CyberHill Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Аз имам следния проблем. Значи : Пускам си WiFi-а който ми е вграден в DELL-а и се опитвам да направя връзка с друг компютър но след като избера всичко както му си е реда след избора на мрежа ( примерно си създавам workgroup - MS ) давам на татъка избирам - Set Up Network manualy не чрез USB Flash и като дам NEXT ми дава винаги error - windows can't configure a network ( или нещо такова ) като барникам насам натам , променям една настройка която е - Let's windows manage your network, ми дава грешка на същото място но с друг текст а именно - да видя даден artical в сайта на Microsoft , след като го прегледам , не намирам нищо което да не съм направил.... На един приятел неговия BENQ си прави мрежата и не му дава горе споменатите грешки. Дайте едно рамо защото ме нерви много яко. ААА забравих да ви кажа че сум пробвал много пъти и се connect-вам без проблем в различни Access Points и т.н. Но не мога да свържа тези два компютъра и това е : ( sad.gif sad.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 24, 2006 Author Share Posted August 24, 2006 Никой ли няма идея... Тука така казват АМАН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Нещо не ми стана много ясно, какъв е проблема от това, което си написал, но... До колкото разбрах искаш да се вържеш Ad Hoc. Настроил ли си ги на еднакви канали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 25, 2006 Author Share Posted August 25, 2006 Ми опитвам се да свържа дава компютъра... да с Ad_Hoc . Но проблема е че въобле не мога да стигна до настройка на каквито и да било канали... Просто веднага ми дава проблем при опит на създам New Wireless Connection. Дава ми да влезна в microsoft.com на article ........ и там съответно пише само за това Windows Zero Configuration да се стартира и т.н. и като го стартирам правя абсолютно същото и при опит на създам New Wireless Connection вече не ми дава да погледна еди си в кой си article , а направо ми казва че Windows unable to create new wireless network. Пак се завъртам в един омагьосън кръг. Ако искате мога да направя screen shots на всичко което и дава. Модела е тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Зарежи го zero configuration-a... Към лаптопа трябва да имаш диск с драйвери вкл. и за wifi-а, би трябвало да има и някаква програмка, с която да го управляваш. Тя disable-ва zero conf. и се ползва вместо уиндоуските инструменти. До сега не съм срещал карта, която да няма собствен туул, въпреки, че в повечето случаи и уина си се справя прилично сам. Screenshot няма да откажа, макар че си мисля, че с нищо няма да помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 26, 2006 Author Share Posted August 26, 2006 " >] Toва дава при изключен WZC А това е програмата на DELL-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Както и предполагах уиндоуския шот нищо не ми говори С dell-ската програма също ли не става? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 26, 2006 Author Share Posted August 26, 2006 Както и предполагах уиндоуския шот нищо не ми говори С dell-ската програма също ли не става? Ми уж дава да направиш connection , но нещо не мога да я разбера явно. А и не мога да намеря някъв manual щото не съм много наясно с WiFi connection.... Ще рова още... Link to comment Share on other sites More sharing options...
terapio Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Izviniavai che se vmakvam v tvoia post, no nali e takava temata i reshih da ne pravia nova.Znachi i pri men neshtata ne stavaha s windows-a i zatova pozlvah programite na samite wireless karti i vsichko stana ok.Vaprosat e kanalite da sa ednakvi i bi triabvalo da niamash problemi ako polzvash programkite na WLAN-kite. Sega obache imam drug problem.Pishe mi che dvete pc-ta sa varzani, obache ne znam kak da napravia taka che da moga da vijdam share-nati papki na dvete pc-ta i da polzvam neta na ednoto pc.Moje li niakoi da dade niakakvi obiasnenie.Dali problema moje da e v tcp/ip nastroikite.Otnovo se izviniavam na CyberHill, che pisha v negovata tema, no mislia che i neshto shte go interesuva moia problem. P.S.CyberHill iztegli si ako triabva ot neta poslednite driver-i na WLan-kite i tam traibva da ima manual kakvo da pravish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 31, 2006 Author Share Posted August 31, 2006 Не мога да намеря ни драйвери ни manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.