Jump to content
BulForum.com

Въпрос относнo Digital Audio Player

Recommended Posts

Имам въпрос за един плейър, който си купих днес от МЕТРО :)

Хората ми казаха да го сложа да се зарежда като ми казаха да ползвам зарядното, което се включва в електрическата мрежа. Нищо не ми казаха колко време трябва да се зарежда и т.н. Включих го аз в мрежата и включих и самия плейър да видя какво става с него. След 1-2 часа екрана почна да мига като честотата на мигането постоянно се увеличаваше и накрая си спря. Веднага го включих чрес USB-то към компа и пак turn on-ах плейъра и мигането спря. В книшката пишеше че може да се зарежда и чрез USB то към компа и от ел. мрежата. Сега и въпросите

, които имам към вас :) Това мигане нормално ли беше. Ако да каква е причината за него. От ваш опит как е по добре да се зареждат подобни плейъри (чрез компа или от мрежата) и за колко време трае зареждането.

ПП. Забравих да кажа че и при двата опита за зареждане джаджата си показваше, че се зарежда. Модела на плейъра е Blacl Pearl v.BPBG1.0...мисля, че фирмата се води Daisy Multimedia.

ПП2. Едно допълнение, за което се сетих. Кабела на USB-то което се включваше кам преставката за ел.мрежата не влизаше много добре. Да не би да не е правило добър контакт и за това да е паднала батерията и да е почнал екрана да миига, за да сигнализира, че е паднала батерията. Давам това предложение, защото сега докато е включен плейъра към компа, батерията си дава, че се зарежда и нищо не мига (спокоино даже мога да си се "шлая" из менюто :D )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...