bg_korn2005 Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Немога да сложа Tony Hawk's Pro Skater 2 на Windows XP. Аз ли немога да е направя или изобщо не тръгва на тази ОС.Ако знаете начин с който да е подкарам кажете. Благодаря ви предварително П.С. Извинявам се за направената тема но точно за "тони хоук двойката" нямаше създадена тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Играта върви под Win XP. Тъй че ти правиш нещо не както трябва или проблема е друг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bg_korn2005 Posted August 5, 2006 Author Share Posted August 5, 2006 Ами някой ако знае как да инстална играта и да ми даде точен линк го признавам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 на мен ми върви,но ми насича много,ако си на минимални изисквания и на теб ще ти е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
bg_korn2005 Posted August 5, 2006 Author Share Posted August 5, 2006 Някъде бях чел че тази игра тръгва на определен хардуер (нямам предвид много мощен ами определена марка).Ако някой знае нещо по въпроса да казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Опитай с това http://thps.board.cz/download/thps2_patch.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
bg_korn2005 Posted August 6, 2006 Author Share Posted August 6, 2006 Благодаря ви много за отделеното време Link to comment Share on other sites More sharing options...
bg_korn2005 Posted August 7, 2006 Author Share Posted August 7, 2006 Между другото този ПАЧ за какво служи.Аз го сложих в директорията на играта, инсталирах го, цъкнах върху екзето и блокира.Просто май нищо няма да излезе от тази игра като е по XP.Във риидмито към съмата игра пише че тя тръгва само на windows 9x и на P4.Ако някой има мнение да пиИе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Не е верно това!На мен ми тръгна! Сигурно си забравил да разархивираш файла setup!Потърси го и го пусни и после изчакай да се свалят файловете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.