Jump to content
BulForum.com

Липсата на форума на 15 и 16-ти Август 2006

Dreamer

Recommended Posts

Форума липсваше вчера и днес поради проблем с машината, на която е форума. Той е остранен и благодарностите отправяйте към 'мушморозо' :)

П.С. Малко скина има нужда да се оправи, но ще му дойде времето.

Хиляди благодарности на мушморока, и на теб и на всички :D

Имам един грях, че прибързах с едно мнение вчера относно стария бекъп на форума, ама хубаво че не е останало, та да ме е срам :) .

Respect!

Хиляди благодарности на мушморока, и на теб и на всички :D

Имам един грях, че прибързах с едно мнение вчера относно стария бекъп на форума, ама хубаво че не е останало, та да ме е срам :) .

Respect!

Напълно нормална реакция, това са 6 месеца загуба, което не може да се пренебрегне с лека ръка, нооооо... няма да има нужда да я пренебрегваме хихи

Май форума се лагва, но без bad memory module-a поне работи

Благодаря на виновниците за оправянето на проблема :)

И на мен ми лиспваше форума . Странно, ама верно е така :) Свикнал съм като вляза в нета и една от първите ми работи е да го отворя и поразгледам :)

И на мен ми лиспваше форума . Странно, ама верно е така :) Свикнал съм като вляза в нета и една от първите ми работи е да го отворя и поразгледам :)

Така е. Форумът е вид общество и ние сме част от него.

Аз също ви благодаря, момци!

ste e mnogo dobre ako napravite da pokazva i acounta v skype,za spravka moge da vidite foruma na ggbit,ste e golqmo udobstvo

Като го направят Invision Power Board тогава и ние ;)

Иначе е интересно колко много хора през това време питаха какво има на форума, ще се оправили ли, кога? Което е очаквано де, вероятно този форум се е превърнал в най-популярното място за дискусии на пловдивчани, или поне част от тях.

Май форума се лагва, но без bad memory module-a поне работи

Ми кво няма да се лагва, то форума изобилства от безсмислени постове. Това в кръга на шегата, не съм наясно дали броя на постовете оказва влияние върху функционалността на форума, но е факт, че бъка от излишни постове целящи, предполагам, покачване на рейтинга. Мисля, че ще е добре администраторите и модераторите да са по-наблюдателни в това отношение, че като влезне човек в тоя форум се загубва сред излишни драсканици.

Таб с форума ми е отворен 100% от времето във Firefox, и никога не се затваря, ако ще и с дни да не погледна форума :P . А фокса прави средно по 25 дни ъптайм по всяко време от година насам.

Като го направят Invision Power Board тогава и ние ;)

Иначе е интересно колко много хора през това време питаха какво има на форума, ще се оправили ли, кога? Което е очаквано де, вероятно този форум се е превърнал в най-популярното място за дискусии на пловдивчани, или поне част от тях.

e kwo ti pre4i da go napraish,koito iska ste si napishe nika i gotovo.Vqrvam,4e za pove4eto useri ste e po-dobre.Ako 4akame da go napravqt invison moge da minat i godini

И що ти е тая безсмислена функцийка? Обикаляш ли из профилите и да си пишеш по Скайп с произволни хора? Ако да- тогава ще ти е полезна. Ако не- тези, които искат да си пишат ще си дадат никовете на ПМ или някъде другаде. Дори ICQ-то там е излишно според мен ама карай. Това да е проблема!

И що ти е тая безсмислена функцийка? Обикаляш ли из профилите и да си пишеш по Скайп с произволни хора? Ако да- тогава ще ти е полезна. Ако не- тези, които искат да си пишат ще си дадат никовете на ПМ или някъде другаде. Дори ICQ-то там е излишно според мен ама карай. Това да е проблема!

emi ne e mnogo bezmislena osobedno za buy/sell

Благодаря на хората , които са го оправили и дано за напред да не стават такива неща ! ;)

Честно казано , само ме е яд ,че не мога да влизам тук от работа , но пък като помня ква каша беше когато влизаше сулюо и пулюо.... :)

те затова са измислени прокситата :D

Честно казано , само ме е яд ,че не мога да влизам тук от работа , но пък като помня ква каша беше когато влизаше сулюо и пулюо.... :)

Честно казано хич не съм съгласен да е така. От повече от 2 г. следя този Форум и свикнах да получавам доста помощ от хората в него. Сега влизам "по втория начин", но ми се струва, че не е честно.

Честно казано хич не съм съгласен да е така. От повече от 2 г. следя този Форум и свикнах да получавам доста помощ от хората в него. Сега влизам "по втория начин", но ми се струва, че не е честно.

Мдам определено е така! То някак си е глупаво един от най-посещаваните Плд форуми да е скрит-покрит, няква щура конспирация, все едно има кой знае какво да се крие.

Аз съм за идеята да си стане пак явен.

Форума липсваше вчера и днес поради проблем с машината, на която е форума.

А на каква машина е сървъра, на който е форума?

P.S.

Малко недискретен въпрос, но пък винаги съм се чудил. :huh:

Хич да не те бърква вторият начин, но какво ще кажеш все пак да се върнеш към първия? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...