wlado Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 от известно време смених любимото КДЕ с Гном за да видя как е! Обаче има някакви дребни глупости които ми вдигат нервите! Едното е че се заключва екрана след като не работя с него известно време! Добре следвах всички съвети - отварям гконф и т.н. и чеквам на лок опцията да не с локва! Обаче ина феодра и сега на сузе 10.1 се заключва .Другото което много ме нерви е как се държи Наутилус! ама тва почти го оправих - няма ли начин просто да ми показва адреса на папката без да натискам "ктрл+л" Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 ей така от любопитство...от колко време се занимаваш с линукс точно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted August 1, 2006 Author Share Posted August 1, 2006 не повече от три години, когато ми подариха една дебела кнога на немски за СУЗЕ (когато си е била яка немска дистрибуция)+Оригинално ДВД .И като изключим че винаги задавам тъпи въпроси не се оправям зле със Линукс.А тук идеята беше че съм направил всичко което трябва и тъпия гном ми зкалючва екарана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.