Jump to content
BulForum.com

проблем с жълтия диод на кутията

Recommended Posts

значи диода не спира да свети. пускам пц-то и докато не го загася не спира ( е то като го загася ясно че няма да свети :D ) , а не беше така. от какво може да е този проблем.

Ми той жълтия диод power се води, и докато ти е включен компа не трябва да спира да свети.

едит: червения е за харддиск-използване и той трябва да премига

Ми той жълтия диод power се води, и докато ти е включен компа не трябва да спира да свети.

едит: червения е за харддиск-използване и той трябва да премига

при мене зеления е за power жълтия за HDD.

Което означава че или нещо ти рови из харда, или нещо са се разместили жичките, ако е първото пробвай да изичасиш с adaware link

Което означава че или нещо ти рови из харда, или нещо са се разместили жичките, ако е първото пробвай да изичасиш с adaware link

по скоро е от житците на едната от захранващите букси ония белите има скъсан 1 жълт кабел ама харда не е сварзан кам тази букса или както там се нарича.

nesto sa ti oburkani kabelite,4erveniq e za harda i trqbwa da premigwa,a jultiq e za power.Vig s v knijkata na dunoto i si gi oprawi.

аз червен нямам имам зелен за power и жълт за хард. той си мига при активност но никога не се изключва напълно това ме притеснява.

той си мига при активност но никога не се изключва напълно това ме притеснява.

може би е вирус. сканираи компа. пробваи и с друга антивирусна.

Аз доколкото знам, предполагам зависи и от дъното, но примерно, ако има някакъв конфликт: имаш CD или HDD който е свързан с дата кабела но няма захранване (не е влючено), червения диод (или този за харда) започва постоянно да свети червено, което в случая сигнализира за някакъв конфликт.

Та в тоя смисъл, когато нещо е в неизправност, като сигнализация свети постоянно червеното диодче, независимо дали чете от диска или изобщо дали имаш диск.

По принцип червеното диодче трябва да свети след включване на компютъра и да огасне след зареждане на биоса, и след това когато започне да зарежда от някое устройство, тогава да сигнализира за това с мигане.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...