Jump to content
BulForum.com

Липсата на форума на 15 и 16-ти Август 2006

Dreamer

Recommended Posts

Хич да не те бърква вторият начин, но какво ще кажеш все пак да се върнеш към първия? :)

Съвсем случайно го уцелих. Нещо ми се стори че много бързо се зарежда. Когато погледнах видях че съм го отворил без проксито :). Най - накрая ще мога да си ползвам правата пълноценно :P.

Ей, чуднотека! Отварям форума днеска и се сещам, че не съм в Плд. Бря.... викам си - хвърляй камъните у рякътъ. Браво момци само така!

Хич да не те бърква вторият начин, но какво ще кажеш все пак да се върнеш към първия? :)

еййй супер. това е съвсем друга работа. отваря се много по-бързо от колкото с прокси :D

Eheee, super. Sega sum v Primorsko i sednah da si proverqvam poshtata. Poneje poslednite dni kogato bqh v Plovdiv nqmashe forum, reshih da vidq dali se e opravil, bez da se setq, che e skrit. Kogato mi go otvori ostanah mnogo uchuden i dovolen :D :D :D

Bravo Dreamer :P :P :P

Sorry za shliokavicata, no v zalata, v koqto sum ne sa chuvali za kirilica :laughing: :laughing: :laughing:

Chao i nazdrave ot Primorsko :beerchug :beerchug :beerchug

• 2 weeks later...

Ехее.Брао на вас :punk .Супер много се радвам,че вече във форума може да се влиза отвсякъде.На мен ми е станало кааот навик.Седна ли на комп с нет веднага пиша линка на форума.И идвам си оня ден на село,същата раота и хоп форума изкокна :punk :D

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Може ли някой от администраторския екип да хвърли малко светлина относно видимостта на форума от нееврокомски айпи-та. Преди беше отворен, а сега забелязах, че отново сте го затворили. Дали това ще е временно или някаква причина налага постоянното му затваряне за чужди абонати?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...