Shadow_X_ Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Възможно ли е да накарам Уинампа да ми свири мп3-тата както другите плайери чрез ац3-филтъра. Не искам стерео, искам ац3. 5.1 От креатива имам симулация на 5.1 която върши добра работа ама не е като ац3-филтъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Възможно ли е да накарам Уинампа да ми свири мп3-тата както другите плайери чрез ац3-филтъра. Не искам стерео, искам ац3. 5.1От креатива имам симулация на 5.1 която върши добра работа ама не е като ац3-филтъра пич, ти наясно ли си какво представлява 5.1 ... 'щото ако си наясно, не би се хвърлил да "изтискваш" каквото и да е от mp3 формата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_X_ Posted August 4, 2006 Author Share Posted August 4, 2006 Определено съм наясно... и кво искаш да кажеш че един стерео сигнал немога го разхвърля на 6 канала ли? ац3 доста добре филтрира гласа на по качествените песни и от централна почти само глас се чува.... аз знам какво искам да направя и не искам някой да ми кава кво е 5.1 а питам дали може да заобикола на Уинампа кодеците или там квото е и да го накарам да използва ац3 по подразбиране. Някой може ли да помогне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 За winamp незнам но на мен ми изкарва само глас на средната колона и музика през другите на power dvd като си поиграя с опциите и го направя 6 канала с dolby pro logic ІІ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_X_ Posted August 4, 2006 Author Share Posted August 4, 2006 Ще пробвам с поуер двд-то.... ама зора е да мога си направя уинампа така... щото е мн удобно да си търсиш парчетата с него.. пък не ме кефи само стерео... поне малко да ги развърти... имаше някви лугини ама те са пунта мара... ако може се напрай тоя уинамп много ще се радвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Определено съм наясно... и кво искаш да кажеш че един стерео сигнал немога го разхвърля на 6 канала ли?.. интересно ми е ... какъв е смисъла, щом си наясно, че ще "умножаваш" 2 канала? http://forums.winamp.com/showthread.php?po...9917#post529917 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_X_ Posted August 4, 2006 Author Share Posted August 4, 2006 Е аз пък немога да разбера що трябва да има смисъл след като има желание?! И не е умножаване на канали а отделяне по честота. Все пак мерси за плъгините ама сам ги пробвал сичките, не е това което искам... искам ац3 да заработи на изхода на уинампа. А междодругото някой може да цъкне малко линкове за MultiChannel файлчета че да зарибявам. ( SolbySurround Trailers ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Plugins._ShoutCast.Radio.Broadcast.and.Mp3.recorder_.Stream.recorder_.DTS.plugin _.AC3.plugin_.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_X_ Posted August 5, 2006 Author Share Posted August 5, 2006 Тоя ац3 плъгин е Инпът. Просто да може да чете ац3 файлове. На мен ми тряа нещо такова само че аутпът. Мерси пак де. Ам чвно няма такова нещо където аз искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.