Curunir Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Преди няколко дни се навършиха 10 години от излизането на Quake 1. По тоя случай, вчера пак си го сложих и завъртях някои нови карти, защото оригиналните са ми омръзнали съвсем, и за пореден път се уверих, че това е една от най-добрите, да не казвам и най-добрата стрелялница правена някога. Архитектурата е огромна и внушителна, нивата са тъмни и стряскащи, гадините са много и ммм... гадни! Ето малко screenshot-ове, току виж още някой се вдъхнови и поиграе по случай юбилея. Pic 1 - gothic/medieval стил, Pic 2 - tech base стил, Pic 2 - смесен medieval Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 и к'во знаем че гадините са гадни.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Quake forever!!! Въпреки че по принцип на мене Quake 2 ми е на сърцето повече (за single player говорим), а за multi... quake 3 rulz.. доскоро цъках в интернет (даже бях в един клан с едни поляци...) ама го отказах тъй като прекалено много се пристрастих Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Дамммм добрия стар Quake! Всички части са много яки(без последната )!Такава мултиплейър зарибявка няма... Ей хора кво стана с Quake2?Нали преди се събирахме хорица от форума и цъкахме...Айде пак да я сваляме и да се размажем!! Ако има желаещи да пишат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Аз! Аз съм желаещ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 i az sum naduxan za quake 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Мдааааа и аз съм съгласен, че първата игра от поредицата Quake е най-добрата стрелялка правена някога, такава атмосфера и напрежение няма в нито една правена след това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.