Sleepyman Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Тъи като ще ходим с компанията на море и аз неслушам чалги и такива музика а ме нагърбиха със задължението да запиша дискове и незнам какво да запиша.Бихте ли ми казали кои парчета трябва да запиша задължително и изобщо предложете музика на която мое да се пие танцува Ще сам ви много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Тъи като ще ходим с компанията на море и аз неслушам чалги и такива музика а ме нагърбиха със задължението да запиша дискове и незнам какво да запиша.Бихте ли ми казали кои парчета трябва да запиша задължително и изобщо предложете музика на която мое да се пие танцува Ще сам ви много благодарен Ако трябва да печеш ЦД-а с така наречените "summer hits" ...Shakira Hips dont lie..World Hold on...секви бози по City ..ако тряя да си кат всички дъниш яко Lucky You и ти е кеф ^^ а музика за пиене да не е чалга..смисъл аз не слушам чалга до момента, в който ме хване та..напрай некъф микс шарен кат' дъгата и тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Ми аз слушам рап , ма сигурно няма да върви много на вашата компания..пуснете си хаус , или както каза Bogdancho като се напиете и чалга ще ви се прислуша Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Wonderland Avenue-White Horse beatfreakz-somebody's watching me uniting nations-make love ми да ти кажа има много.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Outwork feat. Mr.Gee - Electro (Cubeguys Dwlano Rmx).mp3 СУПЕР Е ТАЯ ПЕСЕН.А иначе за чалгията свали си някоя компилацийка лятна и всичко е там.Е и някой вечни класики като "шопска"-та ,Кондьо-Атака микс и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 абе запиши от всичко по малко за да няма сърдити.то щото само едно и също писва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.