Jump to content
BulForum.com

Ново име на сайта :))

veseo

Recommended Posts

Абе чух че на един приятел сървъра се казва www.kebap4e.ru та реших и ние да попишем тука малко възможни имена на сървъра.Па някой ден мечтите ни може да се осъществят и да отваряме не warez.ru а nadenica.ru :D

Абе то да има всичко вътре, пък името най-малко ме притеснява...

...само ако може да не е дълго, трудно за запомняне, да не съдържа повече от две гласни и 4-5 максимум 6-7 съгласни, да бъде звучно и поетично, да не се набива в уши и да се носи от уста на уста.

Иначе нямам претенции за името :D

Абе то да има всичко вътре, пък името най-малко ме притеснява...

...само ако може да не е дълго, трудно за запомняне, да не съдържа повече от две гласни и 4-5 максимум 6-7 съгласни, да бъде звучно и поетично, да не се набива в уши и да се носи от уста на уста.

Иначе нямам претенции за името  :D

XE XE XEEEE kato naprimer www.skapan.server.com ili pyk Hmmmmm........www.absoliutno.lagva.idiotskia.server.niakoi.imali.analgin.com "nakratko WALI SNIAC" :P

Golemi veselqci ste vie :P      Ne vijdam smisal ot promqna...

И си прав да ти кажа!

Ама нали трябва да има няква простотия от време на време...

И си прав да ти кажа!

Ама нали трябва да има няква простотия от време на време...

Ti v Sofia da ne se speche neshto mnogo ta kato sa povarnesh i vednaga na prostotia ta izbiva?

Ti v Sofia da ne se speche neshto mnogo ta kato sa povarnesh i vednaga na prostotia ta izbiva?

В София(Студ. Град) простотията с нож да я режеш.

А като няма простотии тряя си лафим за pc-та, трафик и съответно да се обиждаме с някои админи. Пък като има простотия всички са доволни!

хехе, ами аз доста се смях като видях един път, че адреса на файл който дърпах започваше с http://roshav.zadnik.org :) ама вече го няма,

предполагам, Godfather може да каже повече за това чия идея е било това и т.н.  :D

Tva neshto ne go razbrah :wacko:

Tva neshto ne go razbrah  :wacko:

сори, объркал съм те с другия Godfather, ма аз де да знам че сте били двама :confused

ставаше дума за този Godfather от Пазарджик, PZcrack team

xway ми разясни нещата

сори, объркал съм те с другия Godfather, ма аз де да знам че сте били двама  :confused

ставаше дума за този Godfather от Пазарджик, PZcrack team

xway ми разясни нещата

De da biahme samo dvama :woot :D

www.da.jiveqt.rusnacite.ru :D

На мен mama.ti по ми харесва  :D  :punk

XE XE XEEEE i www.mainatati.com syshto vyrshi rabota :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...