NTX Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Кажете ми откаде да изтегля програма за счетоводство на бълграски с крак или със сериен номер.Не ми трябва лиценз, защото няма да е използвам във фирма. Благодаря Ви предварително ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Кажете ми откаде да изтегля програма за счетоводство на бълграски с крак или със сериен номер.Не ми трябва лиценз, защото няма да е използвам във фирма. Благодаря Ви предварително ) MS Exel Link to comment Share on other sites More sharing options...
NTX Posted August 11, 2006 Author Share Posted August 11, 2006 Освен Exel Трябва ми конкретно счетоводна програма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 А какво му е безплатното на MS Exel Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Кажете ми откаде да изтегля програма за счетоводство на бълграски с крак или със сериен номер.Не ми трябва лиценз, защото няма да е използвам във фирма. Благодаря Ви предварително ) Plus Minus мисля че ще ти свърши работа. Версия 6 я имам с crack. Драсни 2 реда ако проявяваш интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.