Jump to content
BulForum.com

Тръся програма за рефрешване на сайтове...

Exploit

Recommended Posts

Ей здравейте ;). Търся програма която да ми рефрешва сайтовете и да ми показва дали има нови неща.Тоесто по форуми или други сайтове.Примерно тя да си рефрешва и като има нови мнения по някоя тема в форума или ЛС в някой др сайт да ме известява :) може и някой да е питал за такава програма ама, аз поне не успях да намеря тема за това :unsure:

Според мен ти трябва програма от сорта на:

http://www.aignes.com/

Плъгина за Firefox просто рефрешва съдържанието на таб-а през определен период.

Знаех 2-3 добри програми освен горната, но не мога да се сетя за други имена.

Сега ще го пробвам.Трябва ми да ми рефрешва не само таба еми цялата страница.Примерно както от долу на някой форум или някой др сайт за други работи активноста ми да се качва и без да съм на пс-то. дано ме разбрахте :) ся ще я пробвам :)

Теди тенкс за ся:) помисли и за другите, ако се сетиш ще съм ти благодарен.

Ся видях че от бързане съм объркал заглавието за което се извинявам :) имам правописна грешка ;І

ami :bgrin: слагаш си НАЙ-ЯКИЯ БРАУЗЪР КОЙТО СЪШЕСТВУВА - Опера и му задаваш през колко секунди или пък минути да ти рефрешва страницата.По лесен вариант не се сещам!!!!!! :devil :punk :unsure:

Сега ще го пробвам.Трябва ми да ми рефрешва не само таба еми цялата страница.Примерно както от долу на някой форум или някой др сайт за други работи активноста ми да се качва и без да съм на пс-то. дано ме разбрахте :) ся ще я пробвам :)

Теди тенкс за ся:) помисли и за другите, ако се сетиш ще съм ти благодарен.

Ся видях че от бързане съм объркал заглавието за което се извинявам :) имам правописна грешка ;І

пффф :) искаш бот за Експлорер примерно тъй ли ? Не ми казвай че ти трябва за да играеш булфлийт :) Бе както и да е ,аз като играех преди време и ползвах един....имаше рефреши на определено време ,можеше и ти да си зададеш секунди...дрън дрън дрън.......ама не мога да се сетя за името. Беше нещо от сорта на IE Refresher .Потърси за подобна история в google.

ami :bgrin: слагаш си НАЙ-ЯКИЯ БРАУЗЪР КОЙТО СЪШЕСТВУВА - Опера и му задаваш през колко секунди или пък минути да ти рефрешва страницата.По лесен вариант не се сещам!!!!!! :devil :punk :unsure:

Операта му е майката... десен бутон на страницата, Reload Every -> <задаваш си колко време искаш> и си готов :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...