frodo Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 аз пък ся играя с торки-2 английска дивизия и повечето пъти започвам на една чертичка...после естествено ми става 3 щото газа нарееееееееед Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Не винаги е 2. Аз съм започвал с 3 от моя страна и 1 за противника. Може,не съм попадал сега,ама аз играя еднакви мачове и явно за тия отбори 2 е началното.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Аз съм почвал и от 1 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Аз съм почвал и от 1 . В големите дербита (тези с огнената топка) и двата отбора почват с по 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Това е класирането ми с Порто в шампиоонската лига, отново адски безобразно са направили силата на отборите, такова класиране няма да се случи в следващите 100 години , и какво са ми го сложили тоя грозен хърватин за фон навсякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Това е класирането ми с Порто в шампиоонската лига, отново адски безобразно са направили силата на отборите, такова класиране няма да се случи в следващите 100 години , и какво са ми го сложили тоя грозен хърватин за фон навсякъде Верно е грозен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 12, 2006 Author Share Posted October 12, 2006 Верно е грозен No doubt ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Bez da go izbivam na rasizum... 4ista proba ciganin Link to comment Share on other sites More sharing options...
id_ivo Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 какво са ми го сложили тоя грозен хърватин за фон навсякъде Точно това исках да напиша. Той не е никакъв хърватин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Ето вижте как изглежда ДЕМО-то за ХБ360 XB360 FIFA 07 Demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 хуу де,кво само го хвалиш тоя ексбокс360?Купи си па играй... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Вчера цъках мулти с един приятел от София, като той беше хоста. Неговия ъплоуд е 40 кб, а моя 15 някъде и беше поносимо. Първия мач мина без никакви проблеми, но вече на втория взе да се чувства лага. След като и двамата излезнахме от играта и влезнахме пак нямаше проблеми. Явно за перфектна игра на мулти са нужни към 50 кб и от двете страни Някой на по-добра тарифа ако иска вечерта към 9-10 да цъкаме да ми пише ЛС да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
readou Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 вие си джъткате като пичове, а аз имам 1 много гаден проблем. не мога да играя 2 последователни сезона с един и същ отбор - когато потвърдя, че приемам да остана още 1 сезон със същия отбор ме изхвърля от играта. някви предлижения как да се справя???? ПП в случай, че по напред в темата има отговор на въпроса ми се извинявам, защото просто нямам време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Не съм го пробвал и не нося отговорност ако стане нещо ! ! ! FIFA.2007.NO-DVD/ Свалено е от арена-та , а аз просто улеснявам тези , които нямат регистрация там . This is a no-dvd *Patcher* for Reloaded their cracked exe of FIFA 2007 . Run our patcher and apply patch . Enjoy ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Не сън го пробвал и не нося отговорност ако стане нещо ! ! ! FIFA.2007.NO-DVD/ Свалено е от арена-та , аз аз просто улеснявам тези , които нямат регистрация там . This is a no-dvd *Patcher* for Reloaded their cracked exe of FIFA 2007 . Run our patcher and apply patch . Enjoy ! а изпробвано ли е след като се пачне, дали може да се играе online (по IP)? щото за предишната имаше nodvd crack, но с него не можеше да се играе през IP-то btw излезнал ли е "официално" саундтрака на играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 The music in FIFA 07 includes: ARTIST SONG COUNTRY Angélique Kidjo Wele Wele Benin Belasco Chloroform UK Bersuit Vergarabat O Vas a Misa… Argentina Bitman & Roban Get On The Floor Chile Blasted Mechanism Blasted Empire Portugal Boy Kill Boy Civil Sin UK caBas La Cadena de Oro Colombia Carlos Jean Get Down Spain d.o.c.h.! Was in der Zertung Steht Germany Elefant Uh-oh Hello USA Epik High Fly Korea Fertig, los! Sie ist in mich verliebt Germany Infadels Can’t Get Enough UK Keane Nothing In My Way UK Malibu Stacy Los Angeles Belgium Mellowdrone Oh My USA Mobile New York Minute Canada Morning Runner Gone Up In Flames UK Muse Supermassive Black Hole UK Nightmare Of You Dear Scene, I Wish I Were Deaf USA Outlandish Kom Igen Denmark Paul Oakenfold Beatiful Goal UK Persephone's Bees Muzika Dlya Fil'ma USA/Russia Plastilina Mosh Peligroso Pop Mexico Polysics Tei! Tei! Tei! Japan The Prototypes Kaleidoscope UK Ralph Myerz Deepest Red Norway Seu Jorge Tive Razão Brazil Shiny Toy Guns You Are The One USA Stijn Gasoline & Matches Belgium Suferosa Royal Uniform Norway Tahiti 80 Big Day France The Feeling Sewn UK The Pinker Tones TMCr Grand Finale Spain The Sheer Understand Holland The Young Punx You've Got To… UK Tigarah Girl Fight Japan Trash Inc. Punk Rock Chick Lebanon Us3 Kick This UK Young Love Discotech USA ПС:Няма такова маркиране.. =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Само да попитам турнира "friends 2" на коя точно дата започва ? И от сега ви казвам че турнира ще има нов форум в който няма да има такива работи да неможе да се поства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Само да попитам турнира "friends 2" на коя точно дата започва ? И от сега ви казвам че турнира ще има нов форум в който няма да има такива работи да неможе да се поства. Ми аре правете го с Гошето и да почваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 15, 2006 Author Share Posted October 15, 2006 Чакам да свършат "Friends 1"....Ама не са ми давали резултати.....Лазиан4о,погрижи се Любо да си изиграе финала и да ми докладваш.Ако не стане до този Петък - направо започваме "Friends 2" Ще има инструкции и т.н. спокойно Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 Чакам да свършат "Friends 1"....Ама не са ми давали резултати.....Лазиан4о,погрижи се Любо да си изиграе финала и да ми докладваш.Ако не стане до този Петък - направо започваме "Friends 2" Ще има инструкции и т.н. спокойно Ок ще му кажа той трябва да играе срещу mdsskype ако не се лъжа... Още от сега ви казвам че докрая на седимицата ще започнат записванията за FrIeNdS 2. Ще има и нов форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 Ок ще му кажа той трябва да играе срещу mdsskype ако не се лъжа...Още от сега ви казвам че докрая на седимицата ще започнат записванията за FrIeNdS 2. Ще има и нов форум. Аз (mdsskype) отпаднах ако не се лъжа от Рома Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 Задължително ли е да съм с еврокомски интернет за да участвам в турнира? Има ли някакъв проблем ако си към Гигабит? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 Задължително ли е да съм с еврокомски интернет за да участвам в турнира? Има ли някакъв проблем ако си към Гигабит? Няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 16, 2006 Author Share Posted October 16, 2006 Една от моите идеи е да направим турнир с лиги? Кажете вие....... Като на всяка лига ще сложа отгворник,който трябва да докладва след всеки кръг резултати,голмайстори и т.н. и ние оправяме работите? А ако искате като турнирче?Казвайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 Една от моите идеи е да направим турнир с лиги? Кажете вие.......Като на всяка лига ще сложа отгворник,който трябва да докладва след всеки кръг резултати,голмайстори и т.н. и ние оправяме работите? А ако искате като турнирче?Казвайте ми то хубаво ама трябва да се съберем колко...поне 30-40 души Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.