nk88 Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Помогнете ми писна ми от бъговете в windows и реших да мина на linux та как да си направя мои си.Направо как да си направя моя ос.Да знам че много от вас ще ме разобеждават,но няма смисъл.Моля даите съвети,предложения и кавото се сетите. nk88@abv.bg Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrowseMan Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Кaraman е изяснил висичко , само да те предупредя за нещо много важно и съществено. Иде реч за следното, че когато приключиш с проекта може да кажеш спокойно, че си преоткрил топлата вода , е верно това ще си е твоята топла вода , ама ........... ПС - Само се шегувам, надявам се никой да не се засяга Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 вземи първо се научи да работиш с някоя дистрибуция пък тогава си прави своя http://mirrors.evrocom.net/slackware/slackware-10.2-iso/ оттук CD 1 и CD 2 само .. или най-добре изчакай скоро да излезне Slackware 11 и след това: http://slackbook.geodar.com/ не сме я превели цялата защото ни мързи, но ти без англииски език, няма как да се справиш и със Linux from Scratch и без това успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 http://www.acm.uiuc.edu/sigops/roll_your_own/ Ами ето ти едно линкче, макар че нещо ми се струва, че си хал хабер в тия работи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Помогнете ми писна ми от бъговете в windows и реших да мина на linux та как да си направя мои си.Направо как да си направя моя ос.Да знам че много от вас ще ме разобеждават,но няма смисъл.Моля даите съвети,предложения и кавото се сетите. nk88@abv.bg Мерси предварително А бе пич, кой ще те разубеждава - супер идея. Дето ще си правиш линукс дистрибуция по-добре седни и си направи направо една нова ОС. Хем няма да е бъгава като този отвратителен уиндоус, хем няма да се налага да четеш документацията на линукса Link to comment Share on other sites More sharing options...
nk88 Posted August 2, 2006 Author Share Posted August 2, 2006 благодаря ви много за помоща а ся някой да напише първо прависш това и това,пишеш това и това ,така итака второ.......е тваимах предвид ако може некой файл на български е тва имах предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 благодаря ви много за помоща а ся някой да напише първо прависш това и това,пишеш това и това ,така итака второ.......е тваимах предвид ако може некой файл на български е тва имах предвид Правиш си майтап с нас, нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Правиш си майтап с нас, нали Не, просто човека си мисли, че да си напишеш ОС става за 1 кафе време.... Гледай, че аватара му е някво hentai човече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 благодаря ви много за помоща а ся някой да напише първо прависш това и това,пишеш това и това ,така итака второ.......е тваимах предвид ако може некой файл на български е тва имах предвид 1. Сядаш на машина с работеща ОС и интернет. 2. Четеш, четеш, четеш, четеш, четеш, четеш, четеш, четеш, .... четеш. Това от всеобщодосъпна литература в интернет. 3. Сядаш и почваш да правиш каквото си искаш. 4. При _големи_ затруднения, или когато са нужни незнайни тънкости, чак тогава, питаш и молиш за подробни обяснения. Гледаш ли колко е просто? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.