midas Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Значи пуснал съм си две LCD-ta 15'' с една видео карта (Radeon 9000 Pro) и си мисля дали не мога да пусна филма на двата заедно и да стане като едно ДОСТА широкоекранно LCD . Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 ot driverite na video kartata davash horizontal span,i trqbwa da stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted August 31, 2006 Author Share Posted August 31, 2006 А някой може ли да ми каже дали ми трябват някви други драйвъри, щото съм с тия от ати.ком и не намирам такава опция. и ако някой е запознат с видео картата ми дали тя изобщо потдържа тази опция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Извинявай за отклонението от темата, но няма ли да те дражни 5см пластмасова рамка между двата екрана на мониторите докато гледаш филма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted August 31, 2006 Author Share Posted August 31, 2006 Извинявай за отклонението от темата, но няма ли да те дражни 5см пластмасова рамка между двата екрана на мониторите докато гледаш филма? като се сложат един зад друг LCD-тата пластмасата е около 2см . не е фатално . А може и да е, незнам, трябва да се пробва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Извинявай за отклонението от темата, но няма ли да те дражни 5см пластмасова рамка между двата екрана на мониторите докато гледаш филма? Не, той ще ги наложи едно върху друго и 5см рамка няма да пречи Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted August 31, 2006 Author Share Posted August 31, 2006 Не, той ще ги наложи едно върху друго и 5см рамка няма да пречи Рамката както казах вече е 2см, все пак тва е LCD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnedSoul Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Трябва да си дръпнеш драйвъри, които включват ATI Catalyst Controll Center В него се намира тази опция Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.