Unstable Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Бе играта е страхотно ,но разполага със безброй бъгове Най-дразнещи са головете от центъра и головете от корнер Баси.. От корнер само да уцелиш със фалц да може да влезе и ще влезе Иначе е страхотна Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 И тва ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 И тва ме кефи хахахахах тва ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Дайте някъв сайт, където да прочета някои интересни неща, като финтове, трикове и тем подбнуи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Абе хора...тоя стадион ще се напълни ли някога. Аз играя с Милан. На второ място съм, победих и за купата предния мач. Играя мач срещу Интер. Те бяха първи с 3 точки аванс. Пускам ниски ценио на билетите и стадионът пак е толкова празен, както в началото Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 neznam oba4e i na men tva mi naprai mn kofti vpe4atlenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bultra_Boy Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 И аз съм така с Челси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Аз пък играя с Ливърпул и винаги е пълен стадиона . За да се пълни до край трябва фен съпорта да стане мах . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Пичове мога да ви кажа само 1 нещо. Фифата винаги е била тъпа игра, но якото е да играете multiplayer. Единствено заради това си я и записвам много ми е яка особено, когато дойде у нас някой приятел и цъкаме е ся трябва joystick или joypad, но те са по 30 лева. Аз лично бих ви препоръчал, ако искате да се зарибявате много време да играете NBA LIVE 2007. A до колкото до фифата за xbox 360 нямам думи ... значи може да се играе на един комп от 2-а, така ли? само трябва единият да е с клавиатурата, а другия с gamepad-a ..... то ако е така, ще взема да дам "грешна пара" за тая глупост. иначе наистина си заслужава само за multiplay ... и не ми се мисли, ако играем на един комп с този, с който обикновено цъкаме. ще се изпотрепем и за една засада иначе бая бъгове има играта .... може би най-много от всички досегашни фифи Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 значи може да се играе на един комп от 2-а, така ли? само трябва единият да е с клавиатурата, а другия с gamepad-a ..... то ако е така, ще взема да дам "грешна пара" за тая глупост. иначе наистина си заслужава само за multiplay ... и не ми се мисли, ако играем на един комп с този, с който обикновено цъкаме. ще се изпотрепем и за една засада иначе бая бъгове има играта .... може би най-много от всички досегашни фифи И аз не се бях сещал да пробвам дали може. Имам в нас пад, който ми дойде с видео картата някакъв асус е не знам какъв и работи без проблеми избираш единия да играе с клавиатура, а другия с пад забавно е Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 ... а с колко бутона трябва да е тоя геймпад, щото като броя сега тея на клавиатурата .... май са общо 9 + стрелките за движение http://www.hardwaresecrets.com/fullimage.php?image=934 нещо подобно става ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 ... а с колко бутона трябва да е тоя геймпад, щото като броя сега тея на клавиатурата .... май са общо 9 + стрелките за движение Моя е с точно 10 бутончета ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Пичове в мирката има ли някакъв канал да си урежда ме приятелски мачове в Multi-Player Кво стана с Френдлитата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 Мисля да организирам турнир Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Мисля да организирам турнир Не е лоша идеята ще видим кой съфорумник е тхе бест . Като измислиш правилата и другите глупости кажи за да се запишем Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 аз съм навит...макар,че съм слабичък де,ама за спорта само незнам как става играта-до ся не съм правил онлайн Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Кажете и аз искам да се включа xaxa frodo то и аз шоу да стаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Аз пък играя с Ливърпул и винаги е пълен стадиона .За да се пълни до край трябва фен съпорта да стане мах . 1-Как става тоя фен съпорт повече 2-АКо играя контрола например Арсенал-Ливърпул няма ли начин стадиоан да е по-пълен отколкот Уест Хям-Болтън ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 1-Как става тоя фен съпорт повече 2-АКо играя контрола например Арсенал-Ливърпул няма ли начин стадиоан да е по-пълен отколкот Уест Хям-Болтън ? fen suport-a stava s otgovarqne na vuprosti ( po nqkoi put sled ma4 te pitat kvo da pravi6 ako ........... ) ili kato pe4eli6 ma4ove ( kogato fen suport-a e pove4e moje6 i da digne6 cenata na biletite za vtoroto nz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 Тъй като съм се навил да правя турнир имам едно запитване към вас : "Дали ще е със запазване на отбори или който с какъвто си иска"? Пример 1: Аз си заплювам Манчестър,друг си заплюва Барса и никой друг няма право да избира някои от тези отбори. Пример 2: Аз си заплювам Арсенал,друг заплюва Арсенал и могат да играят двамата един срещу друг(според мен това не е яко). Виждал съм,че някои турнири се играят по Пример 2,но определено ще е по-реалистично,ако не е така.Т.е. да си играем по Пример 1.Просто питам,защото ние си правим турнира и ние трябва да го направим така че да ни хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 според мен е по добре да не се играе с еднакви отбори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Лично аз нямам нищо против да бъде втория вариант. Все пак аз ще играя с Мидълзбро, а шанса някой друг да си ги избере клони към 0 Пък и не виждам нищо лошо двама или повече души да играят с един и същ отбор след като и двамата са фенове Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 атлетико мадрид Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Тъй като съм се навил да правя турнир имам едно запитване към вас : "Дали ще е със запазване на отбори или който с какъвто си иска"? Пример 1: Аз си заплювам Манчестър,друг си заплюва Барса и никой друг няма право да избира някои от тези отбори. Пример 2: Аз си заплювам Арсенал,друг заплюва Арсенал и могат да играят двамата един срещу друг(според мен това не е яко). Виждал съм,че някои турнири се играят по Пример 2,но определено ще е по-реалистично,ако не е така.Т.е. да си играем по Пример 1.Просто питам,защото ние си правим турнира и ние трябва да го направим така че да ни хареса ako 6te pravim turnir az mai 6e trqbva da preinstaliram igrata 6toto po edno vreme nali pita dali iska da instalira nqkuv pack s koito moje da se igrae online i az dadoh NE ina4e ako 6te ima 6te e nai qko ako si4kite otbori sa ot 1 liga dvama moi frendove igraqt v angliiska liga oba4e sa s slabi otbori tui kato dobrite ve4e bili zaeti ( 2 sedmici predi izlizaneto na igrata ) EDIT: az imam nqkvo jelanie da sum s Real M ili west ham Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 и аз съм навит да участвам, ще играя с порто ,най-добре да се играе по първия вариант Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.