Vartkes Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 ako 6te pravim turnir az mai 6e trqbva da preinstaliram igrata 6toto po edno vreme nali pita dali iska da instalira nqkuv pack s koito moje da se igrae online i az dadoh NE И аз дадох не, но това няма да е проблем ако играем по IP Аз сега се сетих, че когато цъках на WC2006 мулти имаше страшен лаг и беше невъзможно да се играе. Използвахме и Хамачи, но пак нямаше ефект. Дано сега да са го оправили, че така не може да се играе и само ще се мъчим Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 ми айде да се организираме-още довечера или утре вечер аз искам милан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Вече съм пробвал и лагва. И двамата на Д+.... ако правите обаче си заплювам Арсенал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 Значи реших,че ще се играе по 1-ви Пример,но ако има някакви проблеми казвайте Направил съм форум,който още не е готов.Сега ще направя правилата и ще направя тема,в която ще стават записванията. @bd1 : Само West Ham ,но мисля да играя с тях....е може и да се разберем де,ще видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpcH Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Зайо ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 http://f7tour.9.forumer.com/index.php?show...t=0entry3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Тъй като съм се навил да правя турнир имам едно запитване към вас : "Дали ще е със запазване на отбори или който с какъвто си иска"? Пример 1: Аз си заплювам Манчестър,друг си заплюва Барса и никой друг няма право да избира някои от тези отбори. Пример 2: Аз си заплювам Арсенал,друг заплюва Арсенал и могат да играят двамата един срещу друг(според мен това не е яко). Виждал съм,че някои турнири се играят по Пример 2,но определено ще е по-реалистично,ако не е така.Т.е. да си играем по Пример 1.Просто питам,защото ние си правим турнира и ние трябва да го направим така че да ни хареса Еми аз съм твърдо за втория вариянт щото разликата в силите на отборите в тази фифа се усеща, ама щом сте решили ще си заплюя Барселона . Просто тва ми е любимия отбор и май се случи да е най-силния в играта А и кво ще се прави, ако на някой му се Colse-не играта докато пада с 2-0 ? Питам щото стигнах до 20 кръг в лигата и не мога да си завърша мача. Играта ми се затваря към края на първото полувреме. Пробвах да преинстал, ама пак не става... Хубавото е че вчера играх 2 часа онлайн и нямаше този проблем, но все пак да се разберем кво ще става предварително . аа и предлагам 6 минути полуреме на Фаст? Тва ми е личното мнение, нямам против да играя и с други правила Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpcH Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 @frodo, Ти можеш ли да пишеш в ония форум ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 Може да се записвате в форума,който пуснах по-горе Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 http://f7tour.9.forumer.com/index.php?show...t=0entry3 нещо дава грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 Кое? Когато поствате ли? Чакайте,че малко го обърках...пробвайте пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpcH Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Кое? Когато поствате ли? Чакайте,че малко го обърках...пробвайте пак Мда неможе да се поства.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Кое? Когато поствате ли? Чакайте,че малко го обърках...пробвайте пак дава че модератор ще ми види поста Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 Мооомент,ся оправяме нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 не знам за вас но на мен нета ми е уникално скапан-3 минути не може да отвори лайвскора,тъй че сигурно няма да се получи за онлайн дано да се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 Може да се записвате,всичко е готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 предлагам да изчакаме поне до утре следобед и тогава да направим турнира,че да може повече хора да се запишат да,с 32 ще стане яко.може тия които са 3 и 4 да си направат после уефа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 Разбира се,за да направиш нещо се изисква време. Минимумът играчи,които трябва да се попълнят е 16. Но се надявам да стигнем до 32,за да направим нещо като Шампионска Лига Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 такаа.. записах се ся остава да ви смачкам защото на фифа съм :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Айде записах се ^^ =],отборът ми тряя се казва "Бонус" шот съм слаб да си еба майката ама се тая фън да стаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Пичове и аз искам да участвам в турнира но утре съм на работа и ще мога да си изиграя срещите след 20:00 часа ще ме включите ли кажете за дам знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 nqkoi navit za edno friendly podgotovka za turnira ,4e ne mi e mn interesen comp-a ve4e sum nqkude 2ri sezon po sredata i se dvijana 2ro mqsto s Man Utd kato izostavam samo s 1 to4ka ta ako ima navitaci vinagi sum gotov da napulnq koshnicata na nqkoi imam 2 ma4a izigrani Vs Human i dvata sa 6-1 v moq polza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Това за избирането на отборите малко не ме радва ... не съм има възможност да вляза във форума по-рано и примерно вече добрите отбори са заети ... не смятате ли , че не е много справедливо ? (Не , че ми пречеи да играя с Мозамбик ама ... ) И защо не направихме тази тема в нашия форум ? ? ? ? ? И чрез жребии ли ще се определят групите или ще е като в БГ нагласено Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 nqkoi navit za edno friendly podgotovka za turnira ,4e ne mi e mn interesen comp-a ve4e sum nqkude 2ri sezon po sredata i se dvijana 2ro mqsto s Man Utd kato izostavam samo s 1 to4ka ta ako ima navitaci vinagi sum gotov da napulnq koshnicata na nqkoi imam 2 ma4a izigrani Vs Human i dvata sa 6-1 v moq polza скайп-vasil_stefanov влез да се уговорим и да ми обясниш как става щот до ся не съм го правил Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Търся си някой да ме понабие ^^ скайп- whydoihavetofuckyou чакамммммм PS:NON-real IP съм ,така че ми тряя човек дет да може да хоства =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.