Jump to content
BulForum.com

Президентски избори 2006

nakatak_zick

Recommended Posts

Абе много повърхностно гледате на нещата,ако се задълбочите ще разберете че Първанов /агент Гоце/ изобщо не става за президент,Десните като ги гледам правят сичко възможно да се провалят особено Костов които спъва сичко за да може Първанката да спечели. Волен Сидеров изобщо нее за подценяване ,според мен ако се кандидатира на балотажа тои ще се бори с първанката.Абе не гледахте ли коментарите от празника на БСП на Бузлуджа .имаше 200 мангала с фанелки Първанов президент.Освен това се свириха цигански песни чалга, баси простотията ,не не ми трябва такъв цигански президент .

Ако Сидеров се кандидатира и стигне до балотаж ще е поредното доказателство за простотията на българската нация, същата тази простотия, която доведе Доган на власт и му отреди място на мултимилионер в класацията за най-богатите българи, и в частност Емел Етем да стане вицепремиер на България и друг турчин да стане заместник-председател на НС. Просто ми е беден речника за да коментира подобни прецеденти в световната политическа история а именно-представители на етническа, малцинствена партия да са на висши ръководни постове в суверенна държава. Просто нямам думи да изразя възмущението си :confused

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Tokarew, а на мен ми се струва че ти гледаш много повърхностно, с оглед на факта че в 6 реда пост не каза абсолютно нищо ;). Ама като попрочетох по-нагоре постовете май май всички си ги избива на постоянните спорове дет се водят из подобни теми. А, и ако не ви е ясно, всичките са "комунисти"; и всичките са бръкнали до лактите; и още - всички стават за президент. Ако някой изобщо може да ми каже кво е да не "ставаш" за президент ;) Въпросът е кой ще спочели, и отговорът е: Георги Първанов. А и защо да не? 5 години беше на този пост и не виждам защо да не е там още толкова. На никой няма да му се възпалят хемороидите от това.

Очаквам чудеса от десните партии, включително и ритуално самоубийство, за съжаление. Но пък дори и това да се случи, поне ще стигнат до дъното и най-сетне ще се оттласнат. Или завинаги ще си останат там, а на повърхността ще излязат нови играчи. Но това е друга тема, а аз вече се олях сериозно.

И последно - afx, не бъркай деноминация с инфлация. Спестяванията на вашите са се стопили, защото левът поевтиня брутално по време на Виденовото правителство. Деноминацията послужи основно за преброяване на наличните пари в държавата, но не и за унищожаването им. Те вече си бяха изветряли, с извинение.

Нямам нищо против да подкрепя по-достоен кандидат, излъчен от която и да е партия. Не съм казал че едва ли не следвам сляпо Първанов и край. Работата е такава че десните сили отдавна се изчерпиха откъм способни хора - напълно нормално явление след като всеки лидер се мъчи да вземе по-голямото парче от баницата която доведе до тяхното разединение. Да не говорим че десните сили винаги са Против нещо, а никога За. Издигат кандидатури Против сегашното управление, а не насочват енергията си в нещо позитивно. Посочете хора професионалисти, дайте им време да се докажат.. стойте настрана от интриги и хората ще ви подкрепят... избирателите вече не гласуват като овце както през 1997-ма

сега просто НЕ гласуват - пак по същата причина: липса на конкурентносопособни кандидати. Аз също очаквам Бойко да не се кандидатира и следователно - резултата е ясен.

Ритуално самоубииство? няма да помогне :) просто.. стана като лъжливото овчарче работата :)

Деноминация vs. инфлация - признавам че обърках малко термините (при такъв лют пост.. нормално :)) явно високата инфлация съвпадна с деноминацията. ;)

Но все пак не може да не признаеш че винаги истината е някъде по средата. Нека не забравяме за спекулата... което съвсем нормално озвери хората. Нека не забравяме за външния натиск - да няма ляво правителство в една млада демокрация.

Нещата се поуспокоиха след това (като с магическа пръчка) не защото десните сили са добри управляващи - просто са добри в лизането на задници. Наистина добри! :) Но и не успяха да защитят държавните ни интереси когато трябваше - вече имаме новини на турски, медиците ни изгниха в Либия.. .

Нещата се поуспокоиха след това (като с магическа пръчка) не защото десните сили са добри управляващи - просто са добри в лизането на задници. Наистина добри! :) Но и не успяха да защитят държавните ни интереси когато трябваше - вече имаме новини на турски, медиците ни изгниха в Либия.. .

Скъпо "червено пате", толкова си объркано и изливаш толкова несвързани логически заключения, че чак се чудя има ли смисъл да ти отговарям.

Първо, новините на турски: да обвиняваш десните за новините по турски при положение, че Първанов връчи на ръба на закона мандат за съставяне на правителство на Доган е смешно! Ежедневно Доган и Станишев си въртят далаверките под надзора на същит този Първанов.

След това:

1. Първанов е писал любовни писма на последния дикатор в Европа: Милошевич, отговорен за хиляди убийства и т.н.

2. Първанов (или Гоце) така и не успя да обясни какво точно е правил за ДС! И защо ако е нямало нищо лошо в това което е правил за ДС го е КРИЛ досега?

3. Докато Първанов е бил шеф в БСП, БСП е имало много интересни взаимоотношения със един друг "диктатор": Садам Хюсеин - това пак го замазаха.

благодарете на жан виденов че без много шум си даде оставката.

Това вече можеш да го пратиш за някой вестни за вицове!

и овчарския ни народ тръгна след пастири като ваньо костов и пешо стоянов.

По скоро овчарският народ ходи по ливадите на Бузлуджа, маха знамеца и кебапчета платени от услужливи социалистически бизнесмени!

А това че Беронов бил незибираем - не е вярно и ще видите че всико тепърва започва. Подкрепят го двете най-големи десни партии: СДС и ДСБ а това е достатъчно за начало!

Скъпо "червено пате", толкова си объркано и изливаш толкова несвързани логически заключения, че чак се чудя има ли смисъл да ти отговарям.

Първо, новините на турски: да обвиняваш десните за новините по турски при положение, че Първанов връчи на ръба на закона мандат за съставяне на правителство на Доган е смешно! Ежедневно Доган и Станишев си въртят далаверките под надзора на същит този Първанов.

След това:

1. Първанов е писал любовни писма на последния дикатор в Европа: Милошевич, отговорен за хиляди убийства и т.н.

2. Първанов (или Гоце) така и не успя да обясни какво точно е правил за ДС! И защо ако е нямало нищо лошо в това което е правил за ДС го е КРИЛ досега?

3. Докато Първанов е бил шеф в БСП, БСП е имало много интересни взаимоотношения със един друг "диктатор": Садам Хюсеин - това пак го замазаха.

Това вече можеш да го пратиш за някой вестни за вицове!

По скоро овчарският народ ходи по ливадите на Бузлуджа, маха знамеца и кебапчета платени от услужливи социалистически бизнесмени!

А това че Беронов бил незибираем - не е вярно и ще видите че всико тепърва започва. Подкрепят го двете най-големи десни партии: СДС и ДСБ а това е достатъчно за начало!

и ти не си особено убедителен в аргументите си.

Що се отнася до мандата връчен на Доган, ами ако се замислиш малко за това вина има българския народ, спомни си избирателната активност, ще ти подскажа, щото май не ти отърва да си спомниш, беше изключително, даже жалко ниска, и като Сокола докара някой и друг рейс с турци, еми как няма да дойде на власт.

За далаверки кво да говорим, който и да дойде на власт си ги върти тия далаверки, така е в цял свят, общи приказки не ми говори.

По отношение на агент Гоце, Първанов публично заяви. че има такова досие/папка, в която е писано ЗА него а не ОТ него. Айде правете разлика м-ду агентите, работили за националната ни сигурност и тези, които са доносничили. А какъв действително е бил, това нито аз, нито ти можем да кажем, това е информация, която се знае, предполагам от ограничен кръг хора, всички други информации са спекулация. А и ако е бил агент наистина, защо когато СДС имаха и президент, и премиер на власт, не обявиха публично агентите, явно защото и те нямат интерес някои неща да излизат наяве. А и не знам кое е по-аморално, да си бил сътрудник на ДС, под една или друга форма, или да продадеш авиокомпания БАЛКАН на некви еврейчета на цената на един апартамент, която авиокомпания впоследствие фалира и нанесе огромни загуби на икономиката ни, пък да не говорим за другите скандални приватизационни сделки направени от Командира. А да говорим ли за семейната му фондация на Костов, там са още по-кирливи нещата. Що не отворят тия архиви, а, на семейните фондации.

А пък кви са тия големи партии СДС и ДСБ, тва са отломки от миналото, то се видя на последните избори.

Ako ste glasuvam ste e protiv Purvanov,zastoto podkrepq turzite,a za tova nqma proska.Nazionalen predatel :angry1

Тези, които не гласуват, подкрепят турците :confused

Нека сега да ти обясня нещо. През 1996-та година към края Жан Виденов искаше да подаде оставка, но Желю 2-3 месеца се туткаше и не я приемаше...

Международнния валутен фонд трябваше да ни преведе транш.. но и те се забавиха - ето ти външно влияние.

Финансовите акули оказаха натиск върху доларовия пазар.. какво можем да очакваме при правителство в оставка.

Да не говорим за спекулата...

А твоите недоказани твърдения не искам и да ги коментирам :)

Как така по-малко от месец? Изборите са на 22 октомври, т.е. има доста време, а и не е съвсем ясно дали бат' Бойко ще се кандидатира. :excl:

бате бойко едва ли ще се включи...

първанов 99% пак ще спечели...

аз няма да гласувам...

Очаква се БЗНС да издигне кандидатурата на бат Бойко за Президент, но дали той ще приеме, не знам, времето ще си покаже.

• 2 weeks later...
Тези, които не гласуват, подкрепят турците :confused

не е вярно-турците си имат твърд електорат.бих казъл,че по скоро подкрепят комунистите щото в момента те могат да съберат най много гласове

тези, които не гласуват изразяват свободната си воля и конституционно право. ако нямаш сериозни и твърди убеждения за кого да гласуваш и по-важното защо, по-добре иди и пий една бира... самоцелното гласуване от типа "да гласуваме за тоя за да не спечели оня" е глупаво, наивно и е проява на ретроградно, овче, тотализирано мислене и политическа и демократическа незрялост...

народа е тотално объркан....гласувахме за царя-кво направи-събра си имотите по боровец и по тузарските места на БГ,а на народа..."Като му дойде времето..".После комунистите-Станишев обещава заплати,праг на бедността,кво направи-напълни джобовете си.Хванаха шефа на топлофикация и какво се оказа:сметките за дъвки,бонбони и ядки били приети от Румен овчаров.Сега Иван костов пак се гласи да завзема с кандидат Неделчо Беронов.Костов притежава голяма част от черноморските хотели и плажове,не му ли стига толкова.Само бат'Бойко пикае още срещу властта,ама една птичка пролет не прави.

И турците и те са същите маскари:Ахмет доган и неговите обръчи от фирми.

Е ,кажете сега за кого да гласуваме....и аз май ще се присъединя към пиещите бира в деня на изборите.Нема оправия тая държава.

Подкрепят го двете най-големи десни партии: СДС и ДСБ а това е достатъчно за начало!

Ахахахахахаха - колко големи са тия партии?! Останаха ли за по един файтон хора в тях или и толкова вече няма?! Прав си - достатъчно е за начало... за началото на края е напълно достатъчно да те подкрепят СДС и ДСБ.

Кой иска мумия за президент?! Влизаме в ЕС - започват промени и то генерални, трябва енергичен президент, млад. А Лостов иска да сложи там някакъв 80 годишен дядо?!? Който щял (по собствените му думи) да отдаде живота си за България - като го гледам няма да му е трудно, то колко ли му остава, некролога му стърчи от джоба... Тука и за правомощията на президента си говорите гледам - а някой от вас гледал ли е първата изява на Беронов при Бареков, още преди да са го номинирали офицално даже?! Дядката разви теза как президента не само че нямал малки правомощия, но нямал нужда и от тия правомощия дето има и как той ако стане президент ще работи в посока да се намалят правомощията президентски още, че са много в момента - WTF?!? Лостов е несериозен - или си прави ташак с избирателите, като издига Беронов, или е просто изкукуригал. Ако си вярва, че кандидата му е сериозен - значи има нужда от медицински грижи и надзор. Да не говорим как яко си плю в устата сам - само и само за да получи подкрепа от Бойко, ще си оттегли иска срещу него - а до вчера го наричаше какъв ли не и се кълнеше, че с него и дума не може да става да се преговаря! Измекяр...

Бойко президент?!? И за какво му е? Да си президент няма далавера, един гол престиж. Бойко иска далаверка. Не престиж. Така че - няма опасност да се кандидатира... колкото и да ви се иска. Ако му гарантирате, че като стане президент ще има лапаница - ще се навие.

mauler - евала за стегнато изказаното мнение - аз това го разправям от години, но... Докато в тая държава се гласува "против", вместо "за", по старата шопска "мъдрост": я не сакам аз да съм добре, я сакам Вуте да е зле! - няма да се оправи нищо.

А ти, Оверман, ЗА кой гласува на предните избори?

Ти глупав ли си или просто искаш да се заяждаме? ЗА никого - защото никой не ми предложи свестен, достоен и покриващ интересите ми избор. Не гласувах точно защото искам да гласувам ЗА, а не ПРОТИВ. И ако няма ЗА кого да гласувам - не гласувам. Защото:

...самоцелното гласуване от типа "да гласуваме за тоя за да не спечели оня" е глупаво, наивно и е проява на ретроградно, овче, тотализирано мислене и политическа и демократическа незрялост...

... и такова гласуване позволява на популисти, лумпени и далавераджии да се редуват във властта и да ограбват и забатачват страната по ред и по равно - съвсем като комунисти :)

Всеки, който се интересува от въпроса знае моята позиция. И обосновката й.

II-ят сбор на “Атака“ издигна Сидеров за президент 06 септември 2006 / News.dir.bg С пълно единодушие Националният сбор на партия Атака издигна Волен Сидеров и Павел Шопов за кандидат-президентска двойка в предстоящите избори за държавен глава, предаде БГНЕС. Моята основна битка ще е срещу Георги Първанов, каза Волен Сидеров и цитира социологически проучвания, които показват, че той ще достигне до втори тур заедно с настоящия държавен глава. Ще водим скромна и евтина кампания като ще използваме само средствата от държавната субсидия, каза Волен Сидеров и припомни, че "Атака" е върнала част от държавната субсидия на финансовото министерство. Предизборната кампания ще се състои предимно от срещи с хората от цялата страна и разпространение на листовки върху вестникарска хартия. Основните принципи на Атака обединени от мотото "Българи, да си върнем България", ще са и основни послания на кандидат-президентската кампания.
:blink:

source: http://dnes.dir.bg/2006/09/06/news632497.html

Абе,човек какво направи...Тая тема от 3 страници ще стане 130. :angry1.Сега секи ще започне със стандартните и изтръркани постове...Първанката да си хода неговата мама мръсна,той е бащатата на коалицията,един голям мафиот...

Ето го и първия изтъркан пост:

Волен Сидеров няма шанс. Цяла България го видя каква стока е (с изключение на шепа фанатизирани симпатизанти) като най-много да се провали още повече.

Дори Беронов ще има повече гласове ;)

Някой има ли идея как може човек да се уреди да баца в изборна секция и взимат ли се хубави пари!

На последните местни избори заплащането беше 20 лева за целия изборен ден. А уреждането става, ако имаш познати в някоя партийна централа, откъдето се избират представителите за всяка комисия. За президентските избори предполагам самите предизборни щабове на кандидатите си селектират хората.

А психиатър на теб не ти е нужен.:)

Днеска като видях това на главната и се спуках от смях , а именно "Подписка за Волен - президент" :)

Някой има ли идея как може човек да се уреди да баца в изборна секция и взимат ли се хубави пари!

Хич не си струва да участваш в изборна секция.По изборите когато Първанов спечели баща ми беше и му дадоха 15 лв на които след това одържаха данък.На всичкото отгоре утидоха сутринта към 6 някъде да разпечатват там кабинети и т.н.После цяла вечер чакане пред РИК да се предадат резултаите от съответната секция.Иначе ако членуваш в даден партиен клуб могат да те повикат за изборите.Тоест баща ми беше член на клуб 40 на СДС и го пратиха по изборите за член на комисия без да е искал.

Относно Болен със сигурност няма да гласувам за него видя се що за стока е!Тея които искат да го избират или са пили яко газ или им е промит мозъка и невиждат че тоя човек нещо му тропа в главата!

Уфф, как може тоя Шопов да го пишат при Сидеров бе. Баси излагацията...

Мда горкия Шопов, който и да е ;) Ама все имам предчувствието, че Воленчо ще спечели :unsure: За щастие нямам право още да гласувам, затова и още минавам с "не мога и затва", така че без "ти за кой ще гласуваш?", моля :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...