slav4o Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 Ima li takiva dobri programi za provejdane na razgovori ot PC-to do nqkoi telefon??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 Edno vreme imashe dosta firmi koito predlagaha takova neshto free, no mai veche vsichki sa plateni. Ako kazesh i za koia strana iskash da polzvash takova neshto niama da e losho. Moze niakoi da ti pomogne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 ima samo edna ostanala bezplatna usluga za pc to phone freetel.picus.it - italianski sait samo che za da se regnesh ti trqbva akount i tam ima da se populva za egn, grad na jiveene itn i ako ne sa validni ne te registrira taka che trqbva da vlezesh v google i da namerish edin genrator na egn ot imeto i rojdenata ti data, i nqkoi grad v italiq s negoviq kod, ima go na dosta mesta. osven tova uslugata ima dosta ogranicheniq - mojesh da se obajdash ot 10 sutrinta do 9 vecherta samo i na vseki 5 minuti te prekusva.... ama e free Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 A do koi darjavi moje da se svarje Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 yahoo messanger-a niamashe li sposobnost za video vruzka ? tfa ne e li po-iako Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 yahoo messanger-a niamashe li sposobnost za video vruzka ? tfa ne e li po-iako Имаше но топика е за PC-to-phone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slav4o Posted November 24, 2003 Author Share Posted November 24, 2003 za razgovori primerno iz bylgaria da re4em moje li ili ne??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Nqma za balgaria, to veche i za chujbina nqma bezplatno. Predi imashe nqkolko za USA i Canada, no veche po4ti nqma i za tam , ili igranicheniata sa za maximum 5 minuti na den ili neshto takova. Prosto si kupi OrbiPhone ili MobiVoice, cenite sa okolo 2 pyti po-niski ot tezi na BTK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 s videoto e po-efectno za mene , mani gi pc-to-phone Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 s videoto e po-efectno za mene , mani gi pc-to-phone Ima6 li si napredstava 6o za vrazka ti trqbva za da provede6 istinska (realna) video vrazka Mojebi zlatna .... ili platinena Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 ne za video vruzka bronzova e normalno, shtoto web camerata shte prashta po 320x240 ili po malko daje na 2-3 frame-a v secunda, ako e mejdu useri na evrocom s + ikonomichna ili sreburna kum kudeto i da e 4-5 kadura, koeto e dostatuchno, ako uploada ni beshe po golqm shteshe i da e po dobre freetel.picus.it e za celiq svqt, no mislq che ne stava za movilni tel. i te secva na vseki 5 minuti no mojesh da si se conectvash kolkoto si iskash puti Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 Bi li obqsnil kak da namerq takiva danni, 4e sum skaran s italiqnskiq. Shte po4erpim !!! Regnax se. namerix danni i se registrirax. Sled kato go 4akax da zaredi 5 min mi dava pak da se registriram. Iska mi i PIN Code Number. Ako moje da mi obqsnish kak stava to4no shte sum ti blagodaren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted November 26, 2003 Share Posted November 26, 2003 Ima li takiva dobri programi za provejdane na razgovori ot PC-to do nqkoi telefon??? съмнява ме че няма да стане толкова лесно. от известно време разучавам една технология наречена VoIP (Voice over IP) и засега имам впечатлението че не е от най простите неща които биха могли да се обяснят във форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 freetel.picus.it - italianski sait samo che za da se regnesh ti trqbva akount i tam ima da se populva za egn, grad na jiveene itn i ako ne sa validni ne te registrira taka che trqbva da vlezesh v google i da namerish edin genrator na egn ot imeto i rojdenata ti data, i nqkoi grad v italiq s negoviq kod, ima go na dosta mesta. Moje6 li da snim6 stranicata za popylvane i da napi6e6 koe drqbva da tyrsim v google i da e realno ot vsi4kite teq italianski raboti 4e ni6to ne razbirame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damien`s_Hell Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 Az ti predlagam da otide6 nqkade v nqkoq zala i da gi pita6 te moat da ti kajat s koq programa gi izpolzvat.Bqh vidql edin butna 5 lea i mu q dadoha naglasena i si4ko mu varve6e i v 4ujbina i v bulgaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted November 29, 2003 Share Posted November 29, 2003 Az ti predlagam da otide6 nqkade v nqkoq zala i da gi pita6 te moat da ti kajat s koq programa gi izpolzvat.Bqh vidql edin butna 5 lea i mu q dadoha naglasena i si4ko mu varve6e i v 4ujbina i v bulgaria da ama na men ne mi se hodi na zala i davat 5 lv. nali si imam internet trqbva mi samo ime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted November 29, 2003 Share Posted November 29, 2003 ste da m 5 leva ako moga da se obajdam v bg-to i do globul m-tel i mobikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 29, 2003 Share Posted November 29, 2003 Tova deto go e kazal Damien`s_Hell sa palni gluposti.Ako ima6e nqkakva proluka za FREE razgovori dali nqma6e da q znaem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted November 29, 2003 Share Posted November 29, 2003 ima samo edna ostanala bezplatna usluga za pc to phone freetel.picus.it - italianski sait samo che za da se regnesh ti trqbva akount i tam ima da se populva za egn, grad na jiveene itn i ako ne sa validni ne te registrira taka che trqbva da vlezesh v google i da namerish edin genrator na egn ot imeto i rojdenata ti data, i nqkoi grad v italiq s negoviq kod, ima go na dosta mesta. osven tova uslugata ima dosta ogranicheniq - mojesh da se obajdash ot 10 sutrinta do 9 vecherta samo i na vseki 5 minuti te prekusva.... ama e free nqma li ve4e da ni pomogne6 za6toto ne razbirame italianski. pleace napi6i ni koe trqbva da e vqrno (realno) i nie 6te si popylnim registr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 aide de nikoi li ni6to nqma da kaje ako nqkoi znae ne6to da kaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Regnax se v italqnskiq sait, no ne namerix kade sa free razgovorite. Osven tova stava samo za 7 8 durjavi ( pone taka pishe ). Namerix i oshte edin sait, kudeto davat 1 bezplatno obajdane za testvane do cql svqt, no i to izlezna bozajissko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Regnax se v italqnskiq sait, no ne namerix kade sa free razgovorite.Osven tova stava samo za 7 8 durjavi ( pone taka pishe ). Namerix i oshte edin sait, kudeto davat 1 bezplatno obajdane za testvane do cql svqt, no i to izlezna bozajissko. dobre ama tuka freetel.picus.it kak da se registriram. i tam deto kazva6 kaji kade i koe ot rabotite deto si se registriral trqbva da sa vqrni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 Zna4i uspqh da se registriram ,no ima edno malko dapalnenie 4e ako vie iskate da se registrirate trqbva da razbirate pone malko nemski.Eto vi link s obqsnenie kak da se registrirate http://www.tiptom.ch/gratis/voip_picus.html . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 Zna4i uspqh da se registriram ,no ima edno malko dapalnenie 4e ako vie iskate da se registrirate trqbva da razbirate pone malko nemski.Eto vi link s obqsnenie kak da se registrirate http://www.tiptom.ch/gratis/voip_picus.html . или да използвате http://babelfish.altavista.com/ , за да преведете инструкциите.преводът е разбираем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.