Jump to content
BulForum.com

Sapphire Radeon x1600Pro

Recommended Posts

Чети ТУКА , уж Galaxy-то трябва да е по-бързо .. така е и на тези тестове. Но вече няколко пъти последно време попадах на нещо като "менте" GALAXY. Изобщо не могат да отлепят да се клокват , само мъничко носи. Аз съм със Sapphire и въпреки , че е по-бавен си харесвам ATI !!! Въпрос на вкус :) а и ядрото носи доста на клокване със заводския вентилатор.

И аз както abatt doom каза се натъкнах на доста информации, в които пише, че има "дефектни" Галаксита, но все пак има и доста добри бройки, но като цяло 7600ГС е по-добрата карта поне на ревюта и маркове, а също така и в игрите. Разгледай малко тестове в гуугъл не помня точни адреси, но имаше доста сравнения м/у 2-те карти. И все пак избора е твой :D

клокваш и става 7600гт :punk :punk :punk

За да не отварям нова тема,виждам,че става въпрос за клокване на Ати.Възможен ли е клок на Radeon 9200 с заводския вентилатор? :unsure: :unsure:

За да не отварям нова тема,виждам,че става въпрос за клокване на Ати.Възможен ли е клок на Radeon 9200 с заводския вентилатор? :unsure: :unsure:

Tема за Overclock вече има отворена. В поста който си цитирал става въпрос за клок на nVidia, а не на АТИ. Клок е възможен на всяка карта, но в зависимост от чипа и охлаждането, зависи до къде ще стигне клока.

Абе малко не на място е цитирал, но пък си е казал, че за да не отваря нова тема. :)

Възможен е клок, защото картата не грее много, а успехът отново зависи от конкретния екземпляр, фирмата производител и т.н.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...