Jump to content
BulForum.com

Препоръчайте ми сервиз за DVD плеер

Recommended Posts

С моя късмет точно вчера изтече гаранцията и спря да разпознава дисковете - какъвто и да сложа извежда надпис No disk. Та ще ми трябва сервиз да го поогледат.

Много ще съм благодарен за някакви препоръки къде да го занеса, че не се сещам за нито един.

Ако има разбирачи - като вкарам диск не го завърта а лазера пресвятка и се мести 2-3 сек, а когато го изключа и пак го включа се завърта за момент, лазера почва да мига ама диска вече е спрял да се върти. Някой ако по това може да се ориентира какво му е да драсне някой ред да се ориентирам за цената , че то ако е скъп ремонта по-добре нов да си купя.

Марката е Тошиба, ако е от значение за сервиза.

Сервиз немога да ти предложа , но поне мога да ти каже къде да не ходиш. Имам предвид сервиза на К&К който е отстрани на Техномаркет Европа. 30 дена не ти мърдат да чакаш там. Иначе сега се сещам за един сервиз срещу бирената фабрика. Има добри впечатления от тях поне като бързодействие и работа. Имах проблем обаче с марка Самсунг.

Пиши ми модела на главата и модела на ДВД.Може и да ти го оправя за евтино , но при всички положения трябва да се види вътре за какво точно става въпрос?Главата не е лошо да се зачисти ....

Но не ти препоръчвам да го правиш ти ако на знаеш как.

Модела е Toshiba SD250ESE, ама това за главата не намирам никакъв надпис само до окото пише SONY.

Може би е някъде отдолу написано?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...