Dudunkov Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Значи Инсталирах си Неед Фор Спеед Мост Уантед.Играта не ми тръгна.Викъм си "Кво ша са занимавам!"и тръгвам да си пускам Фифа Лурълд къп и ми дава 2006 FIFA World Cup Requires Hardware Graphics Acceleration.Какво ли ще е това? Ми хубаво ша си пусна Hitman Blood Money и ми дава Донт`Сенд а кво става ве пускам си TOCA RACE Driver -пак донт сент и на всички нови игри ми дава това! ПЕС 5 и той не ми тръгна НФС У1 и той не ми тръгна само ЦС- и Хари Потър 1-вата добре значи. Инсталирах си DX 9c Нови драйвъри (ATI RADEON 9550 Catalyst) и пак не става вече се отчаяах. Моляви ако знаете нещо по въпроса помогнете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Преди да инсталираш НФС-то имаше ли го този проблем? Ако НЕ - пробвай да ънинсталнеш НФС-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudunkov Posted August 12, 2006 Author Share Posted August 12, 2006 Преди да инсталираш НФС-то имаше ли го този проблем?Ако НЕ - пробвай да ънинсталнеш НФС-то. Нямаше го този проблем а от колкото до НФС-то няма и следа от него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Заглавие съкс + dupe (не в смисъла на гъз). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.