Divaka Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Ами подобно нещо съм забелязвал и в другите фифи.Прая сезон още мачовете от 1вия кръг не са се изиграли и вече има отбори с по 3 т. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 бъгове че има,има.ама... между другото какво стана с този турнир http://fifa2007.mybbland.com/index.php организатора явно не чете там,тъй че ако прочете тука поне Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 между другото някой да е слагал официалната кръпка на ea games за фифата? щото след като я сложих, играта почна да ми забива по време на самия геймплей ... даже веднъж така заби, че се наложи да рестартирам машината @frodo, тук не става въпрос само за бъгове, а за това че тея лешпери от ea games, от както са взели лиценза от uefa, си я карат по старому. само update-ват отборите всяка година. gameplay-a им е под всякаква критика. понякога се чудя дали разработчиците на играта са ползвали някакви футболни консултанти Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 ima li bg patch ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 ima li bg patch ??? Май не ама скоро трябвало да излезне.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Имам два въпроса, на които сигурно вече е давано отговор, но не ми се чете назад... 1-Търся сайт, където да прочета различни финтове как стават! 2-Имаше един сайт с черен фон, в който се оргнизираха някви лигички. Тоест записваш се, оговаряш се с човека(може и чужденци) и цъкате. След това единия пише резултата, другия го потвърждава и така се дават точки... Сещате ли се ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudunkov Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Уважаеми потребители, трябва да съобщя неприятна вест на всички очакващи BFL 07.От 11 Ноември 2006 година нашият главен организатор Svence е изчезнал безследно.Никой от екипа няма представа какво може да е станало или къде е.Нямаме GSM връзка, не е влизал в ICQ, Skype и не е писал по други места.Целия екип продължихме работа с надежда да се появи като се надявахме, че ако е отсъствал зареди заетост то поне за празниците ще се освободи и ще чуем вест от него, но и това не стана.Припомням, че миналата година по това време Svence си счупи двете ръце при трудова злополука, разбира се силно се надяваме този път да не е станало нещо подобно.За Svence е нетипично да отсъства дълго и то без да го съобщи на целия екип. Svence прави стадионите, лицата и инсталацията за патча, а щом него го няма тези важни работи няма как да станат.В момента в екипа се обсъжда евентуално отлагането на BFL 07 v.1.0. Целия екип съжелява за получилата се ситуация, но в момента и ние сме с ''вързани'' ръце. Молим който може да помогне в издирването на svence да пише. ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 не че играя фифа с тоя пач и съжелявам за изчезването му,но той ли е единствен в България или в града,който може да върши тая работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 На старата фифа като си в мулти през ИП със Е и В или Е и Я се сменяше тактиката на отбора сега на тази фифа в мулти как може да се смени тактиката ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 На старата фифа като си в мулти през ИП със Е и В или Е и Я се сменяше тактиката на отбора сега на тази фифа в мулти как може да се смени тактиката ? z, c , e На мен ми писна. Винаги играта ми харесва в началото и винаги след малко игра се виждат огромните бъгове. Аз играя само в мулти и се нерва като ми вкарват голове от корнери (авто голове на вратаря) или пък с един играч ти минават целия отбор с малко въртене на посоките За въртящите корнери незнам, ама има един начин, дето като направиш късо подаване от корнер и веднага центрираш след това и вратаря се бъгва и 80 % е гол. Също така... когато топката е около центъра, вратаря винаги е на точката на дузпата и ако футболист направи удар, става гол от центъра. Обаче това, че ти минават целия отбор, тук проблема е в теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Ъъъ... аз забелязах друго... Бия, топката рекушира в противников защитник и излиза. Корнер обаче няма. Естествено пред моята врата е почти винаги обратното. Противника бие, топката минава през 2-3 мои без да ги докосне, излиза и съдията дава корнер. Още един куриоз отпреди малко. Събориха мен, фала беше за тях. И как все мои играчи играят с ръка Oo... П.П. Искаме стадион Хр. Ботев иначе ще обявим гладна стачка и няма да играем FIFA ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Играта е по наредена и от 2006. Давам следните примери: - Някой от тяхните центрира ,топката подминава нак. поле и отива с бясна скорост към аут. Изведнъж някакси се спира от няква невидима сила и тяхен играч с 3 крачки вече е при топката. - Играта решава да те победи. Тогава каквото и да направиш, тяхните играчи са винаги по бързи,по организирани,постоянно те пресират , ако подадеш към твой, паса е ТОЛКОВА бавен че противниковите играчи тичат по бързо от топката дори. Да не говорим че твоя седи и не можеш да го мръднеш за нищо. Твоя ако реши да стреля към врата дори и най добрия да е тогава топката отива в аут или тъч - Не намирам разлика между proffesional и wolrdclass !? - Някой правил ли е резултат като 6:0 или 7:0 ? Щото аз ако вкарам 6 гола после винаги ми вкарват един - два преди да свърши мача. Неизбежно е.Накрая резултата е ясен - 6:2 или 7:3. - Случвало ми се е моя играч да е с около 75-80 качество ,а противниковия да е с около 40-45 и да не мога да го настигна през цялото игрище. Да не говорим когато играеш за някаква купа тогава отбори с 1 звезда са толкова бързи,правят такива финтове и имат такъв ball control че ти се приисква да си смениш отбора. Има още много неща ,толкова съм разочарован, остава ни смао да чакаме да оправат малко нещата в следващите версии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hypocrat Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Може да нямаш възможноста да играеш в лицензирани първенства но Про еволюшън сокер си е номер 1 откм футболен симулатор. Играя го още от ПЕС 2 и просто е незаменим на моя хард. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Записването за Friends 3 започна. Можете да се запишете тук. И бързайте, защото има значение дали ще сте напред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Ael е абсолютно прав по всичките си точки. До преди няколко мача имах известни съмнения относно втората точка, но след като видях как футболист с 46 рейтинг забива неспасяемо топката в горния десен ъгъл на вратата ми почти от центъра на терена ми стана ясно всичко . Не че е лошо това, но все пак можеха да го направя малко по-умерено. Особено за играчи с по-скромни отбори като мен е меко казано дразнещо А последната му точка е най-правилна. Аз с Бъри съм играл поне 5 мача с Челси за всякакви купи на Англия за 3 години и всеки път когато тръгна да гоня някой от Челси моя играч се изморява все едно гони влак. Нещата обаче не стоят така в обратния случай. Дразнещи са тези работи, но какво да се прави. И компютъра е човек, и той иска да се изгаври с теб понякога Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Когато играта реши да те победи НИЩО не можеш да направиш!!! Току що бях свидетел на баси случая! Центриране, глава ( ест. защото мойте футболисти са дебили ) при което топката се засилва към вратата, а моя вратар ( готов да я улови ) върви назад със същото темпо кат топката, застава до мрежата ( зад гол-линията ест. ) и просто изгледа как топката влиза . Имам и запис ^^!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Когато играта реши да те победи НИЩО не можеш да направиш!!! тва пък е доста тъпо гол да ти вкара може,но да те победи с милан трудно ми вкарват гол на world class,сега играя с йовил и от съм ги качил 1 дивизия като съм първи и в следващата ама от 1-2 месеца почти не цъкам.сигурен съм че ша ги закарам в премиършип и там ша вляза в евротурнирите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Никой не казава че играта е толкова трудна, че като избереш слаб отбор и не можеш да пробиеш с него. Просто има моменти когато абсолютно по явен и измислен начин ти показва че няма да и земеш мача и то не щото противниковия отбор те е надиграл а щото играта прави всичко да изглежда така все едно играеш за първи път... И в 2006 го имаше този мотив, но там поне топката не се спираше до ъгловия щом техните играчи са наоколо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakonaa Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 най-талантливият е Свенце [20:38:05] [V]Ники каза: от 2 месеца обаче го няма [20:38:16] [V]Ники каза: той прави стадиони с Rhino3D [20:35:24] [V]Ники каза: в момента тестват пача [20:35:30] Защо да седим гладни като има Еврофутбол каза: ясно [20:35:37] [V]Ники каза: стискай палци и довечера ще го играете Това си пишехме с един от модераторите... е дано да цъкаме тая ве4ер ако не утре сега с 2 думи да разбирам няма па4 ? [21:59:26] [V]Ники каза: не и тази вечер [21:59:36] [V]Ники каза: съжалявам заради такива като тебе [21:59:44] [V]Ники каза: но просто имаме малко достойнство останало [21:59:58] Защо да седим гладни като има Еврофутбол каза: разбирам [22:00:01] [V]Ники каза: въпреки, че двама от нас бачкаха 4 часа преди Новата година [22:00:17] [V]Ники каза: и докато нанкахте по обед на 1-ви [22:00:17] [V]Ники каза: пак [22:01:06] Защо да седим гладни като има Еврофутбол каза: горе доло в какъв срок можем да о4акваме па4а ? [22:01:23] [V]Ники каза: пачът функционира напълно [22:01:29] [V]Ники каза: можем да го пуснем и след 10 минути [22:01:30] [V]Ники каза: просто... не искаме e няма па4 тази ве4ер дано да го пуснат в наи скоро време Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 общо взето когато и да го пуснат се ми е тая... относно турнирчето което се организира остават 2 места ----> http://inspirit.1.vg/forum/index.php?showtopic=1105&st=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 3, 2007 Author Share Posted January 3, 2007 Хайде де,има още 2 места! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Вече има САМО едно место > http://inspirit.1.vg/forum/index.php?showt...entry7317 Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 - Някой правил ли е резултат като 6:0 или 7:0 ? Щото аз ако вкарам 6 гола после винаги ми вкарват един - два преди да свърши мача. Неизбежно е.Накрая резултата е ясен - 6:2 или 7:3.- Случвало ми се е моя играч да е с около 75-80 качество ,а противниковия да е с около 40-45 и да не мога да го настигна през цялото игрище. Да не говорим когато играеш за някаква купа тогава отбори с 1 звезда са толкова бързи,правят такива финтове и имат такъв ball control че ти се приисква да си смениш отбора. taka 1 za rezultata az sam pravil 13-0 sas seltic sreshtu aaaa nqkoi s 3 zvezdi 2 az sas edin ot 40 minah cqloto pole sreshtu italia Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 на колко минути полувреме и на ква трудност сте ги правили тия резултати? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 3, 2007 Author Share Posted January 3, 2007 Аз на 6 мин. на World Class на финала на ШЛ срещу Аякс (играх с Ман) ги бих 6-1.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.