Jump to content
BulForum.com

FIFA 2007

Zaio

Recommended Posts

• Replies 553
  • Created
  • Last Reply

Начи да почна да събирам хора, които да доведа тук?

Най-добре да направим някакъв сайт, където да се регват. Към него мога да добавя онлайн чат, където да се уговарят срещите и т.н

Фифата си е супер стига сте я плюли с един приятел изкъртваме да цъкаме мулти. :) (За мен това е най-добрата Фифа) :punk :punk

А защо в нашия форум не си направим отделна тема за турнира , а трябва да следим някакви други знайни и незнайни форуми ... ?

Защото не са написани правилата и т.н.

Уверявам ви,че в най-скоро време(след финала) ще бъде пуснат! ;)

И ще има интересни правила :P

А защо в нашия форум не си направим отделна тема за турнира , а трябва да следим някакви други знайни и незнайни форуми ... ?

Щот нещо са бъгна и могат да постват само админите...

Искам да благодаря на организаторите, че ми разрешиха да играя с Бъри от Втора Английска Лига :D

След като не може с Мидълзбро ще ви размажа с тях. Точно ще е по-голямо шоу :zzz

11. Ето го и най-интересното правило ;) ! Когато всеки играч избере своят отбор, скайпът на играча и отборът му ще бъдат поставяни в 2 урни - Урна на отборите и Урна на играчите. Когато завърши записването за турнира, ще бъде направено тегленето. Първо се избира "играч", а след това ще се тегли и отбра, с който ще играе! Надявам се да няма нарочно избиране на слаби отбори! Защото има все пак някакви шансове да се падне отбора, който сте си избрали ;) . Очаквайте неочакваното!

Vartkes ти ли ще си играеш с тоя отбор или ще се падне на някой, щоти ако се тегли някой ще остане изненадан стабилно :D

Vartkes ти ли ще си играеш с тоя отбор или ще се падне на някой, щоти ако се тегли някой ще остане изненадан стабилно :D

Mhmmmm уговорил ли си да си ти с него и следователно да те няма в урните,щото никак няма да се зарадвам да играя с него :laughing:

Споко бе момчета. Уговорил съм се да играя с тях. То в правилата пише, че отбора трябва да е най-малко 4 звезди, но тъй като моя отбор е само 0.5 звезди организаторите направиха изключение :D

Това няма да ми попречи да ви размажа тотално де :)

Това няма да ми попречи да ви размажа тотално де :)

ЯСНООООООООООО единия финалист е известен :punk . борим се за другото място на финала момчета. :D

на някой ако му се иска да цъкнем нека се обади че отдавна не съм играл

Някаква идея кога ще бъдат първите мачове? Знам, че още не се е попълнила бройката, но все пак ако някой има информация да каже преблизително.

Някаква идея кога ще бъдат първите мачове? Знам, че още не се е попълнила бройката, но все пак ако някой има информация да каже преблизително.

Всичко зависи от това за колко време ще се попълни бройката от 32 отбора ... може да е утре , но може и да е след ден или три или пет или ... :)

А после зависи за колко време ще се изтегли жребия и ще се определят групите .

а бе, тея люхове на вратарите не могат ли да се оправят с някой патч? аз такова нещо на предишните фифи не съм виждал. биеш в него и той я избива във вратата. пълен ташак

Аз много често връщам на вратаря при такива положения и никога не е ставало нещо подбно ;)

Зависи как я връщаш...аз го правя с W /принципно тва е за реакция на вратаря когато ти решиш / обаче в ситуации където вратярят не може да я хване със сигурност...автоматично единият защитник или му я сваля с гърди или с глава..и вратарят никога не я оставя или не реагира..относно биенето и избиването на топката във вратата...що да не?Ако ти бият няква топка с 100 км/ч и си сложиш ръцете трябва да си бая силничък да не ти се огънат и да я избиеш като хората...

Аз с вратарите си съм нямал проблеми до сега. Поне не се разминават с топката като се опитват да я ударят :P

Записването за турнира продължава, като остават само още 9 места. Побързайте, да са запишете :)

..относно биенето и избиването на топката във вратата...що да не?Ако ти бият няква топка с 100 км/ч и си сложиш ръцете трябва да си бая силничък да не ти се огънат и да я избиеш като хората...

а бе, стига глупости! т'ва е толкова смешно и нереално, че нямам думи. и к'ви 100 км/ч?! най-елементарни удари. вече се изнервям, когато аз почна да ги вкарвам по този начин. ако не е всеки мач, поне през мач ще са 1-2 най-малко

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...