wavelet Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 И в крайна сметка успяхте ли да проведете някакъв разговор? BTW какво е това Codice Fiscale (Tax identification number)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 6, 2003 Share Posted December 6, 2003 BTW какво е това Codice Fiscale Tova e mai EGN ili ne6o podobno ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 И в крайна сметка успяхте ли да проведете някакъв разговор?BTW какво е това Codice Fiscale (Tax identification number)? Az razbrah kvo etva Codice Fiscale zna4i kato pusne6 : http://www.comuni.it/servizi/codfisc/index.htm i se registrira6 to ti genirira Codice Fiscale samo 4e tuka Comune di nascita (o Stato estero) trqbva da napi6e6 Svizzera 4e si ot 6veicariq. i tam go slaga6. Lo6oto e 4e samo tva razbrah i kato popylna mi izpisva I dati anagrafici non corrispondono al Codice Fiscle i neznam kvo da praq. Kajete koito znae kvo da sloja na ostanalit mesta: Dati anagrafici *Nome: tuk znam *Cognome: dyka sy6to znam *Codice fiscale: tuka sy6to sym geniriral tva deto sym pisal po gore *Sesso: Maschile *Comune di nascita: tuka kva data da sym slojil neznam *Stato civile:[COLOR=red]tuka ne6to opredeleno li da e[/color] *Data di nascita: tuka se slaga sy6tata data kato pri tam deto se ginerira Codice fiscale *Via: tva pyk kakvo e *Numero: toq nomer pak kyv e: *CAP kyv e toq cap *Comune:kyv etoq komin *Provincia: trqbva li pak da e ne6to opredeleno *E-Mail: tyka e-maila Telefono: Cellulare: Fax: ne e zatylj Professione *Occupazione: tvakvo da e *Titolo di studi: i tva kvo da e p nadolu parolata sigurno si q izmislq6 otmqta6 dvete otmetki i tva znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Kartinkite sami govorqt za sebe si ,predpolagam 4e ne ste i maloumni i 4e 6e se spravite.Uspeh Ot http://www.webpool.it/2005/cf.php3 Ostanaloto e ot http://freetel.picus.it/freetel/Register.po Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 S google se spravix i bez kartinki Vuprosa e, 4e sled tva ne znam kak, koga i do kade moga da se obajdam. Naistina nqkoi uspq li da provede razgovor ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Добре ама айде накрая някой като проведе разговор, какъвто и да е, да каже тука да се знае, че това чудо работи, а не само да се следват разни инструкции за регистриране, картинки и накрая - дедовия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun 14:00 16:00 18:00 20:00 22:00 10:00 12:00 16:00 18:00 20:00 22:00 24:00 12:00 14:00 az kato se registrirah i ima tezi 4esove i kogato vlqza v nqkoq ot tezi zoni 6a moga da nabiram li ? 6toto sq nqma ni6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted December 8, 2003 Share Posted December 8, 2003 i kakva cifra trqbva da napi6a predi telefona 6toto az iskam da si nabera telefona da vida kvo stava i nabiram 0359032 i telefona ama to se edno 4e bulkirva i trqbva da zatvorq prozoreca pyk i gledam 4e predi moite cifri to slaga 39 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted February 12, 2004 Share Posted February 12, 2004 am viper va det e 39 otpred e koda na italiq 0039 ii nz da li ste mojesh da zvanish v razli4na strana osven italia stom tva ti se slaga pred tvoite cifri Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo_bg Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Trqbvami programa 4rez koqto da moga da zvanq v balgariq ili v 4yjbina prez interenet , po edno vreme bqha mnogo na6ymeli no togava ne mi trqbvaha i ne sam se interesyval , a sega mi ptrqbvat taka4e ako nqkoi znae da kaje pls i da e nqkakva bezlatna pls ---mod note: Използвай търсачката на форума, за да провериш дали вече не е отговаряно на въпроса, който мислиш да зададеш. Почти винаги е - така че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.