alchemy Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Темата я видях в друг форум и счетох за необходимо да я разпространя. Става дума за ОРГАНИЗИРАНИ "инциденти" с роми по улиците и светофарите. Нямам думи вече, колко нагли са станали в престъпната си изобретателност! Ще се въздържа от повече коментари, моля въздържайте се и вие от крайни изказвания, ако няма какво ново да кажете. Основната цел на тази тема е информативна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Мамка им ЦИГАНСКА . Супер тъпи са тия бълхи ве . Ама и преди са ми казвали за такива работи особено стой на страна ако видиш майка циганка с бебе ! Хвърля ли ги върху колите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Темата я видях в друг форум и счетох за необходимо да я разпространя. Става дума за ОРГАНИЗИРАНИ "инциденти" с роми по улиците и светофарите. Нямам думи вече, колко нагли са станали в престъпната си изобретателност! Ще се въздържа от повече коментари, моля въздържайте се и вие от крайни изказвания, ако няма какво ново да кажете. Основната цел на тази тема е информативна. Ал, това си го имат като практика от много години насам. Затова избягвайте да минавате през циганските махали на който и да е град Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 дам и в пловдив го има , само че тука дори майките хвърляха децата си пред колата и после хоп-а кои е виновен ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Абе що не се пробва под TIR-a, a. Да ги е.. в гадните чернилки . Каква Европа с такива като тях. Машини за деца. Всички на сапун, а Столипеново трябва да се асфалтира и да се направи голям платен паркинг или летище. Само тогава градът ще се оправи. Пфу Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Този номер съм виждал да го правят на МакДоналдс до Шела преди циганската махала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Трябва да се направи закон който да дава +1 точка към талона за всеки прегазен мангал, като за определен брой точки да се раздават различни стимулиращи парични и предметни награди както следва: 10 точки - топка 20 точки - фланелка 30 точки - шапка 40 точки - плажна кърпа 50 точки - gsm с договор за една година и безплатни минути към 5 номера от националните мрежи 99 точки - шипове за монтиране на предната броня примерно Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Трябва да се направи закон който да дава +1 точка към талона за всеки прегазен мангал, като за определен брой точки да се раздават различни стимулиращи парични и предметни награди както следва: 10 точки - топка 20 точки - фланелка 30 точки - шапка 40 точки - плажна кърпа 50 точки - gsm с договор за една година и безплатни минути към 5 номера от националните мрежи 99 точки - шипове за монтиране на предната броня примерно Хахахахахаха ..... Гениално трябва да го предложиш в председателната зала .... Много ми се иска на мен да ми се падне нещо от сорта ..... Ще има много кръв и сополи ... Неща да давам пример по миналата година когато имаше в махалата Един Български варянт на БЛейд(само че бял) и трепеше цигани вместо вампири ......... И тогава куките се правеха че незнаят кой е .... А те си знаеха много добре .. но това е вече към друга тема .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Ако най-сетне сложат камери на големите крастовища - всичко ще е по-лесно. Ама аз предлагам да са по-сериозни наградите. Аз сума ти бензин ще изгоря да гоня някой мангал и на края - топка. Трябва да има плазма, PC..това, онова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Ако най-сетне сложат камери на големите крастовища - всичко ще е по-лесно. Ама аз предлагам да са по-сериозни наградите. Аз сума ти бензин ще изгоря да гоня някой мангал и на края - топка. Трябва да има плазма, PC..това, онова... E...a удоволствието? Кеф цена няма нали знаеш? Сега по темата. Мисля че в Полша бяха сложили на всеки светофар полицай и за неправилно пресичане праскаха някаква глоба около 1/4 минимална заплата. По този начин за 2-3 месеца и нещата се нормализирали като в белите държави. В наща джунгла всеки е господ на пътя... Ако сложат 40-50лв. за неправилно пресичане или пък за минаване на червено за колите и след 1-2 глоби ще се позамисялт малко. Което в този случай също не би помогнало, защото онея мангали ще писнат, че нямат пари за глоби и ще се оплачат пак, че са дискриминирани и т.н. и т.н. и единственото, което ще се случи е дългът им към държавата да се увеличи...боли ги х*я, нали идват избори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 E...a удоволствието? Кеф цена няма нали знаеш? Сега по темата. Мисля че в Полша бяха сложили на всеки светофар полицай и за неправилно пресичане праскаха някаква глоба около 1/4 минимална заплата. По този начин за 2-3 месеца и нещата се нормализирали като в белите държави. В наща джунгла всеки е господ на пътя... Ако сложат 40-50лв. за неправилно пресичане или пък за минаване на червено за колите и след 1-2 глоби ще се позамисялт малко. Което в този случай също не би помогнало, защото онея мангали ще писнат, че нямат пари за глоби и ще се оплачат пак, че са дискриминирани и т.н. и т.н. и единственото, което ще се случи е дългът им към държавата да се увеличи...боли ги х*я, нали идват избори. момента има действащ закон за неправилно пресичане . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 момента има действащ закон за неправилно пресичане . То има и действащ закон против преминаване на червено, отнемане на предимство, каране с превишена скорот...ама ела глей к'о ста'а на пътя. На всичко отгоре и разни мангали изкачат по пътя ...пък и разни мадами се гримират, понеже чакайки на светофара е най-най-подходящото място на света...Ужас братя...ужасТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Нема оправия,скоро ще станем малцинство. Направо се потресох от статията.Ако на мен ми се случи незнам,сигурно ще съм стоя в колата докато дойде кат. И камери да сложат те ще идат на място на което няма камера.Където и да го блъснеш си виновен-щом има човек на платното е спредимство. ужаст.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 момента има действащ закон за неправилно пресичане . Мдам.При това съм виждал хора които си патят от него. И все пак автора на темата изрично е казал Ще се въздържа от повече коментари, моля въздържайте се и вие от крайни изказвания, ако няма какво ново да кажете. Основната цел на тази тема е информативна. А това което чета влиза в разрес с това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Началникът на “Пътна полиция” комисар Алекси Стратиев се обяви за по-високи санкции за нарушителите на правилата за движение по пътищата. Пред бТВ той заяви, че в момента се разглежда ново изменение и допълнение на Закона за движение по пътищата, утвърждаващо по-строгите санкции. “Дано се възприеме нашето предложение за по-високи глоби. Лично аз споделям това, че санкцията е нещото, което явно ще накара българина да спазва правилата“, каза още той, цитиран от Фокус. Комисар Стратиев обаче призна, че много трудно може да се постигне завишаване на глобата в закона, тъй като все още се тя се смята за някаква финансова тегоба, а всъщност глобата е само за онзи, който нарушава правилата. След приемането на измененията в закона глобите ще трябва да се плащат задължително. Предвиден е механизъм, който гарантира събираемост на глобите поне на 80%, посочи комисар Стратиев. Много повече в сравнение с миналата година са установените нарушения и наложените санкции. Само за първите шест месеца сме установили 520 000 нарушения, което е с 60 хиляди повече. 15 хиляди пък са наказаните неправоспособни водачи на моторни-превозни средства за първото полугодие на тази година. Аз също съм шофьор и съм на това мнение, а отностно циганите .... ами слаб народ слаба държава друго не мога да кажа и преди някой да ме обвени в нещо искам да уточна, че броя и мене си в това число. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 bTV Новините четат нашия форум! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 bTV Новините четат нашия форум! Тва пък от къде го разбра? Иначе по темата, тва циганите са мръчно племе(повечето де) все ще намерят начин да не работят и да изкарват пари върху гърба на другите. Полицията повече трябва да си отваря очите Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 bTV Новините четат нашия форум! тая тема се появи след като имаше репортаж по новините по нова, така че не вярвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Аз се бъзикам, просто вчера четох темата и днес по обяд гледах репортажи точно за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Откриха топлата вода... Това от години са прави на Ландос (за тия дето не знаят тая улица са води границата между Изгрев и Столипиново) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 То, че ми иде да унищожавам мангале, иде ми, ама трябва да признаем, че добре са го измислили Креативни говеда ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 То, че ми иде да унищожавам мангале, иде ми, ама трябва да признаем, че добре са го измислили Креативни говеда ... Еми да като имаш по десетина деца се ша прежалиш 1-2 ако нещата не минат съвсем гладко Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Ако целия този интелект се вложи в нещо конструктивно България ще задмине САЩ по брутен външен продукт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Ако целия този интелект се вложи в нещо конструктивно България ще задмине САЩ по брутен външен продукт... Жалко, че целия е насочен само към едно - да крадеш по-изящно и изпипано Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Много полезен пост. Сега вече знаем от какво да се пазим по кръстовищата на Пловдив. Ама че хитреци. Не знам, но все ми се струва че такива работи се случват само в София. От там тръгват всички народни хитрини и изобретения. Чудно как не се е родил някой нобелов лауреат още. Но пловдивчани нали сме подражатели сигурно и тук ромите ще се изучат и ще започнат да се хвърлят под колите. На такива бих теглил шутовете, но да няма глутница наоколо че тогава са опасни. Така или иначе да благодарим на постъра за предупреждението. Ч.А. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.