nakatak_zick Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 КАк мислите ,че ще се развият изборите след по-малко от месец. Аз специално съм много против Първанов. ИЗбирането на датата за самите избори беше много подла постъпка от Страна на Бсп(и коалицията) тъй като вместо да защитава името на България в този важен момент Първанов се разкарва по ралични градове и села и така сктишом си рпави кампанията... Мисял ,че десните пак няма да се разберат и Беронов ще е изборът само на 3-4 десни партий а другите ще подкрепят съвсем различен човек и така са обречени на провал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 За Беронов си прав.Вече няколко десни партии обявиха,че няма да го подкрепят.Аз лично очаквам Б.Борисов да се включи в изборите.Не си спомням коя е дадата за изборите-защо мислиш,че е лоша? Апелирам към всички пълнолетни граждани да гласуват и да отделят време да се запознаят с кандидатите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Не знам защо си толкоз против Първанов, ако не е той няма кой друг да е, само не ми казвай, че искаш тоя съсухрен старец Беронов да представя България пред света, защото вече е ясно, че президента няма никаква власт, освен да налага вето над някои решения на парламента, а после парламента с гласуване може да му отмени ветото. Така че президента на България няма абсолютно никаква реална власт, а по-скоро е представително лице пред другите държави. За това ни трябва добре изглеждащ човек, който е много комуникативен. А Беронов не е нито едно от двете, по-скоро напомня на стар комунист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 КАк мислите ,че ще се развият изборите след по-малко от месец. Как така по-малко от месец? Изборите са на 22 октомври, т.е. има доста време, а и не е съвсем ясно дали бат' Бойко ще се кандидатира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Не знам защо си толкоз против Първанов, ако не е той няма кой друг да е, само не ми казвай, че искаш тоя съсухрен старец Беронов да представя България пред света, защото вече е ясно, че президента няма никаква власт, освен да налага вето над някои решения на парламента, а после парламента с гласуване може да му отмени ветото. Така че президента на България няма абсолютно никаква реална власт, а по-скоро е представително лице пред другите държави. За това ни трябва добре изглеждащ човек, който е много комуникативен. А Беронов не е нито едно от двете, по-скоро напомня на стар комунист. Доколкото знам и Първанов е бивш комунист но не съм много сигурен . За Борисов незнам той сега си има достатъчно рейтинг и власт и просто няма смисъл да го хаби толкова бързо по скоро ще изкара мандат два или три като кмет на София и след това може да иска да става президент ( ако преди това не е станал министър на България ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 бате бойко едва ли ще се включи... първанов 99% пак ще спечели... аз няма да гласувам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Аз пък ще гласувам единствено и само за Петър Стоянов. Ако не друго, то поне човека е начетен и може да си каже името без "Ъ-ъ-ъ..". Ако не се кандидатира- няма да гласувам. Даже незнам коя е датата лол Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Айде някой от феновете на "Бат Бойко" да ми обясни какво толкова му харесва на тая мутреса, дето с един боклук не може да се оправи? Никакви качества няма за управляващ. Избраха го за кмет, защото е по-различен от другите. А е доказано, че "новите и различните" са предпочитани от народа. Първанов е най-добрият избор за президент. Както се каза по-нагоре президентът няма никаква реална власт. За този пост се иска да си мирен, да се срещаш с чужди политици, президенти и да направип някоя чешмичка. Докато тоя Борисов, ще се изявява повече като медийна звезда, отколкото като президент. За Беронов нищо няма да казвам, всичко е казано за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Беронов е неизбираема кандидатура. Ако не са включат Борисов или Сидеров, Първанов ша е пак президент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 със сигурност няма да гласувам за първанов и комунистите 2-рата причина са простотиите, дето направи на парламентарните избори. за бат'бойко също няма да гласувам, а за болен да не говорим ще изчакам да видя какво ще направят десните, но засега не виждам реален избор поне за мен. най-вероятно изобщо няма да гласувам точно поради тази причина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Определено ще гласувам за Първанката..както се спомена нагоре за някой друг той също е доста начетен човек(историк) и мисля че за изтичащия мандат направи доста повече от бат Пешуу майната. Тва си е мое мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Беронов е неизбираема кандидатура. Ако не са включат Борисов или Сидеров, Първанов ша е пак президент. е точно пък волния да се включи....не го вярвам.те нали нещо го съдиха.ко стана?още ли е следствен? на този етап първанката няма конкуренция ако не се включи бате бойко.обаче според мен той си е добре като кметче-повече кинти падат,а като президент ко ша праи-ша обикаля по света и ша краде шампоани от хотелите Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Първанов е единствената логична и удачна кандидатура, не мисля, че на този етап съществува по-добра алтернатива, не че нямам забележки към управлението му, напротив, но десните са абсолютно безпомощни да се солидаризират около една обща кандидатура. Стоянов го видяхме на какво е способен по негово време, типично по "адвокатски", говори много, не казва нищо. А и има 2 огромно гряха, извини се на турците за възродителния процес и по негова вина нашите медици вече 8 години са затворени в Либия и са жертва на междудържавен пазарлък. А що се отнася до Бат Бойко, кво да говорим за него, той е един популист и нищо повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Доколкото знам и Първанов е бивш комунист но не съм много сигурен. Че то Костов е бивш комунист, ти за Първанов говориш. Беронов е неизбираема кандидатура. Ако не са включат Борисов или Сидеров, Първанов ша е пак президент. Как въобще можете да сравнявате хора като Първанов и Беронов с разни смешници. За Сидеров въобще не ми се пише, то за тоя квото и да се каже ще е малко. А Бойко - той е най-големия смешник, по-голям дори и от Сидеров понякога. Първо е пожарникар, работил като полицай. Бивш телохранител на Тодор Живков. Да не си мислите, че е случаен, сигурно е свързан и с ДС. Прост като цървул, супер суетен - ква работа върши човек, който всеки ден дава интервюта по 3-4 часа ?!? Кво направи в София като стана кмет? А Беронов е умен човек. Пестелив на думи, изглежда човек на място, но е много възрастен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Беронов може да е брилянтен професионалист в неговата област, но е "мистър никой" в обществен план. А при една кампания и избори точно тва има значение, затова и е неизбираем практически. За личностите на Борисов и Сидеров няма кво да коментирам, ама за мен тва са единствените хора, които могат да гонат Първанов по гласове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Първанов е единствената логична и удачна кандидатура, не мисля, че на този етап съществува по-добра алтернатива, не че нямам забележки към управлението му, напротив, но десните са абсолютно безпомощни да се солидаризират около една обща кандидатура. Стоянов го видяхме на какво е способен по негово време, типично по "адвокатски", говори много, не казва нищо. Подкрепям мнението ти. Десните са ми жалки .. бълващи омраза .. точно както и преди 10 години. Просто не искам да коментирам едва ли ще видим зад решетките хора като Иван Костов скоро.. но ще се радвам ако не успеят да прескочат 4-те процента следващите парламентарни избори... Бойко не е подходящ за президент... по-скоро бих го подкрепил на парламентарните макар че има още много време да се прецака и/или да се промени коренно положението до тогава Ще гласувам твърдо за Георги Първанов.. мисля че България не е имала толкова успешен президент до момента. P.S. мисля че споменаването на думата "комунист" след 15 години чалга и простотии е повече от смешно и някак си по детски по-подходящата дума за обсъждане е "професионалист" Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 не намесвайте костов.може да е крал много обаче той направи доста за България,каквото другите след него не направиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 приятелю, не ми говори какво е станало последните 15 години, щото за тея 15 години 2 пъти избираме комунисти и 2-та пъти след тяхното управление ние сме в тежки икономически кризи. особено правителството на виденов периодът - декември 1996 - февруари 1997, така че не ми говори какво бил направил костов и неговото правителтво, защото той оправи доста бакии на БСП-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 приятелю, не ми говори какво е станало последните 15 години, щото за тея 15 години 2 пъти избираме комунисти и 2-та пъти след тяхното управление ние сме в тежки икономически кризи. особено правителството на виденов периодът - декември 1996 - февруари 1997, така че не ми говори какво бил направил костов и неговото правителтво, защото той оправи доста бакии на БСП-то ако не си забелязъл аз защитавам костов а между другото аз помня смътно правителството на виденов,а ти като ти гледам набора знаеш за него от мама и тати тъй че кво ги коментираш незнам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 ако не си забелязъл аз защитавам костов а между другото аз помня смътно правителството на виденов,а ти като ти гледам набора знаеш за него от мама и тати тъй че кво ги коментираш незнам говорех на afx просто си постнал преди мен аз помня много добре виденовото време как баба ми правеше по една пола на цената на 1 хляб и отделно заплатата и на мед сестра беше колкото 1 кило кашкавал + това обичам да чета и знам горе-долу какво е ставало близките 15-20 години. това, че съм бил малък не ми пречи да знам факти и подробности Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted August 17, 2006 Author Share Posted August 17, 2006 Ясно е ,че ако няма Нова и изцяло единна дясна кандидатура няма кой да спре Първанката... Просто дори и много десни хора за против личноста на Беронов...трябва да намерят поо-подходяща кандидатура... Стоянов според мен е добро решение,но вече всичко с него свърши... ЗАщо всеки казва как ще гласува нали това е поверителна информация...аз няма да гласувам защото нямам 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Аз лично мисля че Първанов си върши работата що-годе добре ! Беронов е... нямам думи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
officeman84 Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Симеон Сакскобурготски също има реални шансове, но не знам дали ще се кандидатира ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 ЗАщо всеки казва как ще гласува нали това е поверителна информация...аз няма да гласувам защото нямам 18 Не мисля че е поверителна.. мисля че всеки има право да споделя пристрастията си ако е убеден в тях и може да защити мнението си. Леко ме дразнят хората които говорят на изуст. Костов бил направил много за държавата.. при виденов било много зле. Всеки гледа от своята колибка - да. Лично аз мога да кажа че моето семейство беше най-добре по времето на Виденов.. не защото сме "комунисти", просто защото.. така се е случило че сме имали повече спестявания тогава. (изядени след това от деноминацията през 1998-ма) а.. и не ми излизайте със 3000 лв долар защото всички знаем за натиска от МВФ.. и желанието на фашистки империи като USA да създават бъркотии и да печелят от мизерията на хората. благодарете на жан виденов че без много шум си даде оставката. явно са имали разумни хора в БСП тогава след цялата тази бъркотия която тогава изкувствено се създаде.. и овчарския ни народ тръгна след пастири като ваньо костов и пешо стоянов. ако не беше предал властта мирно и тихо със сигурност щеше да се стигне до някаква гражданска война не дай боже... тогава щяха от щатите да ни продадат оръжие.. да стане като Косово - мъжете щяха се потопят в кръв и черва, а жените ни щяха да смучат пишките на гърци и турци. Единственото ни спасение е Европейския Съюз. Хора като Волен Сидеров най-много да ни дръпнат 50-100 години назад... обратно в Анадола... За момента има точно двама стойностни политици - Георги Първанов и Бойко Борисов. Мисля да не се повтарям оттук нататък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Абе много повърхностно гледате на нещата,ако се задълбочите ще разберете че Първанов /агент Гоце/ изобщо не става за президент,Десните като ги гледам правят сичко възможно да се провалят особено Костов които спъва сичко за да може Първанката да спечели. Волен Сидеров изобщо нее за подценяване ,според мен ако се кандидатира на балотажа тои ще се бори с първанката.Абе не гледахте ли коментарите от празника на БСП на Бузлуджа .имаше 200 мангала с фанелки Първанов президент.Освен това се свириха цигански песни чалга, баси простотията ,не не ми трябва такъв цигански президент . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.