах на идиотски забележки от сорта на "мръсните прости селяни докараха комунистите на власт!" - а не са ли мръсните прости селяни българският народ?! Не те ли хранят и демократи и комунисти?! Сега - турците и циганите били виновни... Никога, ама никога, вината не е на десните - винаги е на някой друг. Костов като загуби - целия народ му беше виновен, но той - не, не, не може никаква вина да има Костов за това - той простия, загубен и малоумен народ е виновен, че не го избра... не можа тоя прост народ да разбере гения на Костов и това си е... аре не ме занимавайте с глупости... серат си в гащите сами и после се опитват да открият кой им е срал в гащите... П.С. VooDooMaN - дано като и ако доживея до 75 години, Господ не ми вземе ума, както го е взел на някои и не позволи на разни политически инвалиди да ме превърнат в посмешище и карикатура на стари години... На Беронов никой не му е крив, че позволява да го използват. Ще си тегли последствията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 За предните президенстки избори - 300 хиляди гласа разлика - колкото гласуват турците. По въпросът за "страхотен процент от където и да го погледнеш - такива проценти на гласували и по света няма". Има. Ето данни от последните 2 избори в Германия. 2006 - 77.7% of voters cast ballots, down 1.4% from 2002. Тоест 2006-та - 77.7 процента гласували, 2002-ра - 79.1 Мързи ме да търся за резултатие по света, но при нас обикновено избирателната активност е доста ниска в сравнение с други страни, точно затова турските гласове са така ценни - те са константа и ниският тотал на гласували автоматично им вдига процентното разпределение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 ov3rm4n, ти коментираш неща, които аз изобщо не съм споменавал Аз казах само за президентските избори тогава - я дай резултатите и от първия тур... много простичко беше - на втория тур ДПС реши да подкрепи Първанов - той естествено спечели ov3rm4n, теб винаги съм те уважавал сега кажи ми - не е ли всъщност победата с 9% от гласовете ??? т.е. моля не ми тикай в устата думи, че 2 милиона гласоподаватели са цигани... не знам защо изобщо коментираме... ДПС подкрепи Първанов - той спечели... сега ако и аз се опитам да изчислявам тези приблизителни 9% правят грубо около 300 хил гласа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Италия: Carlo Azeglio Ciampi, born 9 December 1920 in Livorno) In office May 18, 1999 – May 15, 2006 Giorgio Napolitano, born June 29, 1925 in Naples, Italy) In office since May 15, 2006 САЩ: Ronald Wilson Reagan (February 6, 1911 – June 5, 2004) President of USA - 1981 - 1989 Разгледайте цифрите и после говорете неинформирано . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Според мен единствения достоен кандидат за президент на републиката е Георги Първанов. Човекът има визия, има подкрепата на по-голямата част от българите. "Опозицията (ако въопще съществува) в лицето на Беронов е под всякаква критика, не може целта ти да е цитирам: "Георги Първанов да не спечели изборите" с такова пораженческо мислене не може да се отива на избори. Иван Костов реши, че той е месията, той трябва да коли и беси, но с издигането еднолично на Беронов той просто провали всички десни партии, СДС си измиха рацете като само подкрепиха Беронов. Така след провала на изборите те ще излезнат чисти и цялата отговорност ще падне върху ДСБ. Бойко Борисов вече ми омръзна да го гледам по телевизията отвориш консервната кутия бат Бойко, а той горкият е толкова зле, че и той не знае колко, така че изобщо не иска да чувам че той ставал за президент. Само за затвора става ама тва е тема на друг разговор. Атака и аз няма да ги коментирам щото ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Реално нещата са така, но нищо не се знае до последно. На предните избори спечели Първанов, въпреки че на Стоянов се даваше смазващо предимство, 1996-та Жорж Ганчев спечели около 1 милион гласа и малко не му стигна за балотаж, примери много. Но като цяло ситуацията си прав, единствено не съм съгласен за дефиницията "достоен кандидат", щото достойни са не един и двама. Президенсткият пост като цяло е с представителни функции, това гарантира висока подкрепа от страна на хората, просто няма за какво да намразят президента, не могат да го обвинят че "краде", затова за действащия президент обикновено се помпа подкрепа, понякога тя може и да не е действителна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Беронов президент ще падна от стола от смях.Незнам как този дядка може да спечели изборите.Много ми е интересно за какво въобще се кандидатира само да се излага. Вероятно Волен и Първанов са на балотаж и ако Волен стане президент напускам странта. Но за мен Първанов тази година е фаворит за спечелването на изборите може и до балотаж даже да не се стига ся всички роми за него ще гласуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 @ov3rm4n Ех, доживях и аз време да се съглася с тебе веднъж! Пешко Стоянов е бита карта в политиката, както и Иван Костов и тн. Приличат на дръгливи кученца дето лаят големия керван. Не ме разбирайте погрешно, не съм с леви убеждения...и с гражданските си вотове досега съм го изразявал. А специално Пешо много ми падна в очите. Вика, зъби се, поставяше ултиматуми да сложат него за кандидат накрая видя, че няма да стане и се направи на разсърдена красавица. А в дясно бяха прави. Първанов го би веднъж, ще го бие и сега. Той се провали веднъж. Относно Бойко, батенца, не се заблуждавайте! Не давайте власт на куките! Бойко с власт е един от най-големите кошмари за страната! Хората дето мислят, че Бойко ще ни оправи държавата, нека иди се разходи в София с кола да види, колко оправи дупките! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 ov3rm4n - евала... LifeFeel - е да.. тогава съм бил на 12.. ама вече сме 2006-та и нещата са малко по-различни. Спрете да живеете с миналото За циганите и турците съм приготвил една бюлетина за Бойко на парламентарните.. стига да не се издъни до тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Mislq che e redno da specheli pak parvankata....mnenieto mi e che za sega neshtata varvqt kam dobro znam che shte namerq mnogo protivnici za tova si mnenie i nqma da se argumentiram zashto ZA: Purvanov i troinata koalicia Protiv: Kakvito i da sa promeni v segashnoto upravlenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 @maddrum, прав си. Обаче в този случай какво се прави? Негласуването винаги е глупав ход, от толкова кандидати все един се харесва повече. За 1996-та - ок, имало е хора в добро положение тогава, мама и татко са имали доходи в долари/марки примерно и е нямало проблеми, това не означава автоматично всички останали да забравят погрома, хиперинфлацията, мизерията, фалита на банките, липсата на хляб, заплати 5 долара, пенсии 2 долара, протестите, барикадите, на косъм разминалата се гражданска война... защото не е тайна, че имаше въоръжени хора готови да се противопоставят. 1996-1997 е време, което трябва да се помни винаги. Лошото е че хората забравиха и сега бившите комунисти отново си правят каквото искат. Хубавото е че няма да се повторят нещата отпреди 10 години. Мнозина смятат, че Първанов ще спечели, това означава ли автоматично техния глас за него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.