Jump to content
BulForum.com

Quake 1

Curunir

Recommended Posts

Преди няколко дни се навършиха 10 години от излизането на Quake 1. По тоя случай, вчера пак си го сложих и завъртях някои нови карти, защото оригиналните са ми омръзнали съвсем, и за пореден път се уверих, че това е една от най-добрите, да не казвам и най-добрата стрелялница правена някога.

Архитектурата е огромна и внушителна, нивата са тъмни и стряскащи, гадините са много и ммм... гадни! :D

Ето малко screenshot-ове, току виж още някой се вдъхнови и поиграе по случай юбилея.

Pic 1 - gothic/medieval стил, Pic 2 - tech base стил, Pic 2 - смесен medieval

casbm1.th.jpg basepz9.th.jpg meddj0.th.jpg

Quake forever!!! Въпреки че по принцип на мене Quake 2 ми е на сърцето повече (за single player говорим), а за multi... quake 3 rulz.. доскоро цъках в интернет (даже бях в един клан с едни поляци...) ама го отказах тъй като прекалено много се пристрастих :P

Дамммм добрия стар Quake! :P Всички части са много яки(без последната :) )!Такава мултиплейър зарибявка няма...

Ей хора кво стана с Quake2?Нали преди се събирахме хорица от форума и цъкахме...Айде пак да я сваляме и да се размажем!! :devil :punk :punk ;) Ако има желаещи да пишат...

Мдааааа и аз съм съгласен, че първата игра от поредицата Quake е най-добрата стрелялка правена някога, такава атмосфера и напрежение няма в нито една правена след това.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...