stefan_t_st Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Имам въпрос за един плейър, който си купих днес от МЕТРО Хората ми казаха да го сложа да се зарежда като ми казаха да ползвам зарядното, което се включва в електрическата мрежа. Нищо не ми казаха колко време трябва да се зарежда и т.н. Включих го аз в мрежата и включих и самия плейър да видя какво става с него. След 1-2 часа екрана почна да мига като честотата на мигането постоянно се увеличаваше и накрая си спря. Веднага го включих чрес USB-то към компа и пак turn on-ах плейъра и мигането спря. В книшката пишеше че може да се зарежда и чрез USB то към компа и от ел. мрежата. Сега и въпросите , които имам към вас Това мигане нормално ли беше. Ако да каква е причината за него. От ваш опит как е по добре да се зареждат подобни плейъри (чрез компа или от мрежата) и за колко време трае зареждането. ПП. Забравих да кажа че и при двата опита за зареждане джаджата си показваше, че се зарежда. Модела на плейъра е Blacl Pearl v.BPBG1.0...мисля, че фирмата се води Daisy Multimedia. ПП2. Едно допълнение, за което се сетих. Кабела на USB-то което се включваше кам преставката за ел.мрежата не влизаше много добре. Да не би да не е правило добър контакт и за това да е паднала батерията и да е почнал екрана да миига, за да сигнализира, че е паднала батерията. Давам това предложение, защото сега докато е включен плейъра към компа, батерията си дава, че се зарежда и нищо не мига (спокоино даже мога да си се "шлая" из менюто ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.