Jump to content
BulForum.com

FIFA 2007

Zaio

Recommended Posts

bd1 said:
ako 6te pravim turnir az mai 6e trqbva da preinstaliram igrata 6toto po edno vreme nali pita dali iska da instalira nqkuv pack s koito moje da se igrae online i az dadoh NE :)

И аз дадох не, но това няма да е проблем ако играем по IP ;)

Аз сега се сетих, че когато цъках на WC2006 мулти имаше страшен лаг и беше невъзможно да се играе. Използвахме и Хамачи, но пак нямаше ефект. Дано сега да са го оправили, че така не може да се играе и само ще се мъчим ;)

• Replies 553
  • Created
  • Last Reply

Значи реших,че ще се играе по 1-ви Пример,но ако има някакви проблеми казвайте :)

Направил съм форум,който още не е готов.Сега ще направя правилата и ще направя тема,в която ще стават записванията.

@bd1 : Само West Ham :),но мисля да играя с тях....е може и да се разберем де,ще видим :)

Yami Yugi said:
Тъй като съм се навил да правя турнир имам едно запитване към вас : "Дали ще е със запазване на отбори или който с какъвто си иска"?

Пример 1: Аз си заплювам Манчестър,друг си заплюва Барса и никой друг няма право да избира някои от тези отбори.

Пример 2: Аз си заплювам Арсенал,друг заплюва Арсенал и могат да играят двамата един срещу друг(според мен това не е яко).

Виждал съм,че някои турнири се играят по Пример 2,но определено ще е по-реалистично,ако не е така.Т.е. да си играем по Пример 1.Просто питам,защото ние си правим турнира и ние трябва да го направим така че да ни хареса :)

Еми аз съм твърдо за втория вариянт щото разликата в силите на отборите в тази фифа се усеща, ама щом сте решили ще си заплюя Барселона :). Просто тва ми е любимия отбор и май се случи да е най-силния в играта :P

А и кво ще се прави, ако на някой му се Colse-не играта докато пада с 2-0 :)?

Питам щото стигнах до 20 кръг в лигата и не мога да си завърша мача. Играта ми се затваря към края на първото полувреме. Пробвах да преинстал, ама пак не става...

Хубавото е че вчера играх 2 часа онлайн и нямаше този проблем, но все пак да се разберем кво ще става предварително :).

аа и предлагам 6 минути полуреме на Фаст? :)

Тва ми е личното мнение, нямам против да играя и с други правила :)

Yami Yugi said:
Кое? Когато поствате ли? Чакайте,че малко го обърках...пробвайте пак :bgrin:

Мда неможе да се поства..

не знам за вас но на мен нета ми е уникално скапан-3 минути не може да отвори лайвскора,тъй че сигурно няма да се получи за онлайн :angry:

дано да се оправи

предлагам да изчакаме поне до утре следобед и тогава да направим турнира,че да може повече хора да се запишат

да,с 32 ще стане яко.може тия които са 3 и 4 да си направат после уефа :lol: :punk

Разбира се,за да направиш нещо се изисква време. :)

Минимумът играчи,които трябва да се попълнят е 16. Но се надявам да стигнем до 32,за да направим нещо като Шампионска Лига :)

Пичове и аз искам да участвам в турнира

но утре съм на работа и ще мога да си изиграя срещите след 20:00 часа

ще ме включите ли кажете за дам знам

nqkoi navit za edno friendly :) podgotovka za turnira ,4e ne mi e mn interesen comp-a :) ve4e sum nqkude 2ri sezon po sredata i se dvijana 2ro mqsto s Man Utd kato izostavam samo s 1 to4ka

ta ako ima navitaci vinagi sum gotov da napulnq koshnicata na nqkoi :) imam 2 ma4a izigrani Vs Human i dvata sa 6-1 v moq polza :P

Това за избирането на отборите малко не ме радва ... не съм има възможност да вляза във форума по-рано и примерно вече добрите отбори са заети ... не смятате ли , че не е много справедливо ?

(Не , че ми пречеи да играя с Мозамбик ама ... )

И защо не направихме тази тема в нашия форум ? ? ? ? ?

И чрез жребии ли ще се определят групите или ще е като в БГ нагласено :)

RapSs said:
nqkoi navit za edno friendly :) podgotovka za turnira ,4e ne mi e mn interesen comp-a :) ve4e sum nqkude 2ri sezon po sredata i se dvijana 2ro mqsto s Man Utd kato izostavam samo s 1 to4ka

ta ako ima navitaci vinagi sum gotov da napulnq koshnicata na nqkoi :) imam 2 ma4a izigrani Vs Human i dvata sa 6-1 v moq polza :P

скайп-vasil_stefanov

влез да се уговорим и да ми обясниш как става щот до ся не съм го правил

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...